• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ASKER👨‍✈️ POLİS 👮🏻‍♂️ VE MEMUR EŞLERİ 👨🏻‍⚖️👨🏻‍🔬👨🏻‍🏫 (❣️)

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.740
14.698
248
Öncelikle selam aleyküm 👋 bayanlar ☺️ Suan bunları yazarken yakında çıkacak olan tayinimizi düşünüyorum 🤦🏻‍♀️ Eşim Doğu da merkeze 200 km uzaklıkta olan bir ilçe de asker .. ve bende eşimden dolayı yaklaşık 2 Senedir burda kalıyorum evet merkeze uzağız ama havası yazın özellikle güzel olan bir yer . Ama insanları cok tuhaf çarşıda bayan yok mesela . Bir dükkanın önünde en az 10 adam olur burda . Nereye gitsen yok bilmem nerde eviniz yok bilmem nerde memursunuz . Tabi eşim asker deyince oluşan tuhaf bakış ta apayrı . Sürekli para muhabbeti olur mesela bizim arkadaş ev tutmuştu evinde aşagı daireye su sızıntısı varmış eve geçince eskiden beri öyleymiş oda usta çağırıyor ve kiradan düşüyor sırf bu yüzden ev sahibi evden çık dedi .. yada sen git kira tut 600 mesela senden sonra biri gelsin 650 versin evi ona verirler . Burda sözün pek önemi yok ama Doğu da her yer oyle değil tabi önce ki yer cok güzeldi ha bide doktor yok gelende hep istifa ediyor yada tayin istiyor . Cok var da uzun olmasın ☺️☺️ kışı uzun mesela 6 ay kadar soğuk mevsim yaşıyoruz hatta suan ev cok soğuk kalörifer dairesinde sıkıntı olduğu için ama suan bu bana dert değil dert olan yaklaşık 5 ay sonra burdan gidicek olmamız . Tek korkum daha kötü bir yere düşmek yine .. eşyalarımızı bile sattk nakliye yle uğraşmamak için 🥺🙄 Allah tan çocuk yok daha olsaydı belki daha zor olurdu yeni düzen yeni hayat .. ha bide gürbet cok zor ya ne kadar arkadaş edinsen de aile nerdeee .. cok dertlendim suan ya .. aynı durumda Olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl ya ? Moraller ne durum da öneriniz var mı mesela ? Ben ilk defa yasicam bu durumu .. rabbim hepimize kolaylık versin inşallah ☺️🤲 hayırlı akşamlar hepinize kızceler

Ahhh kuzum benim. Halinden anlamam ama herşey gönlünce olsun demek istedim 😍😇

Öncelikle selam aleyküm 👋 bayanlar ☺ Suan bunları yazarken yakında çıkacak olan tayinimizi düşünüyorum 🤦🏻‍♀️ Eşim Doğu da merkeze 200 km uzaklıkta olan bir ilçe de asker .. ve bende eşimden dolayı yaklaşık 2 Senedir burda kalıyorum evet merkeze uzağız ama havası yazın özellikle güzel olan bir yer . Ama insanları cok tuhaf çarşıda bayan yok mesela . Bir dükkanın önünde en az 10 adam olur burda . Nereye gitsen yok bilmem nerde eviniz yok bilmem nerde memursunuz . Tabi eşim asker deyince oluşan tuhaf bakış ta apayrı . Sürekli para muhabbeti olur mesela bizim arkadaş ev tutmuştu evinde aşagı daireye su sızıntısı varmış eve geçince eskiden beri öyleymiş oda usta çağırıyor ve kiradan düşüyor sırf bu yüzden ev sahibi evden çık dedi .. yada sen git kira tut 600 mesela senden sonra biri gelsin 650 versin evi ona verirler . Burda sözün pek önemi yok ama Doğu da her yer oyle değil tabi önce ki yer cok güzeldi ha bide doktor yok gelende hep istifa ediyor yada tayin istiyor . Cok var da uzun olmasın ☺☺ kışı uzun mesela 6 ay kadar soğuk mevsim yaşıyoruz hatta suan ev cok soğuk kalörifer dairesinde sıkıntı olduğu için ama suan bu bana dert değil dert olan yaklaşık 5 ay sonra burdan gidicek olmamız . Tek korkum daha kötü bir yere düşmek yine .. eşyalarımızı bile sattk nakliye yle uğraşmamak için 🥺🙄 Allah tan çocuk yok daha olsaydı belki daha zor olurdu yeni düzen yeni hayat .. ha bide gürbet cok zor ya ne kadar arkadaş edinsen de aile nerdeee .. cok dertlendim suan ya .. aynı durumda Olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl ya ? Moraller ne durum da öneriniz var mı mesela ? Ben ilk defa yasicam bu durumu .. rabbim hepimize kolaylık versin inşallah ☺🤲 hayırlı akşamlar hepinize kızceler
Bende varik can bizde sogudan batıya gelcez diye bende cok hevesliydim esyalari bizde sattim falan filan ama o Geldigimiz yeri mumla ariyirum hergun agliyorum ozlemden ordaki dostluk arkadaslik o insanların cikarsizliklari ne olursa olsun dogunun insani nettir. Ya sever ya sevmez. Ama bizim suan geldiğimiz yer bana o doguyu bir aratiyir offf simdi gene akkima geldi oralar cok guzelmis kiymet bilmemisiz keske ipka verseydik

