• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımıza şahit olmak ister misiniz? :)

ne güzel bir tesadüf...
canım mutluluğun daim olsun inşallah...
ama peki babacın bu duruma ne dedi merak ettim :)

yarın ilk iş kredi çekmeye gidiyorum:roflol:
çok eğlenceli bi hikayeydi cancu Allah tamamına erdirsin canıma.s.

ne güzel bir tesadüf...
canım mutluluğun daim olsun inşallah...
ama peki babacın bu duruma ne dedi merak ettim :)

ahh ahhh orasını karıştırma mehsercim ordan başka bi hikaye çıkar :roflol:

yarın ilk iş kredi çekmeye gidiyorum:roflol:
çok eğlenceli bi hikayeydi cancu Allah tamamına erdirsin canıma.s.

amin datlum darısı başına işallah:Saruboceq:

ALLAH ayirmasin insallah. bu tatli cifti merak ettim ama nisan resimleriniz kalkmis maalesef :)

hihoyyytherşey kısmet vallahi ya başka bankadan çıksaydı dimi ne güzel olmuş:Dmutlulugunuz daim olsun cnmkaydirigubbakcemile3

cnm benim ne güzel yazmışsın allah mutluluğunuzu daim etsin allah tamamına erdirsin :nazar:

bişi sorucam baban biz nişanlanıcaz diyince ne tepki gösterdi merak ettim gerçi yazıların hepsini okumadım ama :):):emir_bebek:

ne uzunu ya devamını aradı gözlerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3harika bişey bu Allahım mutlu etsin hiç ayırmasın..ne güzel yaalkisalkisalkis nişan düğün resimlerini bekliyoruz:teytey:

cnm benim ne güzel yazmışsın allah mutluluğunuzu daim etsin allah tamamına erdirsin :nazar:

bişi sorucam baban biz nişanlanıcaz diyince ne tepki gösterdi merak ettim gerçi yazıların hepsini okumadım ama :):):emir_bebek:

teşekkür ederiz canım babamla ilgili pek bi problem olmadı çok şükür opuyorumnanaktan

ne uzunu ya devamını aradı gözlerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3harika bişey bu Allahım mutlu etsin hiç ayırmasın..ne güzel yaalkisalkisalkis nişan düğün resimlerini bekliyoruz:teytey:

nişan resimlerimizi kaldırdım canımcım düğün resimleri için 11 aralığı beklemen gerekiyo :Saruboceq:

İnşallah her zaman mutlu olursunuz.:1rolleyes:

teşekkür ederiz tatlım opuyorumnanaktan

cancum hikayenizi yeni okudum..ne güzelmiş maşallah..dizi gibi valla..
inşallah askerden gelirde yuvanızı biran önce kurarsınız..darısı başıma tabi..

Back