Askininbirtanesi'nin cici cici ceyizleri

yok canim bende almanyadanim, Türkiyede gerekmiyor kart.
olsun kapanmasi senin faydana olmus bak bi sürü sey almisin :)

dogru canim türkiyede gerekmiyor bende öyle biliyordum ondan sordum:)) hehe
evet ama annem cok üzülüyor cünkü peynirleri dolduruyordu , insanirmisin evimiz peynir evine döndü haha

herseyin cok güzel canim, özellikte ilk basta ekledigin seylerin renk uyumuna bayildim
almanyadansin sanirim,
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=281227&d=1319990471&thumb=1

bunu nerden aldin?

ceyiz sahibi,ceyizlerin cok guzel iyi ve mutlu gunlerde kullan insallah...bu mesaj linkindeki cerezlikleri ,ben otto versand da gormustum sanki...sizin icin birdaha baktim,galiba link eklemek yasak oyuzden soyle anlatayim Geschirr & Porzellan » katagorisinden " schalen" kismina bakarsaniz gorursunuz..sevgiler...

Son düzenleme:
karacanın sanırım o siyah beyaz kırmızı seri? harika olmuş çok beğendim tencerenden kahvaltı takımına kadar hepsi takım olmuş. çok hoşuma gitti.

böyle özenle hazırlanmış konsept çeyizleri gördükçe insanın içi açılıyor. güle güle mutlulukla kullanman dileğiyle

karacanın sanırım o siyah beyaz kırmızı seri? harika olmuş çok beğendim tencerenden kahvaltı takımına kadar hepsi takım olmuş. çok hoşuma gitti.

böyle özenle hazırlanmış konsept çeyizleri gördükçe insanın içi açılıyor. güle güle mutlulukla kullanman dileğiyle

cok tskler canim amin insallah :) bende cok özenerek aldim zaten :) hehe

ceyiz sahibi,ceyizlerin cok guzel iyi ve mutlu gunlerde kullan insallah...bu mesaj linkindeki cerezlikleri ,ben otto versand da gormustum sanki...sizin icin birdaha baktim,galiba link eklemek yasak oyuzden soyle anlatayim Geschirr & Porzellan » katagorisinden " schalen" kismina bakarsaniz gorursunuz..sevgiler...

Uff kafayi yemisler ya en iyisi ceyizlerini tr de alicaksin vallahi :1: o cerez tabagin birtanesi 89 Euro yani türk parasiyla 170 ytlye geliyor nerdeyse :53:

Yemek takimina tekrar baktim ist wirklich sehr schön canim :)

Benim günlük takimim iste mömaxtan ich weiß nicht ne kadar iyi yada kötü..

Ama bernardonun kiler de cok hos gercekten..

Yemek takimina tekrar baktim ist wirklich sehr schön canim :)

Benim günlük takimim iste mömaxtan ich weiß nicht ne kadar iyi yada kötü..

Ama bernardonun kiler de cok hos gercekten..

tsklr canim:) ben trde ceyiz paketinden faydalandim.. umgerechnet habe ich für 365 teile 1000euro gegeben..
ama icinde hersey var cok sükür, suan trde bi kismini getirebildik sade.. yazin allahin izniyle trye gittimizde getirecez geri kalanlarida:)
seninkide güzel ama canim.. ben günlük yemek takimimi pembe musterli aldim süß duruyor bence,spielt ja auch keine rolle
bitek kocisle ben yices onlarda :69:

tsklr canim:) ben trde ceyiz paketinden faydalandim.. umgerechnet habe ich für 365 teile 1000euro gegeben..
ama icinde hersey var cok sükür, suan trde bi kismini getirebildik sade.. yazin allahin izniyle trye gittimizde getirecez geri kalanlarida:)
seninkide güzel ama canim.. ben günlük yemek takimimi pembe musterli aldim süß duruyor bence,spielt ja auch keine rolle
bitek kocisle ben yices onlarda :69:

Güle güle kullan canim. Ich hab auch für misafir takimi und das ganze drum und dran vom hisar gekauft 1900TL. Es war für mich zwar etwas teuer ama satici ömür boyu garanti verdi. Bi parcam kirilsa yedegini veriyomuslar zb. Artik alindi bile napalim :)
Ama günlük takim da terredütteyim cünkü. Schwiema meint ich brauch halt mehr Teller. Stimmt auch.
Ama simdi TRden tek tük tabak canak alican gider normal günlük yemek takimi alirim tam set olmus olur dimi?

Güle güle kullan canim. Ich hab auch für misafir takimi und das ganze drum und dran vom hisar gekauft 1900TL. Es war für mich zwar etwas teuer ama satici ömür boyu garanti verdi. Bi parcam kirilsa yedegini veriyomuslar zb. Artik alindi bile napalim :)
Ama günlük takim da terredütteyim cünkü. Schwiema meint ich brauch halt mehr Teller. Stimmt auch.
Ama simdi TRden tek tük tabak canak alican gider normal günlük yemek takimi alirim tam set olmus olur dimi?

tsklr canim sende güle güle kullan insallah :)
jaa dogru, bencede günlük yemek takimi seti al ist besser dann hast du auch schon alles dabei
kaseleri falan.. 1900Tl ist auch gut canim:) alindi ya uygun fiyata das ist das wichtigste:) o fiyata burda hayatta alamasin..
benimde yemek takimim 2000TL tutmustu düsün 1000 euroya ne alacan burda? sirf tencereleri falan belki...

Back
X