Çok merak ettim Ağrı'da mısınız? Ben üç yıl yaşadım orda ve birebir benim yaşadığım insanları ve çevreyi tarif ediyorsunuz

Bende varik can bizde sogudan batıya gelcez diye bende cok hevesliydim esyalari bizde sattim falan filan ama o Geldigimiz yeri mumla ariyirum hergun agliyorum ozlemden ordaki dostluk arkadaslik o insanların cikarsizliklari ne olursa olsun dogunun insani nettir. Ya sever ya sevmez. Ama bizim suan geldiğimiz yer bana o doguyu bir aratiyir offf simdi gene akkima geldi oralar cok guzelmis kiymet bilmemisiz keske ipka verseydik
Gerçekten adına cok üzüldüm cnm ya bizde Doğu içinde tayin gördük başta eşim benim memeleketteydi sonra başka yere gitti ama burda konuştuğum bi kaç kişi var sadece burdakiler de hep çıkarcı gibi bnde hiç muhattap olmam öylesiyle .. bakalım inşallah iyi yer olur bu sefer .. yoksa işimiz zor nasıl alıscaz bu hayata ya göçebe gibi 🥺🥺

Çok merak ettim Ağrı'da mısınız? Ben üç yıl yaşadım orda ve birebir benim yaşadığım insanları ve çevreyi tarif ediyorsunuz
Yok canım Ağrı değil ama oraya yakın bir yer Erzurum Hınıs ilçesi 😅 yakın diye hepsi aynı resmen

Ne cikarsa bahtina nabicaksin.
Bi yandan gezmek guzel
Bir yandan kaygili bir durum.
Siz şimdi batiyami donuyorsunuz?
Dogudan doğuyami

Ne cikarsa bahtina nabicaksin.
Bi yandan gezmek guzel
Bir yandan kaygili bir durum.
Siz şimdi batiyami donuyorsunuz?
Dogudan doğuyami
Bnde başta oyle diyordum hep gezecez güzel olur diye ama ev taşımak zor be bacım 😅😅 Doğu dan batıya gidiyoruz kuzum

Bnde başta oyle diyordum hep gezecez güzel olur diye ama ev taşımak zor be bacım 😅😅 Doğu dan batıya gidiyoruz kuzum
Valla bende geziyorum 3 kere tasindim
Artik tasinmak hobi oldu :D
Iyi tarafindan bakiyorum.
Bi bakmişim herseyi toplamişim elimde cok şipsâk.
Nabalim iyi tarafindan bak.
Suan baska bi yere gitsek degisiklik ne guzel olur oralaro gorur gezer taniriz :))

Öncelikle selam aleyküm 👋 bayanlar ☺ Suan bunları yazarken yakında çıkacak olan tayinimizi düşünüyorum 🤦🏻‍♀️ Eşim Doğu da merkeze 200 km uzaklıkta olan bir ilçe de asker .. ve bende eşimden dolayı yaklaşık 2 Senedir burda kalıyorum evet merkeze uzağız ama havası yazın özellikle güzel olan bir yer . Ama insanları cok tuhaf çarşıda bayan yok mesela . Bir dükkanın önünde en az 10 adam olur burda . Nereye gitsen yok bilmem nerde eviniz yok bilmem nerde memursunuz . Tabi eşim asker deyince oluşan tuhaf bakış ta apayrı . Sürekli para muhabbeti olur mesela bizim arkadaş ev tutmuştu evinde aşagı daireye su sızıntısı varmış eve geçince eskiden beri öyleymiş oda usta çağırıyor ve kiradan düşüyor sırf bu yüzden ev sahibi evden çık dedi .. yada sen git kira tut 600 mesela senden sonra biri gelsin 650 versin evi ona verirler . Burda sözün pek önemi yok ama Doğu da her yer oyle değil tabi önce ki yer cok güzeldi ha bide doktor yok gelende hep istifa ediyor yada tayin istiyor . Cok var da uzun olmasın ☺☺ kışı uzun mesela 6 ay kadar soğuk mevsim yaşıyoruz hatta suan ev cok soğuk kalörifer dairesinde sıkıntı olduğu için ama suan bu bana dert değil dert olan yaklaşık 5 ay sonra burdan gidicek olmamız . Tek korkum daha kötü bir yere düşmek yine .. eşyalarımızı bile sattk nakliye yle uğraşmamak için 🥺🙄 Allah tan çocuk yok daha olsaydı belki daha zor olurdu yeni düzen yeni hayat .. ha bide gürbet cok zor ya ne kadar arkadaş edinsen de aile nerdeee .. cok dertlendim suan ya .. aynı durumda Olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl ya ? Moraller ne durum da öneriniz var mı mesela ? Ben ilk defa yasicam bu durumu .. rabbim hepimize kolaylık versin inşallah ☺🤲 hayırlı akşamlar hepinize kızceler
Canım eşyalarınızı bile satmışsınız daha düşünüp yorma kendini bence. Benim görev yaptığım yer de aynı anlattığın gibi çok tanıdık, ama dostluklar olunca eksikler batmıyor fazla. Sağlık, doktor konusu hariç, o büyük sıkıntı maalesef...
Gideceğin yere de alışırsın istersen çevre yaparsın. Zaten her yerin iyi yanları kötü yanları vardır.
Çalışıyor musun?

