• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'ın zorluğu

red_angel

meLek
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
48
1
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben sitenize bugün üye oldum ve bu bölümde şuanda askerde olan sevgilim ve benim nasıl bir araya geldiğimizi anlatmak istedim...
biz 3 yıl önce internetten tanıştık o zamanlar sadece arkadaştık... beni bir arkadaşına benzetip eklemiş falan.. işte hergün msnde konuşuyorduk benimle çok ilgileniyordu ve bu da benim hosuma gitmişti bende ona karşı bir şeyle hissetmeye başlamıştım ama bir sorun vardı onun sayfasında bir kız vardı gizemdi adı.. Mehmet (sevgilim tabi o zamanlar arkadasım ) sürekli kurdugu cumlelerde onun adını geçiriyordu.. tabi ben gn geçtikçe ona bağlanıyordum ve o bunun farknda değildi... bir gün msnye girdiğimde bana gizemle çıktığını söyledi ve ben şok oldum ama mutluluklar dilemekten başka çarem yoktu hiçbir şey söylemedim hayırlı olsun dedim teşekkür etti ve çıktı.. o günden sonra msn hiç açmadı telefon numarasınıda sinirden silmiştim 1 yıl ulaşamadım ona her gün her gece ağladım onun için , tanımadıgım görmediğim bi adam için :S daha sonra toparladım kendimi ve onu unutmaya çalıstım tam olarak unutamadım da aklımın bir köşesinde vardı yine o ... hernyse başkalarıyla çıktım ama aklım da kalbimde hala ondaydı yanlıstı biliyordum ama engel olamıyordum kendıme bir gün msn açtım o açıktı 1 yıl sonra ılk kez açmıştı hiçbişey yazmadım merhaba yazdı merhaba sen kimsin dedim.. ben Mehmet dedi anlattı hatırlamam için oysa ki hiç untmamıstım ki ben onu... neyse hatırladım dedim nasılsın falan konustuk konu aşka geldi kızdan ayrılmış.. aradan bir ay geçti bana internetten mesaj yolladı : ben seni seviyorum beni affet sensiz yaşayamam kalbim sna ait o kızı seçtim ama hataydı ben seni geri istedim ama yüzüm yoktu dönmeye gibi.. ama affetmedim affedemedim kıırılmıştım ona :( başka ellerin onun ellerine değdiğini düşünmek bile çıldırtıyordu beni.. tam 1 yıl peşimden koştu 1 yıl sonra düşündüm ve artık onu sevdiğimi ona güvenmem gerektiğine karar verdim ve o gün buluşmak için mesaj atacaktım ki.. sayfasını açınca başka bir kızla ilişkisi var yazıyordu.. mahvolmustum hem benımle hem onunla konusuyordu demekkı dıye gecırdım ıcımden sayfsında o kızla cekılmıs bır resmı altında ıkısının yorumları falan... sonra bana msj attı ben askere gidiyorum gidipte dönmemek var dönüpte görmemek var dönmemek değil ama görmemek sonum olur dedi.. ona güle güle bundan sonra görmek istemıyorum senı dedım ve o askere gitti.. :S yıne yıkılmıstım paramparca olmustum :S hayattan zevk alamıyordum :s 1 ay sonra cıktıgı kız ekledı ne ıstıyrsn dedım konusmak dedı ıyı konus dedım o benım kankam bız onla bı durum ıcın cıktık dedi nee dedm bnm pesmde bırı wardı benı korumak ıcn dedı o onceden senı sewıyormus hala da senı sewıo sımdı askerde moralı cok bozuk dedı banane öyle bi durumda bana söleseydi anlayıs gösterirdim ben dedım haklısın dedi.. telefon numaramı ıstedı ona vermek ıcın verdım.. bikaç hafta sonra geldi izine msn açtı bulusalım dedı bulustuk.. bn senı sewıyorum onu sen benı askerdeyken bekleme dıye gostermelık yapmıstım sen uzulme dıye dedı yalan soyluyordu cunku kız benı koruyor dedı o uzulmenı ıstemıyorum deıd sesımı cıkarmadım.. 3 gun sonra ızını bıtcektı son 1 gun kala cıkmaya basladık affettım yıne onu :s amacım ıntıkamdı ama yıne sevgım agır bastı :s işte o günbugündür çıkıyruzz 3 ay oldu bayramda carsı iznine cıkmıs internete grdi ilişkisi yok gözüküyordu değiştir dedım bana guvenıyorsan sorun yok dedı kafama takıldı onu cok sevıyorum ama guvenemıyorum yardım edın...

