• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımıza şahit olmak ister misiniz? :)

Cansucugum
cok tatli bir hikayeniz varmis insanin en mutlu oldugu günler flirt ederek geciyordur eminim opuyorumnanaktan
Insallah 2010'da o mutlu yuvanizi kurar huzur icinde yasarsiniz kaydirigubbakcemile5

allah tamamına erdirsin hayatım çok güzel bir hikaye gerçekten sonuna kadar böyle devam etsin inşallah allahım mutluluğunuzu hiç bozmasınopuyorumnanaktan:Saruboceq:

ne güzel :) yalnız benim aklıma takılan şu oldu, cesaret ister müşterinin özel numarasına teklif msjı göndermek, sonuçta sen şikayet etsen işinden olurdu değil mi :bbo: bunu göze alıcak kadar etkilenmiş demek ki hihoyyyt

aayy çokk güzelll.ya bende istiyorum aşık olmak.tabi bu sefer düzgün birineeee...:gitme:

ask hıkayenızı okurken tebessumle ve heycanla okudum ne mutlus sızee :D bazı anlattılarında askımla benu buldum ıcındee kaydirigubbakcemile2

ask hıkayenızı okurken tebessumle ve heycanla okudum ne mutlus sızee :D bazı anlattılarında askımla benu buldum ıcındee kaydirigubbakcemile2

ŞenizŞeniz teşekkür ederim tatlım sende aşıkmışsın ne güsel ne mutlu olumunekankayizsmile

Umarım çook mutlu olursunuz arkadaşım, siz ve sizin gibi aşık çiftler boshayallersmile bi de canım kocacım ve ben yerimseniben

ay ne kadar tatlı bir aşk hikayesiii

hiç insanın aklına gelir mi bankada aşık olmak :)) ne kadar güzel, askerlik de biter bir an önce merak etme, kavuşursunuz.kaydirigubbakcemile4

Çok güzel bi aşk hikayesi tertemiz opuyorumnanaktan.. askerlik içinde allah sabır versin canım

ay ne kadar tatlı bir aşk hikayesiii

hiç insanın aklına gelir mi bankada aşık olmak :)) ne kadar güzel, askerlik de biter bir an önce merak etme, kavuşursunuz.kaydirigubbakcemile4

işallah tatlım benim daha var kavuşmaya ama günler çok çabuk geçiyo şükürler olsun:Saruboceq:

Çok güzel bi aşk hikayesi tertemiz opuyorumnanaktan.. askerlik içinde allah sabır versin canım

teşekkür ederim tatlımm benim olumunekankayizsmile

yer iş bankası diyince dikkatimi çekti sırnaşık şey desene güzeller güzeli bir gelin alıyoruz opuyorumnanaktan Allah mutlu etsin canım Şeniz

Back