- Konu Sahibi Askininbirtanesi
hayirli olsun tatliiim güle güle kullaaan..
tupper.. vazgecilmez![]()
tsklr canim amin insallah :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun tatliiim güle güle kullaaan..
tupper.. vazgecilmez![]()
yeni aldiklarinda cok güzelmis cnm, nerde var yüzde 40 indirim![]()
almanyada metroda canim=) cok tskler
aaa. tüh metro kartim yok :)
kampanya ve indirim canavari oldum herseyi takip ediyorum![]()
türkiyededemi kart gerekiyor tüh ya.. benimde annemin karti oldugu icin faydalaniyoruz ama kapandigi icin 40% indirimkapaniyor malesef..
yok canim bende almanyadanim, Türkiyede gerekmiyor kart.
olsun kapanmasi senin faydana olmus bak bi sürü sey almisin :)
herseyin cok güzel canim, özellikte ilk basta ekledigin seylerin renk uyumuna bayildim
almanyadansin sanirim,
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=281227&d=1319990471&thumb=1
bunu nerden aldin?
karacanın sanırım o siyah beyaz kırmızı seri? harika olmuş çok beğendim tencerenden kahvaltı takımına kadar hepsi takım olmuş. çok hoşuma gitti.
böyle özenle hazırlanmış konsept çeyizleri gördükçe insanın içi açılıyor. güle güle mutlulukla kullanman dileğiyle
ceyiz sahibi,ceyizlerin cok guzel iyi ve mutlu gunlerde kullan insallah...bu mesaj linkindeki cerezlikleri ,ben otto versand da gormustum sanki...sizin icin birdaha baktim,galiba link eklemek yasak oyuzden soyle anlatayim Geschirr & Porzellan » katagorisinden " schalen" kismina bakarsaniz gorursunuz..sevgiler...
Uff kafayi yemisler ya en iyisi ceyizlerini tr de alicaksin vallahio cerez tabagin birtanesi 89 Euro yani türk parasiyla 170 ytlye geliyor nerdeyse
![]()
maşşalahhh tatlım ya Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:))darsıı başımaa:))
bende baktim kafayi yimisler:)) o cerez tabaklari bana hediye geldi cok pahalimis gercekten hayata almazdim:))
Güle Güle kullan :) MAsallah diyelim nazar degmesin![]()
Yemek takimina tekrar baktim ist wirklich sehr schön canim :)
Benim günlük takimim iste mömaxtan ich weiß nicht ne kadar iyi yada kötü..
Ama bernardonun kiler de cok hos gercekten..
tsklr canim:) ben trde ceyiz paketinden faydalandim.. umgerechnet habe ich für 365 teile 1000euro gegeben..
ama icinde hersey var cok sükür, suan trde bi kismini getirebildik sade.. yazin allahin izniyle trye gittimizde getirecez geri kalanlarida:)
seninkide güzel ama canim.. ben günlük yemek takimimi pembe musterli aldim süß duruyor bence,spielt ja auch keine rolle
bitek kocisle ben yices onlarda![]()
Güle güle kullan canim. Ich hab auch für misafir takimi und das ganze drum und dran vom hisar gekauft 1900TL. Es war für mich zwar etwas teuer ama satici ömür boyu garanti verdi. Bi parcam kirilsa yedegini veriyomuslar zb. Artik alindi bile napalim :)
Ama günlük takim da terredütteyim cünkü. Schwiema meint ich brauch halt mehr Teller. Stimmt auch.
Ama simdi TRden tek tük tabak canak alican gider normal günlük yemek takimi alirim tam set olmus olur dimi?