aşkla aldığım çeyizlerim :))

arzum bişi sorcam ocaktan memnunmusun?cam sanırım,bende o modeli beğendim hatta aynı marka ama kullanımı nasıldır bilmediğimden henüz almadım araştırma aşamasındayım..

kuzum bende kullanmadım daha :1::1::1::1::1::1::1: ama boshdan aldık hepsini aldığımız tanıdıkdı kullanışlı olanları gösterdi inş iyidir :15::15::15::15::15:

kuzum bende kullanmadım daha :1::1::1::1::1::1::1: ama boshdan aldık hepsini aldığımız tanıdıkdı kullanışlı olanları gösterdi inş iyidir :15::15::15::15::15:

saol canım evlisin ya kullanmışsındır diye düşündüm..bi de senin topiğinden de aynı msjı gönderdim sana msjı görmedin zannettim geç cvp gelince kusura bakma...sen de güle güle kullan herşeyini inşallah..

saol canım evlisin ya kullanmışsındır diye düşündüm..bi de senin topiğinden de aynı msjı gönderdim sana msjı görmedin zannettim geç cvp gelince kusura bakma...sen de güle güle kullan herşeyini inşallah..

inş bu sene kullanacağız tatlım evimize çıkınca inş şuan eşimin ailesi ile oturuyoruz. yok yok olsun sorun değil :9::9::9::9::9:

arzumcum bırde kahvaltı takımının ıcınde yumurtalık yok degıl mı onu almam gerekıyor sankı???

var tatlım ama düz tabak gibi duruyor çok zarif bak resmine $KARACA-KAHVALTI-TAKIMI-0117-42-PRC-KARGO-BEDAVA__52158680_0.webp

Back
X