• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımıza şahit olmak ister misiniz? :)

cok güzel yazmısın kızz sırnasık sey seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

agırım magırım ayagına kaptın dimi cocuguuuuuuuuuuuuuuuu

askerlik zor bi dönem.herkes olumsuz konusur durur.sen hep içini ferah tut. oda tuhaflaşabilir askerlikde hep alttan al.ahh benneler cektimmm askerimin yolunu beklerken.
hep güzel düşün ki güzellikler sizi bulsun.mutluluklar...

oyyy sağoll canım benimm kaptım tabeee hihoyyyt işallah bende anlamadan atlatırım o dönemi senin gibi:Saruboceq:

Aşk güzel şey yaa :) Çok güzel yazmışsın, ama sevdiğin erkeği evlenince yanında horlarken ve atlet altı çizgili pijamasıyla göbeğini kaşırken görünce de sevmeye devam et tamam mı :) Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Keyifle okudum. a.s.

Aşk güzel şey yaa :) Çok güzel yazmışsın, ama sevdiğin erkeği evlenince yanında horlarken ve atlet altı çizgili pijamasıyla göbeğini kaşırken görünce de sevmeye devam et tamam mı :) Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Keyifle okudum. a.s.

Ben buna koparım işte:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:kıs ben onu kel kalsa bile sevmeye devam ederimm hemide pijamalıda çok sevimli horlarkendeee :jeyyar:şaka bi yana teşekkür ederim iyi dileklerin içinna.s.

ay ne güzeeell. Okurken bian kendim yaşadım sanki. Allah çook mutlu etsin canım...

teşekkürederim canımmm benimm

Ben buna koparım işte:roflol::roflol::roflol:

kuzucumm bende koptumm zateee:roflol:

hikayen çok güzel cancu allah mutluluğunuzu hiç bozmasın askerlikte su gibi akıp gitsin inşşşş

çok güzel bir hikayeniz varmış. bu güzellik hiç bozulmasın ömrünüz boyunca sürsün inşallah.
Allah tamamına erdirsin.

hikayen çok güzel cancu allah mutluluğunuzu hiç bozmasın askerlikte su gibi akıp gitsin inşşşş

saol bidenemmm teşekkür ederimm işallahh su gibi akıp giderde çabucak kavuşurusa.s.

çok güzel bir hikayeniz varmış. bu güzellik hiç bozulmasın ömrünüz boyunca sürsün inşallah.
Allah tamamına erdirsin.

aminnn cnm işallahh sende çabucak kavuşursun sevdiceğinee:asigim:

mutluluğunuz daim olsun, canım.

teşekkürlerrr cnm allah herkesi mutlu etsinn işallaaahhhŞeniz

ayy kıssçeeem benımm ,
okurken sankı bende sızı uzaktan ızlıyomus gibi oldum ama sız benıı goremıyodunuzzz tabeee :)))
sonracımaa kuzummm aşk dolu hıkayenı keyifle okuyup bıtırdımı farkettım a.s.
dilerim bir ömürr mutlu olursunuz .. Allah tamanına erdırsınn canımmmm... a.s. :1hug: :1hug:

ayy kıssçeeem benımm ,
okurken sankı bende sızı uzaktan ızlıyomus gibi oldum ama sız benıı goremıyodunuzzz tabeee :)))
sonracımaa kuzummm aşk dolu hıkayenı keyifle okuyup bıtırdımı farkettım a.s.
dilerim bir ömürr mutlu olursunuz .. Allah tamanına erdırsınn canımmmm... a.s. :1hug: :1hug:

aminnn bidenem benim darısı hepimizin başına olsunn abbam benim a.s.

Cancu, evlilik hazırlıkları ne alemde. Yıldırım nikahımı kıydınız yoğusam:delphin:

bi gece yarısı bana bı msj geldı fransızca sonundada iyi geceler...
bende bizim kızlar bana saka yapıyo sandım ve aferım iyigeceler demeyı öğrenmşsin yazdım yolladım neyse aradan bıraz zaman geçti ben okuldayken özürdılerım ben sızın arkadasınız değilim msj subay arkadasıma atmıştım yanlışlık oldu yazmış adım kenan falan yazmış
bende tabı tabı yazdım gönderdım kader bu ya (eşim yemınler eder hayatımda ilk kez san yaprım dıyee)bı mj daha adım ..... senın ilk okul arkadaşınım dedı benbuna daha mesaj atnadım arda bana çağrı atıyo 2 gun sonra sen yalan söluyosun benım o isimde ilk okul arkadaşım yok kımsen söle ve çekıl dedım sonra bu bana asıl adını falan söledı yurt dışında oldugunu falan söledı bende ozaman sağlık meslekteyım söledım ozaman benım staj yaptıgım hastanede yıyenı yatıyomuş tesdüf konuştuk falna msjlastık derken yıyenı vefat ettı bızımkı türkıyeye geldı ama görüşemedık derken öle arkadaş olduk sonra ben senı hangı arkadasım ayarladıysa söle dedım saka sanıyorum ben sonra bana maille resmını yolladı ozaman inandım ben buna bu arda beım dr sevgilim var asıstan bende stajerım. neyse onunda yabancı bı sevgilisivar bu turkıyey geldı bız anlaştık üskudarda buluştuk onu ilk görduğum anı hiç unutamam sonra kahvaltı yaptık benım bı arkadasımda vardı sonra o gıttı bız kıskulesıne gıttık tabı ben ozaman lısedeyım bunun o delı dolı halım hoşuna gitmış bende ondan etkılenmıştım bu başka bı sehre ailesıne gitti ama ben o halını unutamadım sevgilimden ayrıldım tlf konuşuyoruz deken sevgili olduk bızımkı gıttı yurt dışına uzun sure kaldı bız tlf konuştuk turkıyeye ızne geldıgınde benım ailem öğrendı onuda kuzenıyle evlendırmek ıstıyolardı ban dedı benımle evenırmısın bimde okul bıtmıştıtabı bu arda 2 sen geçti nişanlandık oyurt dışına falan gittii evlendık şimdi 3 senelık evliyız bide oğlumuz var ve birbirimızı ilk gunku gibi çok seviyoruz arda çiçeklerım hedıyem gelır allah bınkere razı olsun daha ban bıkere sesını yukseltmemıştır öle çok karışmaz ama bende onu ıncitecek pek fazla bişey yapmam arada çileden çıkartıyorum ama oda kadınların doğasında var....

cancucum.cok güzel bir ask hikayen var.Allah mutlulugunuzu daim etsin.tamamina erin insssaallah.eee nasip iste.sen kredi islemi icin gidiyorsun,ve evlenecegin adamla tanisiyorsun.mutluluklar canim..............

Cancu, evlilik hazırlıkları ne alemde. Yıldırım nikahımı kıydınız yoğusam:delphin:

ahhh keşke kuzucumm seneye kasımda düğün askerlik var önümüzdee

cancucum.cok güzel bir ask hikayen var.Allah mutlulugunuzu daim etsin.tamamina erin insssaallah.eee nasip iste.sen kredi islemi icin gidiyorsun,ve evlenecegin adamla tanisiyorsun.mutluluklar canim..............

aminnn bitanemm aminnn kuzumm :Saruboceq:
darısı tüm isteyenlerin başına güselimm a.s.

Back