Aşkım diyemiyorum

pinarmiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
277
1
96
42
Kocaeli
selamlar kızlar;
ben güzel söz söyleme özürlüyüm ve eşim ağzımdan bir kez çıkacak 'aşkım' kelimesi için yıllardır bekliyor.ne oluur gaza getirin beni söylemeliyim.
çok istiyorum söylemeyi, her gün bu akşam söyliycem diye kendimi hazırlıyorum fakat beceremiyorum kızgınken herşeyi rahatlıkla söyleyebiliyorum fakat güzel söz söylemeye gelince olmuyor.
eşim bir kez dahi adımla hitap etmedi bana, hep güzel sözler söyler beni mest eder.bende yapmalıyıım.bana gaz verin lütfen ihtiyacım var :))

neden peki canım, bence nedeni bul kendi içinde
utandığından mı
şımarır diye mi, korkarsın
bence utandığın içinse, değmez valla bunca sıkıntıya, doğal olağan bişeymiş gibi, adını söyler gibi demeye başla, başlarda
mesela, aşkım yine mi ekmek almadın, ben sana al demedim mi de hızlıca hatta biraz sinirli, bu kadın bana hiç aşkım demezdi noldu diye afallamasın diye doğal bi hava kat yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
derken derken dilin alışır, öpüştüğünüz bakıştığınız zamanlarda söylemeye başlarsın
:hulya:

bi an önce aş kendini lütfen ve demye çalış bak eşinde istiyo o kadar zor değil hem de mükemmel bşi

insanin sevgisini göstermesi ona olan duygularini belirtmesi askim senii seviyorum canim demesi hic bikmadan söylebiilirim ben bunu yeeterki hak eden biri olsun

kız alın birer duble bişiler romans yapın acuk aşkım de üst üste dersen devamı gelir. kendini zorlama . sal direk sempatiksalakcinni

heh sana süper bi çözüm önericem :)
ben de diyemezdim sevgilime önceden ama yavaş yavaş başladım
önce kız arkadaşlarıma canım, güzelim, bitanem, tatlım, aşkım diye sırayla böyle demeye alıştırdım kendimi :)
sonra sevgilime aynı şekilde canımla başladım tatlım, hayatım derken bi baktım artık hiç adıyla hitap etmiyorum :) hep aşkım derim aşkitom derim bazen de :) şimdi yeni yeni kelimeler türettim pisicim kediş fln filan ohooo sürüyle şey hem çok eğlenceli oluyor o bana uyuyan güzel ben de ona beyaz atlı prens fln deriz bazen fln ilişkinin tüm eğlencesini kaçırıyon güzelim yaa :)

ben ona sıpam derdim oda bana cadımm
bunlar güzel şeyler bence sevdiğini ve kendini bu güzelliklerden mahrum bırakma

Ne zamandır ewlisiniz flört döneminiz ne kadar sürdü sewiyosundur eşini o sana söyleyince istemesen bile istem dışı sen söylersin rahat ol sarıl seni sewiyorum de aşkım de rahat ol yaa yaparsın sen biliyorum ben diyemiyosan mesaj at kağıda yaz cebine koy böylelikle başla söylersin eminim sewiyosan söylememen mümkün değil hadi bekliyoruz haberlerini tmm canımopuyorumnanaktan

bende eskiden sadece yazardım karşındaki kişye göre degişiyor bu ben onu anladım..
o çok söyledigi için bana da bulaştı.....
sanada bulaşşsın canım :)

açıkçası utanıyorum galiba
bir kez söylesem devamı gelecek biliyorum ama o bir kez çıkamıyor ağzımdan, bu konuyu stres sorun yaptım kendime, aşmaya çalışıyorum yardımlarınızla hihoyyyt

nurum bizim 2,5 yıl flört 2 yıl evlilik toplam 4,5 ıl yani ve ben hala tek güzel söz söyleyemedim.eşimi görseniz adımı hiç söylemiyor neredeyse, hep birbirinden güzel sözler iltifatlar vs..ben kendimi iyice odun hissediyorum karşısında :1no2:
bu akşam ilk denememi yapmaya çalışıcam bakalım başarabilecekmiyim :)
msj yada maillerde rahatça yazıyorum tabii canım ama yüzüne söyleyemiyorum...

canım bence sen bunu kafanda fazla büyüttüğün için söyleyemiyorum diye diye söyleyemiyosun.Ben şöyle bi fikir önericem.Bence bir akşam güzel bi masa hazırla, romantik bi ortam yarat, mum ışığında yemek, hafif bi müzik.. O akşam için de eşin işteyken falan onu ara, telefonda da ona akşama bi süprizin olduğunu söyle söylerken de aşkım de hiç kasma kendini çünkü bu ilk deyişin olduğu için yüzün kızarıcak, ellerin titriyecek ama telefonda konuştuğunuz için o bunların hiçbirini görmicek sırnaşık şey ilk aşamayı atlattıktan sonra biraz da olsa rahatlarsın. Akşam da romantik moda geçtiğinizde zaten o sana güzel şeyler söylüyormuş, sen de o sırada seni seviyorum falan derken sonuna bir de aşkım ekle o zaman tam süper olcak opuyorumnanaktan o da rahatlıcak sen de kaydirigubbakcemile3 yapabilirsin tatlım, kafanda büyüttüğün kadar zor bir şey olsa kimse sevgilisine güzel söz söyliyemezdi, bak o senin eşin, en rahat olduğun kişi.Söyleyince seni utandıracak bir şey yapmıcak eminim ki çok mutlu olucak boshayallersmile Hadi canım bi dene :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…