Aşkı arayanlar Derneği

amannnnn Özgürlüğümün tadını çıkarıcam ve artık kendimce karar verdim o beni bulana kadar Aşk gel beni bul de4micemmmmmmmm

gonzeless öle valla bu güzellikle bu çırpınmayla gel demekle gelmiyorsa çağırma bir daha kendi gelsin bulsun seni o zaman daha kıymetli olursunn

sende 20 değilmisin cnm..bende öyleyim acele ediyorum ama olmuyor çok isityorum ailemdeki sorunlardan bi an önce çıkayım diyorum ama olmuyor..demekki zamanı değil diyorum umudum kırılıyor üzülüyorum imkansız gibi geliyor ..ama biliyorum çıkıcak karşımaa ne kadar inanmak istemesemde çıkıcak..heleki sen hiç korkma biri gelir biri gider tekrar biri gelir o hiç gitmezzzopuyorumnanaktan

Canım benim evlilikle derdim yok istemiyorum da öyle aman aman Bana basit geliyor evlilik tek istediğim mutlu olmak ben çok rahatım babamın evinde delikafadulden
Koca evindede yapamam o yüzden Bunu şimdi daha iyi anladımlaelaelaelaelae
Babama ne desem yada evdekilere 2. söylememe gerek kalmazalkisalkisalkis olur.
O yüzden evlilik zaten benim için 5 yıl sonra falan istediğim düşüncelerimi,hayatımı paylaşacak yeri gelince derdime ortak olacak gezebilecek bi dosttu şimdi onu da istemiyorum ama:roflol::roflol:
Mutluyum Böyle Herşeyde olduğu gibi bundada vardır hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…