• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askılık

Hangi askılık daha güzel?

• Beyaz

OY: 10 55,6%
  • Ceviz

OY: 8 44,4%

• Ankete Katılan
    18

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
13.835
198.347
598
IMG_20200807_023648.webp

Ceviz boşken güzel, beyaz dolu iken. Ama siz bunu dekor olarak değil kullanmak için alacaksınızdır :D Ceviz olanda ceket, vs. asılı olduğunu hayal ettim de dolu iken hoş olmaz bence. Mesela uzun bir trenç alt bölüme asılamaz yere değer. Benim gözlerim kanar :D Beyaz daha derli toplu.
Başak burcundan sevgiler, selamlar :D

Ceviz boşken güzel, beyaz dolu iken. Ama siz bunu dekor olarak değil kullanmak için alacaksınızdır :KK70: Ceviz olanda ceket, vs. asılı olduğunu hayal ettim de dolu iken hoş olmaz bence. Mesela uzun bir trenç alt bölüme asılamaz yere değer. Benim gözlerim kanar :KK70: Beyaz daha derli toplu.
Başak burcundan sevgiler, selamlar :KK70:
Hiç öyle düşünmemiştim 😅 model olarak evet doluyken pek göstermeyebilir. Ama emin olamıyorum 😒 normalde beyazı kullanıyordum. Eltim yurtdışına taşındı bu evdeki eşyalarını hep dagitti. Askılık da bana geldi. Şimdi birini kaynanam istiyor 🌝 bende hangisini ona vereceğimi düşünüyorum 😅

Bence beyaz daha güzel
Hem daha estetik duruyor hem de bence cevize göre daha kullanışlı olur bir cok askısı var. Hem alt kısmındaki dekorlu kisma semsiyeler de konabilir.
Benim gibi esyasi az biri icin, az parcayla çok şeyi tasima ve saklama özelliği önemlidir.

Hiç öyle düşünmemiştim 😅 model olarak evet doluyken pek göstermeyebilir. Ama emin olamıyorum 😒 normalde beyazı kullanıyordum. Eltim yurtdışına taşındı bu evdeki eşyalarını hep dagitti. Askılık da bana geldi. Şimdi birini kaynanam istiyor 🌝 bende hangisini ona vereceğimi düşünüyorum 😅
Kaynanan istiyor olmasaydı beyazi giriste cevizi yatak odasinda kullan diyecektim okurken aklima bu geldi :)
Ceviz olan sanki daha cok dekor gibi ya da çanta vs asmak icin.

Kaynanan istiyor olmasaydı beyazi giriste cevizi yatak odasinda kullan diyecektim okurken aklima bu geldi :)
Ceviz olan sanki daha cok dekor gibi ya da çanta vs asmak icin.
Malesef birini vermek zorundayım tercihi bana bıraktı 😅 dünden beri bir öyle bir böyle inceliyorum ki iyisi ona gitmesin 🥴😂🤪

beyaz olanda dıs gıyımınızı asarken yaka kısmında buyuk ıhtımal ız kalabılır fazla ıce donuk asması pek kullanıslı degıl gıbı denedınız mı hıc askılık kısmını ? evet daha cok askılık alanı var ama bılemedım ...

cevız olan daha tarz duruyor ve gunluk ıhtıyacınızı gorur dıye dusunuyorum

ben olsam cevız olanı tercıh ederdım

Back
X