kesinlikle ilişkisi var yapsın hatta senin isminle yapsın, bak bu konuda benden daha dertlisini bulamazsın bu sitede o kadar da iddialıyım, bu ilşkisi var olayı çok önemli hatta isimle yapılması lazım...
bu arkadaş sevgilisine güvenmiyor, o yüzden isim önemli... bak ben sırf ismim orda olsun diye başka bi face hesabı açtım, bütün ailemi engelledim o facede ve o şekilde ismim orda olsun diye uraştım, benimkinin face çapkınlıkları meşhurdur, benim orda ismim varken kimse yanaşmamış tabi, bigün o kısmı kaldırdı hemen bişey olduğunu anladım, o yüzden önemli bu...iyide canım ilişkisinı var yapsında illa kiminle olduğunu yazmak zorunda değil ki benim facem varken ilişkisi var yapmıştım ama sorun olmadı oda öyle yazdı çünkü güveniyordum zaten var diyince akrabalar falan soruyolar birde ismini yazarsan iyice sorucaklar arkadaşlar bir şey değilde...
bu arkadaş sevgilisine güvenmiyor, o yüzden isim önemli... bak ben sırf ismim orda olsun diye başka bi face hesabı açtım, bütün ailemi engelledim o facede ve o şekilde ismim orda olsun diye uraştım, benimkinin face çapkınlıkları meşhurdur, benim orda ismim varken kimse yanaşmamış tabi, bigün o kısmı kaldırdı hemen bişey olduğunu anladım, o yüzden önemli bu...
valla benimki önüne gelenle konuşuyo, yaa bakıyorum kiminin profilinde resim bile yok, kimisi çirkin kimisi güzel yani beğenmek deil onunki gerçekten gönül eğlendirmek, ben de bunu kabullenemiyorum işte, bişey sorunca ölesine eğlence olsun diye yaptım diyo, ee eğlence olsun diyemi ben zaten karisxi sevmiyorum, ayrılcam dedin diyorum, yaa niye ciddiye alıyosun ölesine sölenmiş şeyler diyo bana... iyi ben de yapayım o zaman dedim bu sefer de çok sinirlendi, beni sinir etme dedi... gerçekten ben anlayamıyorum bu adamı...anladım canım haklısın sende ama ne biliyim bana tuhaf geliyor açıkçası madem bir ilşkin var neden başkalarını tanımadığın insanları kabul ediyorsun konuşma işte gönlünde biri varken..
benimkide bana face kapattırdırdı neymiş erkekler çok 300 tane arkadaşım vardır toplasan 10 tane erkek var oda yiğenlerim kuzenlerim var sebep erkekler bana laf atar bende başta kapatmadım kızdı o kendi facesinide açtı kapatmıştı baktım o kim neden ekledin kıskançlık krizleri falan en iyis dedim kapatıyım çokda önemli bir şey değil zaten
ama biliyorum bu facebok yüzünden ne ilişiler bitiyor
ama yinede diyorum kız ya da erkek farketmez sadıklık ve karakter önemli...
valla benimki önüne gelenle konuşuyo, yaa bakıyorum kiminin profilinde resim bile yok, kimisi çirkin kimisi güzel yani beğenmek deil onunki gerçekten gönül eğlendirmek, ben de bunu kabullenemiyorum işte, bişey sorunca ölesine eğlence olsun diye yaptım diyo, ee eğlence olsun diyemi ben zaten karisxi sevmiyorum, ayrılcam dedin diyorum, yaa niye ciddiye alıyosun ölesine sölenmiş şeyler diyo bana... iyi ben de yapayım o zaman dedim bu sefer de çok sinirlendi, beni sinir etme dedi... gerçekten ben anlayamıyorum bu adamı...
valla benimki önüne gelenle konuşuyo, yaa bakıyorum kiminin profilinde resim bile yok, kimisi çirkin kimisi güzel yani beğenmek deil onunki gerçekten gönül eğlendirmek, ben de bunu kabullenemiyorum işte, bişey sorunca ölesine eğlence olsun diye yaptım diyo, ee eğlence olsun diyemi ben zaten karisxi sevmiyorum, ayrılcam dedin diyorum, yaa niye ciddiye alıyosun ölesine sölenmiş şeyler diyo bana... iyi ben de yapayım o zaman dedim bu sefer de çok sinirlendi, beni sinir etme dedi... gerçekten ben anlayamıyorum bu adamı...
duygusal veya fiziksel çekimle yapmadığını bildiğim için belki de affedebiliyorum, yani tek gecelik bişey olsa affetmem, yada birine bağlanıp aylarca konuşsa affetmem, çevresindeki herkes bi tek beni biliyor, kimse soner diyince başka bi kızı düşünmüyor bu da önemliydi benim için...bide internete çok giren biri deil ayda yılda bi açar onda da yarım saat takılıp çıkar, biliosun sahte face alıp ordan konuşmuştum onla afedersin bu kelime için ama yavşamıyor hiç bi şekilde konuşuyor ama flörtiz bi şekilde deil, o yüzden affedebiliyorum sanırımHayatım sen hala nie o adamla berabersin anlamıs değilim karısx üzüleceksşn gibi geliyo banaGüvenmedim seninkine ne demek ya eğlencesine yok öle bişe... Yarın evlenirsin eğlencesine bi gecelik takılır birileriyle olmaz öleeee :/ Benimki mesela kendisi ilişkisi var yapalım istiodu böle tuhaf oluyorum sen hayatımdasın herkes bilsn diyodu düşün ama bn istemiyodum ailem var face imde die..
bende ismimin yazılması konusunda ısrarcıyım ama yazmıor anlmıyorum gelmıssın 20 yasına kımden saklıyorsunkı S: yok yazmıyor ben aılemden saklıyorum ama ılıskım oldugu zaman aıledekı herkesı sılıp engelleyıp ılıskımı gostermeyıde bılıyorum ama o yapmıyor bunu :S gıcık edıyor benı zaten sımdı askerde bıdahada sıteye gırene kadarr.. taa subata kadar bkleyemem ama şifresinidee isteyemıyorum :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?