- 29 Nisan 2017
- 138
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Uzaklardayorgunargin
Merhaba bayanlar yeni uye oldum ve canimi sikan, kimseyle paylasamadigim olaylari sizler ile paylasip, birazda olsun rahatlamak istiyorum. Cunku cok ihtiyacim var buna. ilk olarak kayinvalidenin benim ile ugrasmasini anlatmak istiyorum. Ben yurt disinda yasiyorum. Dugunden sonra 5ay gibi bir sure kayinalidenin evinde kaldik. Bu sure zarfinda tabiri caizse burnumdan getirdi kendisi. Annemlerle telefonda 10dk konusmama bile ellerinde gelinleri var diye laf ediyordu. Esimle severek evlendik esim sagolsun hep benim yanimda oldu, beni korudu, kolladi gezmemize bile laf ediyordu. Birgun gezmekten gelmistik esimle, kayinbaba bana birdaha bu saate kadar gezersen gebertirim seni dedi. Esimde o anda wc deydi duydu ve cok kizdi babasina. Hep kayinvalide bacilarina, beni kotuluyordu telefonda duyuyarak, ve ben birisiyle telefonda konussam yan odaya girip dinliyordu beni. Tam cok bunalmistim ki evimiz cikti yani bir apartman bir odali yer. Olsun dedim yeterki bunlardan kurtulayim. Hic aileme bahsetmedim bu kadinin yaptiklarindan. Ailem uzulmesin, beni dusunmesin diye hep, cok iyiler dedim. Esim cok yanimda oldu onu cok sevmeseydim belki coktan bitmisti hersey. Daha neler neler anlatmakla bitmez. Sorunum şu ki; evimi ayirdim ama bu kadinin laflarindan kurtulamadim, her firsatta kendinin soyleyemedigi sozleri baskalarini ornek vererek bana laf sokuyor. Giydigim kiyafete kadar bir laf buluyor yok dar olmus yok oran belli ,buran belli gibi vb. seyler. Esimin yaninda iyi davraniyor ama esim yokken herseye bir kulp takiyor. Eltim ile aramizin iyi olmasini bile istemiyo. Eltime beni kotuluyor, banada gelip onu ve ailesini kotuluyor. Esim artik bu konulardan bikmis durumda, onlar oyleler degistiremem diyor. Esimde cogu seyin farkinda zaten ama cogu zaman ses etmiyor .Bilmiyorum eskiden haftada 2 kere falan gidiyorduk evlerine,esimle konustum oraya sık gidince cok moralim bozuluyor, haftada bir kez gidelim dedim tamam dedi. Bilmiyorm nasil davranmaliyim ne yapmaliyim . Kusup gittigim zamanlardada esime biz ne dedikki ne varki ortada, herseye kusup, aliniyor diyorlar. Bunlarla nasil basedecegimi bilmiyorum gercektenn.