AŞkim

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
AŞkim

Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor Gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor Yaşamak yada ölmek değil özleyipte görememek zor seni AŞKIMgözlerin nehir kirpiklerin köprü olsun ben tam üzerinden geçerken ipler kopsun düştüğüm o yer senin gönlün olsunGökyüzüne her baktığımda,Yeryüzündeki çırpınışların anlamsızlığını hissediyorum.Ne kadar küçük bir dünyaya sahip olduğumu hissediyorum.çünkü gökyüzünde sen varsınTenim toprak olsada Ruhum seni sevecek İnan bu sevgim Mahşere dek sürecek Gözümü sende açtım Başkasını göremem Senden başka birine Sevgilim diyemem ölüm! ölüm dedigin nedirki biz sevdigimizden ayrı bir ömür yaşamayı göze almışızdeli bir rüzgar olsam seni estiğim yer kadar severdim; deli bir yağmur olsam seni yağdığım kadar severdim; ama ben sadece deliyim seni aldığım nefes kadar çok seviyorumSen Icmeye kiyamadim Son Sigaramsin. Sen Yakmaya kiyamadim Son kibrit Cöpümsün. Sen Bakmaya doyamadim Son Sevgilimsin. Sen Unutmak Istedim Unutamadim Son Hatirasisin....Yarı dalgalı olmamalı deniz, Ya tam durulmalı, ya da tam kudurmalı. Yarı ümit vermemeli sevgiliye, Ya tam sevmeli, ya da çekip gitmeli.Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin.Bir soluk kadar yakin,yildizlar kadar uzak derler sevgi için.Uzanirsin yetisemezsin,yetisirsin dokunamazsin,Dokunursun vazgeçemezsin,vazgeçersin ama unutamazsin.[/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…