- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
son iki gün kaldı
hayırlı yerler olur inşallah....
annelık cok baska ya yuce rabbım o duyguyu yasamayı ısteyene yasatsın ınsallahhhh :)
oglusum 2 ay once top oynarken ayagıyla kulagıma vurdu bende yerde yaatıyodum kulak zarım delındı amelıyat oldum tekrar dıkıldıı baska bırı olsa neler yapmazdım ona ama evlete yapılmıyoo kızmnadım bıle ben aglayınca geldı hemen anne yok bısey yokk gecıcekk dıyıp opmesı bıle yettı unuttum acıyı falannn :)) aglama senı zıpzıpa gorucem pembe dondi (dondurma) demek alcamm oyle kandırdı benı tosunum
sanada bitanem naber nasılsınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
slm sekerler güzel hafta sonlarıııııı naber nasılsınızzzz
iyiyim canım a.s.nasıl olsun perdeleri yıkıyorum ,kaldırıyorum falan taşınma telaşı işte az kaldı izne gidicez inşallah nasipse :lepi:gidene kadar tamamen toplamaya çalışıyorum malumbilmiyorumkismile....bugünde 10 tane şehit verdik şemdinli'den moralim alt üst kendimi işe verdim....Allahım hepsini koru yarabbim :Saruboceq:turkbayragiturkbayragi
a.s.sanada slm canım iyi hafta sonları bendende herkese..........malesef iyi olmadı bugün kalkar kalkmaz şehit haberlerini alınca ama off offf Allah'ım ailelerine sabır ver ...turkbayragi
inşallah canım..
batıda neresiydi sizin
tamam tatlım yazmam mı..kızım uyandırdı erkenden sağolsun..henüz bir haber yok bakalım...eyvahedigeldismile
sanada günaydın canım henüz bir haber yok...sabır taşı olduk yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?