Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vamgirl buraya ekledigim makyajlarin %90 i sadece 5 dakika kaliyor gözümde.. yapip , foto cekip siliyorum. bu ypzden zarari olacagini düsünmüyorum. günlük hayatimda asiri makyajla gezen biri degilim.
eveet kizlar.. beni takip edenler bilirlerki henüz Rimelimi bulamadim.. hangisini denediysem olmadi.. acikcasi korkumdan diorshow a o kadar parayi bayilip almadim.
gel görelim ki.. bugün .. hadi dedim kendime bi sans daha ver bakalimm MAX Factor False lash effect gözüme takilmisti dergilerde..
bugün aldim.. fiyati 12€. yakin zamanda sonuclari bildiririm.
selam,rımelde yslaurent onerırım bırde lancome ama max factorun volume verıcısını kullanmıştım oda cok hoştu..golden rose 3d de fıyatına gore cok guzel bu aldıgın sadece uzunluk verıyor lash cunku gle gule kullan
bu da bu aksamki makyajim.. ilk basta tek gözüme yaptim. foto cekmek icin. esim ben foto cekerken hadi annemlere gidelim dedi silmeye üsendim.. diger gözümede aynisini yaptim.. benimki dioki .. askim silmeye üseniyosun da makyaj yapmaya üsenmiyorsun :uhm: :roflol:
oyyyyyyyyyyyyy askosss kizzzzzzzzz kaslarin ne güzel olmus öyleeeee(makyajlari söylemeyi gerek duymuyorum artik) badem yagi flnmi sürdün naptin bak gaza geldim simdi gidip bende yaglaniyim hemen:roflol::roflol: