Askininbirtanesi'nin cici cici ceyizleri

maşallah,herşey tam gibi daha erken bence 1 seneden fazla var herhalde daha,çok daha farklı modeller çıkar bence fazla alma sona doğru alırsın kalanlarınıda,allah ağız tatlılığıyla kullanmak nasip etsin,,,:34:

yok canim ben simdiden almaya bakicam model degisirse degissin sonucta bunlarinda modasi gecmiyor ve beyendikleirmi aliyorum:) yorum icin tskler amin insallah :)

tek kelimeyle bayıldm gerçkkten çok güzel bi çeyiz olmus, uyum süper esyalar çok zevkliii:nazar:
sadece sana metal ve bezli ekmek sepetini sorucam cnm, mudoda gördm çok benzeri ama çok pahalıydı sen nerden ve ne kdra aldn öğrenebilirmiyimm?
mutluluklar smdiden takip edicem;)

tek kelimeyle bayıldm gerçkkten çok güzel bi çeyiz olmus, uyum süper esyalar çok zevkliii:nazar:
sadece sana metal ve bezli ekmek sepetini sorucam cnm, mudoda gördm çok benzeri ama çok pahalıydı sen nerden ve ne kdra aldn öğrenebilirmiyimm?
mutluluklar smdiden takip edicem;)

coooooook tskler canim:)) yorumun beni gercekten sevindirdi :) tskler allah herkeze nasip etsin insallah..
ben almanyada yasiyorum canim o ekmek sepetini buradan aldim ucuzdu 5 €mu neydi yani 10 TL :) umarim sende bulabilirsin :)

Almanyada yasiyormusun benim gibi gurbetcisin. Evlendikten sonra türkiyeye mi geliceksin? Aldiklarin hepsi cok güzel. Güle güle kullan insaAllah. :)

cok tsk ederim canim amin insallah :) evet almanyada yasiyorum evlendikten sonrada burada yasiyacam malesef:))) nisanlim da almanya oturuyor :) sen türkiyeyemi gidiceksin? en güzelini yaparsin canim burada hayat yok... türkiye cennet cennet.

cnm herşeyin çok güzel aşkınla mutlu mesut kullan inşallah

cok tsk ederim canim amin insallah :) evet almanyada yasiyorum evlendikten sonrada burada yasiyacam malesef:))) nisanlim da almanya oturuyor :) sen türkiyeyemi gidiceksin? en güzelini yaparsin canim burada hayat yok... türkiye cennet cennet.

Hadi hayirlisi canim simdiden mutluluklar. Evet ben türkiyeye tasinicam :) Orada bir denemek istiyorum. Hic yapamayacak olursam yine buraya gelebilme ihtimalimiz olur. Ama öncelikle orda deniycem. Benim nisanlim türkiyede cünkü :)

cnm herşeyin çok güzel aşkınla mutlu mesut kullan inşallah
cok tskler canim amin insallah :)
Hadi hayirlisi canim simdiden mutluluklar. Evet ben türkiyeye tasinicam :) Orada bir denemek istiyorum. Hic yapamayacak olursam yine buraya gelebilme ihtimalimiz olur. Ama öncelikle orda deniycem. Benim nisanlim türkiyede cünkü :)

sevindim senin adina , sanada simdiden mutluluklar :) canim ama orada düzen kurulacak masraf edilecek yani yapamassan nasil gelecenki , nisanlinin vizesi vs.. birde is bakisindan esin hemen is bulabilecekmi :S bence canim denicem deme alis =) cünkü türkiye gibisi yok orda ne ararsan var , hayirlisi olsun canim:), sizin dügün hazirliklari nasil gdiiyor?? bu arada kac yasindasin:)

bir an kendi çeyizim geldi aklıma
resimlerini çeker çeker eklerdim
ne günlerdi şimdi 5 ay bitti evleneli
inşallah sana da nasip olur güzel günlerde mutlulukla kullanmak
kahvaltı takımlarımız aynı ben bazen yemeği bile ona hazırlıyorum siyah servislere çok güzeller...

ayyyyy caniiim tuzluklarina bittiiimmmm :)))) bendeeeee
tuzluklarini ve renkli cerezliklerini nerden aldin?
cok tskler canim:)) onlari bana arkadasim istanbuldan getirdi canim:) insallah sende bulursun türkiyede mutlaka vardir, alisveris icin gittiginde bi bakarsin

bir an kendi çeyizim geldi aklıma
resimlerini çeker çeker eklerdim
ne günlerdi şimdi 5 ay bitti evleneli
inşallah sana da nasip olur güzel günlerde mutlulukla kullanmak
kahvaltı takımlarımız aynı ben bazen yemeği bile ona hazırlıyorum siyah servislere çok güzeller...