biraz uzun oldu ama :S

öncelikle canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi netten biriyle tanıştım ama tesadüf kankamın kankası çıkmıştı neyse bende senin gibi görmedim sesini dahi duymadım ama sevdim dokunmadan aşk olur mu derler yha bilmiyorum ben yaşadığım için olur diyorum çok farklıyıd her şey onunla kankamın yardımıylada çok sevmiştim hala da seviyorum bir çok şey yaşadım anlatsam roman olur derler yha hatta saçmalama yok artık diyebilirler bir çok şey oldu çünkü neyse...
umarım verdiğin emeklerin ve sabretmenin karşılığını alırsın çok zor bir durum yaşamadan bilmez diyebilirsin ama yaşıyorum...
sevdiğin adamı seviyorum diyorsun ama ne kadar güveniyorum desende elbet yaşananlarda dolayı içinde ufacıkta olsa bir şüphe kalıyor
facede ilişki durumuna gelince aslına var yazsa ne olur dicem ama erkek milletini anlamamk çok zor onlar farklı düşünüyor biz farklı düşünüyoruz
umarım her şey gönlünce olur..

kesinlikle ilişkisi var yapsın hatta senin isminle yapsın, bak bu konuda benden daha dertlisini bulamazsın bu sitede o kadar da iddialıyım, bu ilşkisi var olayı çok önemli hatta isimle yapılması lazım...

kesinlikle ilişkisi var yapsın hatta senin isminle yapsın, bak bu konuda benden daha dertlisini bulamazsın bu sitede o kadar da iddialıyım, bu ilşkisi var olayı çok önemli hatta isimle yapılması lazım...

iyide canım ilişkisinı var yapsında illa kiminle olduğunu yazmak zorunda değil ki benim facem varken ilişkisi var yapmıştım ama sorun olmadı oda öyle yazdı çünkü güveniyordum zaten var diyince akrabalar falan soruyolar birde ismini yazarsan iyice sorucaklar arkadaşlar bir şey değilde...

iyide canım ilişkisinı var yapsında illa kiminle olduğunu yazmak zorunda değil ki benim facem varken ilişkisi var yapmıştım ama sorun olmadı oda öyle yazdı çünkü güveniyordum zaten var diyince akrabalar falan soruyolar birde ismini yazarsan iyice sorucaklar arkadaşlar bir şey değilde...
bu arkadaş sevgilisine güvenmiyor, o yüzden isim önemli... bak ben sırf ismim orda olsun diye başka bi face hesabı açtım, bütün ailemi engelledim o facede ve o şekilde ismim orda olsun diye uraştım, benimkinin face çapkınlıkları meşhurdur, benim orda ismim varken kimse yanaşmamış tabi, bigün o kısmı kaldırdı hemen bişey olduğunu anladım, o yüzden önemli bu...

bu arkadaş sevgilisine güvenmiyor, o yüzden isim önemli... bak ben sırf ismim orda olsun diye başka bi face hesabı açtım, bütün ailemi engelledim o facede ve o şekilde ismim orda olsun diye uraştım, benimkinin face çapkınlıkları meşhurdur, benim orda ismim varken kimse yanaşmamış tabi, bigün o kısmı kaldırdı hemen bişey olduğunu anladım, o yüzden önemli bu...

anladım canım haklısın sende ama ne biliyim bana tuhaf geliyor açıkçası madem bir ilşkin var neden başkalarını tanımadığın insanları kabul ediyorsun konuşma işte gönlünde biri varken..
benimkide bana face kapattırdırdı neymiş erkekler çok 300 tane arkadaşım vardır toplasan 10 tane erkek var oda yiğenlerim kuzenlerim var sebep erkekler bana laf atar bende başta kapatmadım kızdı o kendi facesinide açtı kapatmıştı baktım o kim neden ekledin kıskançlık krizleri falan en iyis dedim kapatıyım çokda önemli bir şey değil zaten
ama biliyorum bu facebok yüzünden ne ilişiler bitiyor
ama yinede diyorum kız ya da erkek farketmez sadıklık ve karakter önemli...

