Aşkımıza şahit olmak ister misiniz? :)

babama teşekkür etmemmi hiç asom yaaaopuyorumnanaktan

Rabbim karşıma çıkardı ya onu daha ne isterimki hayırlısıyla askere de gidip gelsinde düğün fotoları ev fotoları hepsi için ayrı ayrı topik açıcam kaydirigubbakcemile3 Allah sizide çabucak kavuştursun işallah kuzum benim güsel yorumun içinde teşekkür ederimŞeniz

İnan kendi hikayem gibi mutlu oldum arkadaşım...
Mutluluklar
Asker yolu bekleyeceksin,allahtan sabır diliyorum senin için...

ayy canım benim çok teşekkür ederim zor olsada sabredeceğim sonucu güsel olucak işallah canım güsel yorumun için teşekkür ederim Şeniz

bi solukta okudum hikayeni.
rüyan beni çok etkiledi, rüyaların mesajına inanıyorum,
Umarım çok çok çok mutlu olursunuz.
sevgiler.

çok güzel yazmışsın cnm
güzel başlamış inş. sonuda güzel biter.
askerliği kısa dönem yapıcak sanırım
bnde 15 ay bekledim tadını bilirim
ama değiyorsa bekleniyor:)
allah kavuştursun şimdiden.

bi solukta okudum hikayeni.
rüyan beni çok etkiledi, rüyaların mesajına inanıyorum,
Umarım çok çok çok mutlu olursunuz.
sevgiler.

bende inanıyorum artık canım çok teşekkür ederim güsel dileklerin içina.s.

yok cnm uzun dönem gidiyo çabuk evlenelim diye tecil bozdurdu :gitme:

çoookk teşekkür ederim canım güsel dileklerin içina.s.

cnm mutluluklar allah tamamını erdirsin opuyorumnanaktan

Ay cancu geçen ay digiturk faturasını yatırdığım bankadaki elemanlardan biri de bana öğle yemeğine çıkma teklif etmişti.. Geri çevirdim ben de.. Kısmetimi mi teptim ki yoksa delikafadulden

Allah tamamına erdirsin inşallah.. Hayırlısıyla askere de gitsin, gelsin yuvanızı kurun Allah'ın izniyle a.s.

allahhhh iyiliğini varsin gece gece koptum keşke kabul edeydin kıss bal gibim kısmeti teptin :roflol:
az kaldı 8 temmuzda aşkım asker manisa batıkışla 1.piyade er eğitim tugayı uzun dönem :gitme:

Bi tane kısmet var tepemde o da bana yetiyo Allah'a şükür kaydirigubbakcemile3
Manisa Batıkışla Tugay'ında babam çalışmıştı ben küçükken.. Çok rahat bir yer diye biliyorum askeri açıdan.. Zorluk çekmez canım en azından, sen sıkıntı yapma kendine.. Benimki de ağustosta gidiyor, ama yeri yurdu belli değil daha :)

ayyy işallah rahat eder cnm benim gerçi acemilik orda sonra dağıtım olacaklar ama işallah sıkıntısı olmaz sende asker bekleyeceksin heee allah sabır versin bizlere ve tüm asker yolu bekleyenlere :Saruboceq:

okuyunca kendi ilişkim geldi aklıma:) umarım allah bizede nasip eder..

biran önce yuvanızı kurmanız dileğiyle..opuyorumnanaktan

Allah tamamına erdirsin ömür boyu bir yastıkta kocatsın insallah:Saruboceq:

Çok güzel aşk hikayeniz hep mutlu olun rabbim sizi ayırmasın hayırlısıyla askerdende gelir mtlu mesud yaşarsınız canım sewgileropuyorumnanaktan

ÇOK GUZEL BU HIKAYE TEBRIK EDERIM.AŞKINIZ UZUN SURSUN INS.
ASKERINDE SAGLICAKLA GITSIN GELSIN 5 SENE NEMUTLU SIZE EMINIM ASKERLIK AZALTMAYACAK COGALTACAK ASKINIZI..
BABANIN HEDIYESIDE TAM OLMUS YANI RESMEN ADAM DAMADINI BULMUS HEDIYE NIYETINE :d
TEK MERAK ETTIGIM ALAKASIZ OLCAK AMA SEVGILIN ASKERE GITMEDEN BANKADA ÇALISMIS NASIL GIRDI O ISE.ASKERLIK SARTI ARANMIYOMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…