lunamoon Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2013 3.990 114 0 Samsun 9 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lunamoon #1 aşkım seni çok seviyorum ihtiyacım var sana kimsesiz kaldım
lunamoon Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2013 3.990 114 0 Samsun 10 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lunamoon #2 aşkımm bugünde geçti ama ben ders çalışamıyorum sana söz vermiştim ama bi kaç güne toparlayacam bitanem söz seni seviyorummmmmm
aşkımm bugünde geçti ama ben ders çalışamıyorum sana söz vermiştim ama bi kaç güne toparlayacam bitanem söz seni seviyorummmmmm
lunamoon Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2013 3.990 114 0 Samsun 16 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lunamoon #3 ...... olmuyor. Düzelemiyorum. Korkuyorum. Belki de benimle olmaman daha hayırlıdır. Ama seni bırakmak istemiyorum. Ben seninle olmak istiyorum. Neden böyle oluyor. Tükenmiyorum ama ışığım kayboluyor. İmdat!
...... olmuyor. Düzelemiyorum. Korkuyorum. Belki de benimle olmaman daha hayırlıdır. Ama seni bırakmak istemiyorum. Ben seninle olmak istiyorum. Neden böyle oluyor. Tükenmiyorum ama ışığım kayboluyor. İmdat!