anladım canım haklısın sende ama ne biliyim bana tuhaf geliyor açıkçası madem bir ilşkin var neden başkalarını tanımadığın insanları kabul ediyorsun konuşma işte gönlünde biri varken..
benimkide bana face kapattırdırdı neymiş erkekler çok 300 tane arkadaşım vardır toplasan 10 tane erkek var oda yiğenlerim kuzenlerim var sebep erkekler bana laf atar bende başta kapatmadım kızdı o kendi facesinide açtı kapatmıştı baktım o kim neden ekledin kıskançlık krizleri falan en iyis dedim kapatıyım çokda önemli bir şey değil zaten
ama biliyorum bu facebok yüzünden ne ilişiler bitiyor
ama yinede diyorum kız ya da erkek farketmez sadıklık ve karakter önemli...
valla benimki önüne gelenle konuşuyo, yaa bakıyorum kiminin profilinde resim bile yok, kimisi çirkin kimisi güzel yani beğenmek deil onunki gerçekten gönül eğlendirmek, ben de bunu kabullenemiyorum işte, bişey sorunca ölesine eğlence olsun diye yaptım diyo, ee eğlence olsun diyemi ben zaten karisxi sevmiyorum, ayrılcam dedin diyorum, yaa niye ciddiye alıyosun ölesine sölenmiş şeyler diyo bana... iyi ben de yapayım o zaman dedim bu sefer de çok sinirlendi, beni sinir etme dedi... gerçekten ben anlayamıyorum bu adamı...

valla benimki önüne gelenle konuşuyo, yaa bakıyorum kiminin profilinde resim bile yok, kimisi çirkin kimisi güzel yani beğenmek deil onunki gerçekten gönül eğlendirmek, ben de bunu kabullenemiyorum işte, bişey sorunca ölesine eğlence olsun diye yaptım diyo, ee eğlence olsun diyemi ben zaten karisxi sevmiyorum, ayrılcam dedin diyorum, yaa niye ciddiye alıyosun ölesine sölenmiş şeyler diyo bana... iyi ben de yapayım o zaman dedim bu sefer de çok sinirlendi, beni sinir etme dedi... gerçekten ben anlayamıyorum bu adamı...

bende ismimin yazılması konusunda ısrarcıyım ama yazmıor anlmıyorum gelmıssın 20 yasına kımden saklıyorsunkı S: yok yazmıyor ben aılemden saklıyorum ama ılıskım oldugu zaman aıledekı herkesı sılıp engelleyıp ılıskımı gostermeyıde bılıyorum ama o yapmıyor bunu :S gıcık edıyor benı zaten sımdı askerde bıdahada sıteye gırene kadarr.. taa subata kadar bkleyemem ama şifresinidee isteyemıyorum :S:S

Hayatım sen hala nie o adamla berabersin anlamıs değilim karısx üzüleceksşn gibi geliyo bana :( Güvenmedim seninkine ne demek ya eğlencesine yok öle bişe... Yarın evlenirsin eğlencesine bi gecelik takılır birileriyle olmaz öleeee :/ Benimki mesela kendisi ilişkisi var yapalım istiodu böle tuhaf oluyorum sen hayatımdasın herkes bilsn diyodu düşün ama bn istemiyodum ailem var face imde die..

Hayatım sen hala nie o adamla berabersin anlamıs değilim karısx üzüleceksşn gibi geliyo bana :( Güvenmedim seninkine ne demek ya eğlencesine yok öle bişe... Yarın evlenirsin eğlencesine bi gecelik takılır birileriyle olmaz öleeee :/ Benimki mesela kendisi ilişkisi var yapalım istiodu böle tuhaf oluyorum sen hayatımdasın herkes bilsn diyodu düşün ama bn istemiyodum ailem var face imde die..
duygusal veya fiziksel çekimle yapmadığını bildiğim için belki de affedebiliyorum, yani tek gecelik bişey olsa affetmem, yada birine bağlanıp aylarca konuşsa affetmem, çevresindeki herkes bi tek beni biliyor, kimse soner diyince başka bi kızı düşünmüyor bu da önemliydi benim için...bide internete çok giren biri deil ayda yılda bi açar onda da yarım saat takılıp çıkar, biliosun sahte face alıp ordan konuşmuştum onla afedersin bu kelime için ama yavşamıyor hiç bi şekilde konuşuyor ama flörtiz bi şekilde deil, o yüzden affedebiliyorum sanırım

bende ismimin yazılması konusunda ısrarcıyım ama yazmıor anlmıyorum gelmıssın 20 yasına kımden saklıyorsunkı S: yok yazmıyor ben aılemden saklıyorum ama ılıskım oldugu zaman aıledekı herkesı sılıp engelleyıp ılıskımı gostermeyıde bılıyorum ama o yapmıyor bunu :S gıcık edıyor benı zaten sımdı askerde bıdahada sıteye gırene kadarr.. taa subata kadar bkleyemem ama şifresinidee isteyemıyorum :S:S

acikcasi ben bu konuyu cok onemsemiyorum am mademki senin icin facedeki iliski durumu bu kadar onemli o zaman israrini surdur, hatta istedigini alana kadar soguk davran tavir yap fln anlasin onemini eger hala degistirmiyosa bu isten kuskulanirim ben...

Back