cok tskler :) oh 5 ay bitmis nazar degmesin:nazar: , insallah bizimde hemn o günler gelir :1:
cok cok tskler amin insallah :)

allah güle güle kullanmak nasip etsin tatlım hepsi birbirinden güzel ve çok şıklar.... popişini kaşı tahtaya vur tütütütü maşallah supan allah nazar değmesin :46:

kizlar dün aldiklarim:)

$Kristal%20samdanlar%20B.webp$IKEA-Superfin-UCLU-MUMLUK-48LI-TEALIGHT-MUMPEMBE__38894573_0.webp
mumluklarim ve mutak mum dekorum pembe:)

$362115.webp$mudo-oval-servis-tabagi-dizayni.webp$markakurducom-urun-limango-r225731-t1311826692-8.webp

servis tabaklarim

$T38-1.webp$1087_0.webp$kuechentuch.webp

masa örtüm (günlük) ve bulasik kurutma bezler

$gondool.gif

erzak kaplari (2 tane aldim ama daha alicam:)

$TASLI-AHSAP-BEYAZ-MUMLUK-SEHPA-USTU__34381105_0.webp

dekorasyon ( bunun siyahini aldim)

$259_kucuk.webp

dekorasyon / cicek vazosu

$_MG_8410.webp$44000__10,90.webp

(bunun ismini bilmiyorum , :) ) ve limon sIkicim

$578_0_Silit_Pfanne_28cm_Linea_k.webp$ZENKER-BUYUK-FIRIN-TEPSI-SILIKON-SAPLI-37-27-cm__35823240_0.webp

silit teflon tavam ve firin tepsim (indirimdeydi:) )

$589_buyuk1.webp

amc tupperlerim:) annem sagolsun :9:

$10000112206.webp

tuvalet fircam ( set halinde satilmiyor burda malesef:( , sabunlugu vs daha alamadim)

Son düzenleme:
kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun hı:) aslına bakarsan ben kırmızı pek sevmem fakat bu kırmızıyı begendim çünkü siyah ve gri hastasıyım süper olmuş beğendim canım güle güle kullan...

bugün aldiklarimmm :) 40% indirime dayanamadiiiiiiiiiiiim =))

$matryoshka_tupperware_06.webp$akh_tupperware2_DW_1313296p.webp$873301.webp$tupperware-eleganzia-blau-foto-bild-52902984.webp
tupperlerim (son aldiklarim artik toplam 20-25 tane oldu yeter :9:)

$template_335x300.webp$3857470.webp$3a3c95245a2aeafc04e122d30db32460_5.webp

2 tane kirmizi masa örtüm( birisi saten) ve beyaz masa örtüm =)

$$(KGrHqEOKpQE6RgYTowlBOw1eHBUz!~~60_12.webp$jersey-spannbettlaken-spannbetttuch-180x200-200x200-pflaume-lila.webp
Pike takimim ve yatak carsafim :69:

Eki Görüntüle 300363 $360051.webp

zeytin tabagim :16: ve süs vazom (banyo icin, icine deniz kabugu koyacam)

$3408800165_b1.webp

ve kocisime aldigim ekmek kutusu :69: ise giderken bunun icine koyacam yemegini :16::69:

bugün aldiklarimmm :) 40% indirime dayanamadiiiiiiiiiiiim =))

Eki Görüntüle 300362 Eki Görüntüle 300360 Eki Görüntüle 300357 Eki Görüntüle 300365
tupperlerim (son aldiklarim artik toplam 20-25 tane oldu yeter :9:)

Eki Görüntüle 300364 Eki Görüntüle 300358 Eki Görüntüle 300355

2 tane kirmizi masa örtüm( birisi saten) ve beyaz masa örtüm =)

Eki Görüntüle 300353 Eki Görüntüle 300361
Pike takimim ve yatak carsafim :69:

Eki Görüntüle 300363 Eki Görüntüle 300356

zeytin tabagim :16: ve süs vazom (banyo icin, icine deniz kabugu koyacam)

Eki Görüntüle 300359

ve kocisime aldigim ekmek kutusu :69: ise giderken bunun icine koyacam yemegini :16::69:

hayirli olsun tatliiim güle güle kullaaan..
tupper.. vazgecilmez :D

Back
X