Batiya gidiyorsun daha iyi yaa..
Ne guzel heycanli. Bildmedigin bi yermi.
Bizde gitsek artik.. bende acayip uzktayim yav.

Canım eşyalarınızı bile satmışsınız daha düşünüp yorma kendini bence. Benim görev yaptığım yer de aynı anlattığın gibi çok tanıdık, ama dostluklar olunca eksikler batmıyor fazla. Sağlık, doktor konusu hariç, o büyük sıkıntı maalesef...
Gideceğin yere de alışırsın istersen çevre yaparsın. Zaten her yerin iyi yanları kötü yanları vardır.
Çalışıyor musun?
Saģlik konusu cok onemli..
Bir seyler yolunda gittiğinde sanslisin..
Birde gitmesse ugras dur..
2 gebelik kaybimdada dolandim durdum hastanelerdee.. memnun kalamadim.riskli durumlarda secenek cok yok.

Saģlik konusu cok onemli..
Bir seyler yolunda gittiğinde sanslisin..
Birde gitmesse ugras dur..
2 gebelik kaybimdada dolandim durdum hastanelerdee.. memnun kalamadim.riskli durumlarda secenek cok yok.
Ben de beş saat yol gidiyorum doktor için gerçekten sırf bu yüzden tayin düşünüyorum

• Üzgünüm
Reactions: H M
Yok canım Ağrı değil ama oraya yakın bir yer Erzurum Hınıs ilçesi 😅 yakın diye hepsi aynı resmen

Zaten Erzurum'la her yönden çok benzerliği var oradaki kültürün.Öyle tarif etmişsiniz ki fazlası Yok eksiği var.Biz üç yıl sabrettik Allah bir daha düşürmesin inşallah yolumuzu.Şimdi İstanbul'dayız şükürler olsun 😊

Merhaba canım ben de Erzincanda yaşıyorum 2018’de evlendik esim jandarma. Çok pahalı memlekey ne kimsem yok hala alışamadım :KK43::KK43::KK43::kızgın:

Canım sıkma canını allah hayırlısını verir. Nereye gidecek olursanız olun kötü düşünme hemen. Ben de polis eşiyim, ikinci şarkı bekliyoruz ve hamileyim, çocuk olunca her şey hoop en baştan nasıl olacak aklım ermiyor valla ama canımı sıkmamaya çalışıyorum :) başımızı sokacak bir çatımız olsun, hayat arkadaşımız yanımızda olsun, hallederiz :)

Benim de eşim polis ve bize de doğu görevi geelcek. Ya 1 ya 2 yılımız var daha ama ben de o zamana kadar doğursam da azcık büyüse istiyorum. Şimdi daha yolun başinda sayılırız eğer daha ileri tedavi gerekirse buralarda daha kolay yapardık diye düşünüyorum. 🤷🏻‍♀️ Allah yardımcımız olsun.

Benim de eşim polis ve bize de doğu görevi geelcek. Ya 1 ya 2 yılımız var daha ama ben de o zamana kadar doğursam da azcık büyüse istiyorum. Şimdi daha yolun başinda sayılırız eğer daha ileri tedavi gerekirse buralarda daha kolay yapardık diye düşünüyorum. 🤷🏻‍♀️ Allah yardımcımız olsun.
Bence de, çok doğru düşünmüşsünüz. Bizim şark yaza, ben ilk kez tecrübe edeceğim ama yine polis eşi olan bir arkadaşım şarkları önceden belli olmadığından çocuk konusunun üzerine düşmedi, Hamile olduğunu öğrendi şarkları çıktı, bebiş üç aylık yoktu Van’a gittiler :) şarka kadar olan sürede çocuk işini planlamak ve belli bir noktaya dek büyütmek önemli. Ben ecel terler döküyorum :)
Allah hayırlısını versin, gönlünüze göre olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalır, yavrunuzu kucağınıza alırsınız, sorunsuzca gidersiniz görevinize :)

Back