zorluk üstüne zorluk çıkarıyolar sana resmen yaa..garezleri mi var sana..zaten ayrı kalmak başlı başına zor..yaşadım bilirim..kaynanamla bir sene kaldım ama çenesi çıkmaz< öyle.zaten gevezenin teki olsa kalmazdım hayatta..annemelerdede kaldım inanki orda bile rahat olamıyosun bir süre sonra..her şey batıyo..bebeğini düşün güçlü olmaya çalış..asker eşisin sen..en azından bir kere dene demiş ya denedin diyelim olmayınca..tamam senin istediğin olsun diyecek mi peki..
canım benim yaa..üzme kendini takma demek kolaydır ama yapman gereken de bu..bebeğin için..onları artık böyle kabul edip eşinle mutlu olmaya çalışacaksın..
biz her zaman buralardayız canım sen merak etme içini dökmek istediğin her an seninleyiz..2 seneyi öyle böyle acısıyla tatlısıyla burda dertleşerek geçiririz canını sıkma sen..ki özellikle burdada seni en iyi anlayan benim diyebilirim..daha yeni başımdan geçtiği için..eşinle bebeğinle sağlığınız yerinde olsun da...bir şekilde geçicek bu günler.olumunekankayizsmile
canım bizimki bitti şükürler olsun..işte yaklaşık10 gün oldu geleli..haftaya cumartesi yeni görev yerine gidip başlıcak eşim.bizde kızımla ondan bir 10 gün kadar sonra gitcez.lojmanı beklediğimiz için..anlayacağın meyil izninde taşınamıyoruz biraz saçma ama..lojman kurasıını 26 ağustosa bırakınca adamlar ..eşim göreve başladığı zaman taşınmak zorunda bırakytılar..bizde bu 10 günün kavgasını yapıp duruyoz işte.1 gün bile beklemek istemiyom çünkü..götür bizide orduevinde misafirhanede kalırız diyom.kabul etmiyo..ne gerek var ben ortamı ayarlayınca gelirsiniz diyo...rezil olmayın boşa diyo .ama ben herşeye razıyım aslında ..herkes diyoki 2 yılı geçirdin 10 günü mü geçiremicen diyo ama..aynen öyle bide bana sorsalar nasıl geçirdiğimi..1 güne bile tahammülüm yok..2 yıl değil 20 seneydi sanki:)))
canım benim sende neler yaşamışsın ya.benimde oğlum daha 2 aylık çok ufak.bayramdan sonra kayınvalidem ameliyat olucak.uzun bir süre orda kalıp ona bakmam lazım.ki zaten onlar oraya yerleşeceğim düşüncesindeler.ben aslında ondan diyorum eşime eşyalarımızı götürmeyelim diye.ama kayınvalidem koltuklarımı atıcam sizinkileri koyucam demiş.şimdi o böyle diyincede götürmezsem kıskandı diye düşünür.ben maddiyatçı biri değilim asla.bana bir yudum su versin ben ona deniz sunayım karşılığında.ama yok yok işte zorla aldı beni sevmiyo kadın.hissediyorum.yada o herşeyi unuttu ama ben unutamıyorum o yüzden b öyle düşünüyorum.sevmediğim insanlarla yaşamakta sıkıntı veriyor bana.orda internetede giremicem pc yok.
ooo bu ne yaa..ben sıkıntıya girdim..eskileri atıp nasıl yani senin eşyalarını koyacakmış..sen çok iyi niyetlisin..tabiri caizse kuzusun canım..Allah sana bol bol sabır versin..inşallah bir mucize olur da eşinin yanında olursun
öyle tabiki herşeyin başı sabır..zaman herşeyin ilacı..biz kavuştukta ne oldu kavga edip duruyoz geldiğinden beri..boşa üzülmüşüm 2 sene ..o yokken daha rahattım..yalnız yaşamaya alışınca tekrar bir arya gelmekte zormuş..hiç bişeye üzülmeye değmezmiş anlıyacağın..sende gez toz bebeğinle ye iç keyfine bak...bencil olmak lazım biraz..kendini bebeğini düşün gerisini boşver..kocana bile güvenme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?