Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım arkadaşım benim hepside süper makyajlar. maaşallah sana. topiğin hayırlı olsun bu arada:)) hadi bakalım daha nice makyajlar bekliyoruz sendenopuyorumnanaktan
topiğin hayırlı uğurlu olsun canımmm opuyorumnanaktan bi sürmelinin göz makyajına bide seninkine bayılıyorum..süper bir beceri. şu likit ya da kalemle kuyruk yapmanın inceliklerini de bi dökülüversen diyorum :Saruboceq: bu arada malzemelerinde en çok far paletine bittim ..
talih incisi yaz geldi Allahım bittimmm :) bide şu kahve gibi oLan sade makyaj süper 26. Numara oLan :) 19. we 2o Olaqan üStü yaa :) Ama en çok beğendiklerim renk cümbüşü ve peri kızı.. Peri kızı makyajı nasıl yapılıyor çok merak ettim yavv o kuruqu nasıl yaptınki öle yha süper yaa :) beceriye bak bizde nerdee.d.d gerçi ben daha küpküçüğüm büyünce görcez yaa 12.deki bakışınaa bittim :) çok şekerrrrrrr :) ablacım sen bunun kursuna felanmı gittin yoksa kendin evde felan yapa yapamı öğrendin ?