- Konu Sahibi pinarmiyim
-
:))kaydirigubbakcemile3yok kızlar halaa aynı yerdeyim, maalesef yüzüne söyleyemedim..tlfonda söyledim çok komikti görmeliydiniz.kağıda şöyle yazdım; naber aşkım, nasılsın hayatım vs... konuşurken arada bu sözleri okudum :) amaa eve gelince söyleyemedim yine...
:))kaydirigubbakcemile3
o sana diyecek ki,"aşkım nasılsın",sende "iyiyim aşkım" olarak yanıtla bir dahaki sefere.
heh sana süper bi çözüm önericem :)
ben de diyemezdim sevgilime önceden ama yavaş yavaş başladım
önce kız arkadaşlarıma canım, güzelim, bitanem, tatlım, aşkım diye sırayla böyle demeye alıştırdım kendimi :)
sonra sevgilime aynı şekilde canımla başladım tatlım, hayatım derken bi baktım artık hiç adıyla hitap etmiyorum :) hep aşkım derim aşkitom derim bazen de :) şimdi yeni yeni kelimeler türettim pisicim kediş fln filan ohooo sürüyle şey hem çok eğlenceli oluyoro bana uyuyan güzel ben de ona beyaz atlı prens fln deriz bazen fln ilişkinin tüm eğlencesini kaçırıyon güzelim yaa :)
heh sana süper bi çözüm önericem :)
ben de diyemezdim sevgilime önceden ama yavaş yavaş başladım
önce kız arkadaşlarıma canım, güzelim, bitanem, tatlım, aşkım diye sırayla böyle demeye alıştırdım kendimi :)
sonra sevgilime aynı şekilde canımla başladım tatlım, hayatım derken bi baktım artık hiç adıyla hitap etmiyorum :) hep aşkım derim aşkitom derim bazen de :) şimdi yeni yeni kelimeler türettim pisicim kediş fln filan ohooo sürüyle şey hem çok eğlenceli oluyoro bana uyuyan güzel ben de ona beyaz atlı prens fln deriz bazen fln ilişkinin tüm eğlencesini kaçırıyon güzelim yaa :)
bende bi ara dedim aradan zaman geçip buluşamayınca bıraktım bööyle kalsın istemiyorum
Ben Türümün tek örneğiyim 3 sene oldu düşünün
Kararlıyım bi dahaki buluşmamız da sölicem telde msnde çatır çatır konuşuorum olmuyo değişik değişik
seninde uzun zaman olmuş..
bende mesajda nette konuşuyorum yüzyüze tık yok :kedi:
Evet canım aşmalıyız artık o çok söyledi bana şimdi bıktı sadece canım diyo bnde ufak ufak canım demeye başladım ama aşkım bitanem sanki dilime yakışmıyo :1ninca:
evet benimde öyle malesef ama bu konuyu hiç açmadı sorun ediyomudur bilemiyorum ama soğumuş gibi eskisi gibi söylemiyo o güzel şeyler :gitme: en fazla cnm diyorum o da bi defa oldu geçen :kedi:
işte tam benlik konu.. mesajda hep en fazla canım yazıyorum ama normalde yüzüne bi kere olsun diyemedim yapmacık geliyo benim ağzıma sanki , söyleyemiyorum bi türlü ama ondan duymak hoşuma gidiyo
o hayatım canım falan der , 1seneyi geçti artık o da pek demiyo yüzyüze iken senağlama galiba böyle yaparak soğutmuş olabilirmiyim.. ?? ama bu güne kadar da hiç açmadı da bu konuyu fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?