Aşkım diyemiyorum

yok kızlar halaa aynı yerdeyim, maalesef yüzüne söyleyemedim..tlfonda söyledim çok komikti görmeliydiniz.kağıda şöyle yazdım; naber aşkım, nasılsın hayatım vs... konuşurken arada bu sözleri okudum :) amaa eve gelince söyleyemedim yine...

:))kaydirigubbakcemile3
o sana diyecek ki,"aşkım nasılsın",sende "iyiyim aşkım" olarak yanıtla bir dahaki sefere.

bak ne güzel iltifatlar eden bi eşin var cok naz asık usandırır zemuszemus
bence seninki canımla baslamayla olmaz direk askım hayatım dan girmelisin
bencede o sana cvp verdiğinde hiç olmazsa sana nasıl hitap ediyorsa sende o sekilde cvp ver
örnek:
-nerdesin hayatım?
-mutfaktayım hayatım.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:))kaydirigubbakcemile3
o sana diyecek ki,"aşkım nasılsın",sende "iyiyim aşkım" olarak yanıtla bir dahaki sefere.

:) bence de .. sana ne derse aynısıyla cevap ver hayatım dediyse aynı şekilde cevap ver .. alışırsın .. başka derdin olmasın bunlar güzel dertler ..

işime yaradı bu konu söyleyemiyodum bnde o kadar uzun zaman olmasına rağmen bu yöntemle başardım saol canımm opuyorumnanaktan

aşkım diyip kaçma yönteminide yaptım bu arada sırnaşık şey

sevgilim yok ama alistirim bende kendimi arkadaslara söylim bari eglenceli olur cok tuttum bu yöntemi saol opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Bu kadar keyif veren bi kelimeyi eşinize söylemediniz mi hala aaaa çok ayıp diinde gelin hemen

bende dıyemezdım hatta dıyenlerede sınır olurdum cok gıcık bı kelıme gelıyodu bırazcıkda utanıyodum sanırm :) zamanla alısırsın hele kı gercekten askınsa kaydirigubbakcemile3

canım bence önce uzaktayken askım demeye calıs
mesela mutfaktayken yada baska bi oda da onu yanına cağırman gerekirse
aşşkkkııııım bi bakar mısın die cağır
sonucta yüzünü görmücen utanmazsın o zaman
öyle öyle alışırsın belkim

canim bende senin gibiydim askim, canim, birtanem gibi sözler kullanamazdim. Hatta beraberligimizin ilk günlerinde sevgilime acik ve hatta sert bir dille söylemistim benden sana askim, canim dememi bekleme diye...´Cünkü o askim kelimesinden hic haz etmezdim...

Simdilerde ise agizimdan o kelime hic düsmez oldu...ama ona en cok sevgilim, birtanem diye hitap etmekten hoslaniyor olsamda daha cook askim diye seslenirim...beni kizdirsa dahi nedense askim demekten hic vazgecmem......cok seviyorum onu ya ben...opuyorumnanaktan

canım birkere söylersen gerisi gelir..
uygun ortam oluştur aşka gel.. agzından bırak aşkıımmm kelimesini..
sonra hep kullanırsın..
ben bile dediysem sen de dersin..
yeter ki cesaret edip bir kere söyleyebilesin.

işte tam benlik konu.. mesajda hep en fazla canım yazıyorum ama normalde yüzüne bi kere olsun diyemedim yapmacık geliyo benim ağzıma sanki , söyleyemiyorum bi türlü ama ondan duymak hoşuma gidiyo
o hayatım canım falan der , 1seneyi geçti artık o da pek demiyo yüzyüze iken senağlama galiba böyle yaparak soğutmuş olabilirmiyim.. ?? ama bu güne kadar da hiç açmadı da bu konuyu fisfisfis

bende bi ara dedim aradan zaman geçip buluşamayınca bıraktım bööyle kalsın istemiyorum
Ben Türümün tek örneğiyim 3 sene oldu düşünün
Kararlıyım bi dahaki buluşmamız da sölicem telde msnde çatır çatır konuşuorum olmuyo değişik değişik

seninde uzun zaman olmuş..
bende mesajda nette konuşuyorum yüzyüze tık yok :kedi:

seninde uzun zaman olmuş..
bende mesajda nette konuşuyorum yüzyüze tık yok :kedi:

Evet canım aşmalıyız artık o çok söyledi bana şimdi bıktı sadece canım diyo bnde ufak ufak canım demeye başladım ama aşkım bitanem sanki dilime yakışmıyo :1ninca:

Evet canım aşmalıyız artık o çok söyledi bana şimdi bıktı sadece canım diyo bnde ufak ufak canım demeye başladım ama aşkım bitanem sanki dilime yakışmıyo :1ninca:

evet benimde öyle malesef ama bu konuyu hiç açmadı sorun ediyomudur bilemiyorum ama soğumuş gibi eskisi gibi söylemiyo o güzel şeyler :gitme: en fazla cnm diyorum o da bi defa oldu geçen :kedi:

evet benimde öyle malesef ama bu konuyu hiç açmadı sorun ediyomudur bilemiyorum ama soğumuş gibi eskisi gibi söylemiyo o güzel şeyler :gitme: en fazla cnm diyorum o da bi defa oldu geçen :kedi:

evet belkide bizim gibi sorun yapmıyolardır . Şahsen benimki artık takmıyo ama ben rahatsız oluyorum kendimden

bende geçmiş yıllarda bu kelimeleri kullanamazdım.sonradan alıştım.
sende ilk olarak canım demeye çalış belki daha kolay olur.zaten her an aşkııııııııım diye seslenen kızlar itici geliyor.
kadın ya da erkek farketmez çok abartiyorlar bazen.cenazelerde bile böyle haykırıyorlar.

Son düzenleme:

bence ufaktan başla canım.. insan karşıdan birşey görmeyince illaki sıkılma,uzaklaşma olur..
herşeyi karşı taraftan beklememek lazım..birkere aşkım de yanındayken alışık olmadıgından nasıl sevinir.. o cocukca sevinci gördügüm icin :) erkekler cocuk gibi zaten sefkat gösterirsen cocugumsu havaya bürünüyorlar.. kendını zorla konusurken lafın ortasına kat icinden gecen kelımeyi.. msjla biryere varılmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…