Aşkım diyemiyorum

bence ufaktan başla canım.. insan karşıdan birşey görmeyince illaki sıkılma,uzaklaşma olur..
herşeyi karşı taraftan beklememek lazım..birkere aşkım de yanındayken alışık olmadıgından nasıl sevinir.. o cocukca sevinci gördügüm icin :) erkekler cocuk gibi zaten sefkat gösterirsen cocugumsu havaya bürünüyorlar.. kendını zorla konusurken lafın ortasına kat icinden gecen kelımeyi.. msjla biryere varılmıyor..

Evet çok haklısın cnm..
İlk görüştüğümüz anda denicem bakalım..
aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım :roflol: ayyy ağzıma hiç yakışmıyoo ki

bir güzel laf soylemek bu kadar zor değildir sanırım :D sana bisey soylıcem de karsına al sonra o seni dinleyecek belki tıkanıp kalırsın ama soylersin sanırım :lepi:

Esiniz size bu sekilde hitap ettiginde eminim mutlu oluyorsunuzdur.
Sizde ona soyleyebilirsiniz.Bu kadar zor olmamali..

güzelim o kdr zor bişey değil ki.
bak ben sevgilimin yanındayken bazen aşktan o kadar kaptırıyorum ki kendimi
diyelim bişey anlatıcam bugün bi baktım aynı cümlede aşkım, tatlım, bitanem, aşkitom kelimelerini kullanmışım
inan ne kadar saçma sapan kelimeler bile olsa erkekler böyle sevgi sözcüklerine bayılıyorlar
çünkü aslında onlar bence kocaman bir bebeek :)
o kadar germe kendini yaa canımla başla bak tutamazsın kendini sonra :))

Yeni konu açacaktım ben de, buraya yazayım bari. Kızlaaarr bana yardım edin, yol gösterin. Kanımda odunluk var. Sevgilime sevgimi sözlerle ifade edemiyorum. İçimden güzel şeyler geçiriyorum, onu düşününce arayayım da şöyle diyeyim diyorum. Konuşmaya başlayınca nasılsın, napıyosun demekten öteye geçemiyorum. Onun da canına tak etti artık. Ben ifade edemiyorum diyorum, o da ben bunu bilemem ama sen söylemeyince diyo. Söyleyememeyi geçtim o güzel şeyler söylediğinde bile telefonda konuşuyorsak kendi kendime sırıtıyorum, ona tepki veremiyorum,versem güzel, iyi diyorum, ne diyeceğimi bilememden dolayı. Utanıyorum galiba. Ya da çok mu abartırım acaba diyorum. Bu durumu aşmak istiyorum artık. Terkedecek yoksa beni :)

Son düzenleme:
hahaha haaa:1::1::1::1::1: bende de aksi gibi adını söyleyemiyorum aşkım dı canım dı gidiyo bakalımaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ya bende sevgiliyken nişanlıyken diyemiyordum diyordum ama zor çıkıyordu ağzımdan. diyincede kendi kendime utanıyordum sanki ayıp bişey söylemişim gibi:kedi: ama evlenince alıştım bülbül gibi ötüyorum artık aşkım sevgilim bebeğim kocacımlar falan....bu seferde adıyla hitap edince vayyyyyyy öylemi olduk şimdi diyo aşkitom benim yaaa:asigim:

adam vazgeçer istemez oldum söylemede yanımda kal die :)delikafaduldensempatiksalakcinni

cnm eşin bu sözlere eminim çok açtır.. en kısa zamanda sölemelisin onunda gönlünü hoş etmelisin..asıl çekinilecek yerde aklinialirimsmile çekinmiyomuşsun sende:icecream:kaydirigubbakcemile3 ..bu daha kolay yha.yaparsın yaparsın alkisalkisalkis

ben hiç bu zamana kadar adıyla hitap etmedim etmek zorunda olduğmdada ailelerimiz yanımızdaydı aşkım bitanem herseyim aklıma ne gelirse derim oda bana aynı sekilde gülüm tosunum kızınca sıpam aklına ne gelirse onunla ifade eder sevgisini

Bende bir kere bile adıyla hitap etmedim.HEp aşkım,bitanem.Ailesinin yanında bile canım diyorum aşkım diyemesemde.Beni o alıştırdı ama.O da ismimi hiç söylemedi,ismimi unuttu benim aşkımmm :52::127:

puufffff evet ya yüz yüze gelince kitleniyorum sanki hiç bi şekilde söyleyemiyorum bi tuhaf oluyorum bi türlü ağzımdan çıkmıyo zorla söylemeye çalışıyorum neden böyle oluyo acaba :59: :44:

Back