Askininbirtanesi'nin cici cici ceyizleri

tsklr canim sende güle güle kullan insallah :)
jaa dogru, bencede günlük yemek takimi seti al ist besser dann hast du auch schon alles dabei
kaseleri falan.. 1900Tl ist auch gut canim:) alindi ya uygun fiyata das ist das wichtigste:) o fiyata burda hayatta alamasin..
benimde yemek takimim 2000TL tutmustu düsün 1000 euroya ne alacan burda? sirf tencereleri falan belki...

Meine Schwiema hat an dem Tag auch gesagt, ist das nicht teuer?
Aber ich denke mir auch um den Preis hätte ich es hier nie gefunden.
Auch nicht schöne.
Ama sonra schwiema hat zu meiner Mama gsagt 'tabak seti cok güzel' :)

Meine Schwiema hat an dem Tag auch gesagt, ist das nicht teuer?
Aber ich denke mir auch um den Preis hätte ich es hier nie gefunden.
Auch nicht schöne.
Ama sonra schwiema hat zu meiner Mama gsagt 'tabak seti cok güzel' :)

das hat meine auch gesagt.. 'cok pahali degilmi'
umrechnen yapinca insanin gözüne cok geliyor.. wobei 1000 euroda az degil
ama okadar sey icin ucuz bile.. daha görmedi ama görünce cok beyenicektir
ben telde anlattim sunlar bunlar var falan diye güzelmis dedi sora:)
görünce beyenir bence:)

das hat meine auch gesagt.. 'cok pahali degilmi'
umrechnen yapinca insanin gözüne cok geliyor.. wobei 1000 euroda az degil
ama okadar sey icin ucuz bile.. daha görmedi ama görünce cok beyenicektir
ben telde anlattim sunlar bunlar var falan diye güzelmis dedi sora:)
görünce beyenir bence:)

Hem begenmeseler ne olacak dimi cokta tin :1:
Wir werden es verwenden nicht sie,
außerdem ist es unser geld nicht ihres :37:

Ben daha önce nasil gözden kacirdim bu basligi.. Kirmizili ciciler varmis, harikalar..
Kahvalti takimin, caydanliklarin, tencere takimlarin hangi marka ?
:34::nazar:

Ben daha önce nasil gözden kacirdim bu basligi.. Kirmizili ciciler varmis, harikalar..
Kahvalti takimin, caydanliklarin, tencere takimlarin hangi marka ?
:34::nazar:

tskler canim:) yemek takimimda kahvalti takimimin ayni desen ve renginden ama resimi bulamadim..
valla canim magzada kadin bize degisik degisik markalardan bir ceyizpaketi olusturduk dedi...
mesala atiyorum tencere karacandan, yemek takimi emsandan vs.. güya öyleymis ama ben inanmiyorum
cünkü karacanin yemek takimlarina bakinca böyle bir desen yok iclerinde..
kagitlarin icinde falez yaziyor hatta sayfasida var özelden yolliyim uyari almiyalim:)
toplam hepsine 2,000TL verdim, ama icinde hersey var servis tabaklari vs.. aklina ne gelirse..
catal bicak seti vs..

tskler canim:) yemek takimimda kahvalti takimimin ayni desen ve renginden ama resimi bulamadim..
valla canim magzada kadin bize degisik degisik markalardan bir ceyizpaketi olusturduk dedi...
mesala atiyorum tencere karacandan, yemek takimi emsandan vs.. güya öyleymis ama ben inanmiyorum
cünkü karacanin yemek takimlarina bakinca böyle bir desen yok iclerinde..
kagitlarin icinde falez yaziyor hatta sayfasida var özelden yolliyim uyari almiyalim:)
toplam hepsine 2,000TL verdim, ama icinde hersey var servis tabaklari vs.. aklina ne gelirse..
catal bicak seti vs..

Anladim canim, bu önerdigin markayi daha önce duymustum.. Caydanlik modelleri cok hos..
Günlük yemek takimin icin mi karacaya ait dediler ? Bu modeli demislerse eger, karacanin degil evet..
Genel olarak hepsi cok cici, iyi günlerde kullanin insallah..:nazar:

Anladim canim, bu önerdigin markayi daha önce duymustum.. Caydanlik modelleri cok hos..
Günlük yemek takimin icin mi karacaya ait dediler ? Bu modeli demislerse eger, karacanin degil evet..
Genel olarak hepsi cok cici, iyi günlerde kullanin insallah..:nazar:

cok tskler canim.. evet karacanin kesinlikle degil:) ama yinede severek aldim:nazar:
amin insallah hepimiz güzel günlerde saglikla kullanalim:)

kizlar yeni cicisler aldim:) hemen ekliyorumm..

$mts50-microfasermop-wischmop-thenufil-san-50cm.webp$25473_Putz-Mop-Sortiment-13215_xxl.webp$ha011_bms.webp
$1d57556911aec43a1bd0a297ee6e4b5c.webp$_MG_8456.webp$2150.webpEki Görüntüle 349933
$server.webp$T-MASA~1.webp
$94d4924bfd415c7f2539ef4f99694fed.webp$5730-white-1-n-021.webp$0110527.webp
$wok.webp$41AEzHL5PQL.webp$Pfanne_rot_Polkadot_Look.webp
$SILIKON-UCLU-MAVI-AKRILIK-YUMURTA-FIRCASI__43987049_0.webp$spiegeleiform_373442.webpEki Görüntüle 349940 $brema-sieb-edelstahl-25-5-cm-mit-2-griffen.webp
$IKEA-IDEALISK-DORT-TARAFLI-CELIK-RENDE__30922914_0.webp$spiegelei-form-herz_kleincms.webpEki Görüntüle 349920
$732.webp$2376629.gif$jmonza3788-08.webp

devami gelecek:)) ..

:1::1:

Çok güzellerr ama melek-şeytan tuzluğuna bayıldım arkadaşım ya :16: Topici tam okumadım soran oldumu bilemiyorum ama neden aldın öğrenebilir miyimmmm ??

Güle güle kullan hepsini çok güzellerr :nazar::nazar:

:1::1:

Çok güzellerr ama melek-şeytan tuzluğuna bayıldım arkadaşım ya :16: Topici tam okumadım soran oldumu bilemiyorum ama neden aldın öğrenebilir miyimmmm ??

Güle güle kullan hepsini çok güzellerr :nazar::nazar:

cok tsk ederim:) hediyelik geldi onlar canim bana :)) :nazar: :nazar:

wwoooowwwwwwwww :53:

Bunların hepsini aldın mııı süpersiinnnnnnn!!! Bayıldıımmm :1::46::16::56:

tskler canim :17: evet hepsini tek tek aldim 1 sene icinde , daha cok varda hepsini cekemedim paketledigim icin..
internettende resimleri bulamadim:) ic camasirlara bayiliyorum yaa renkli renkli sexy :) bakalim uygun fiyata buldukca aliyorum:)
yorum icin cok tskler :) :nazar:
denecek pek bir şey yok süperr

cok tskler:)

Back
X