Askerlik de tayin bekleyenler...

mrhb tatlışım...kendi tayin heycanımız bitti bu günde abimin ve yengemin tayinleri için heycan yaşıyrz..hayırlısı bklm öğleden sonra belli olcakmış...sen nasılsın napıyosun...

napim canım bende aynı oturuyom bi yandan evi toparlıyom yavas yavas yaptıgım için eşimde göreve gitti işte napıcaz edecez tasınma telaşı var üzerimde abinle yengen ne iş yapıyo hakkında hayırlısı olsun canım onlarında inşallahhhholumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

kolay gelsin sana canım abimle yengem öğretmen ve diyarbakırda bismilde görev yapıolar batıya gelicekler inş.....

ooooonnnnnn
dokuuuuzzzz
sekiiiizzzzz
yediiiiiiiii
altııııııııııı...:ecrin_bebek:

merhabalar herkese..........a.s.arkadaşlar bizim eşyalar elde kaldı .........yok pahasına almak istiyolar yenide eşyalarım herşeyim veremedim sudan ucuza.........aranızda izmirden hakkari.yada yüksekovaya tayini çıkan varmı senağlamanakliye işini karşılıklı aynı araçla yaparsak fiyat iki taraf içinde uygun oluyomuş .........kaydirigubbakcemile5.eğer böyle olanlar varsa bana ulaşabilirlermi ? kaldık ortada valla ........tek başına nakliye herkes için pahalı oluyo inşallah biri denk gelir ufff çok bunaldım düşün düşün........kafamçokkarıştı.

canım ya oldugunuz yerde ıllakı vardır yokmuu tabı bıkac kısı olunca ıyı oluyoo bızde vandan 3 kısı bırden getırdıkkk

canım ya oldugunuz yerde ıllakı vardır yokmuu tabı bıkac kısı olunca ıyı oluyoo bızde vandan 3 kısı bırden getırdıkkk

var canımda ......herkes anlaşmış başkasıyla kime sorsak anlaştık falan diyolar akannehirbide ilk önce satalım demiştik ya ondan böyle oldu bi yerde geç kaldık millette haklı eyvahedigeldismilebakalım belki denk gelir hayırlısı boshayallersmile

inşallah işler yolunda gider canım..:))CADIARZU

ooooonnnn
dokuuuzzz
sekiiiiiiiizzz
yediiiiiiiiii
altıııııııııııı
beeeeşşş....kaydirigubbakcemile2boshayallersmile

hayırlı sabahlar sekerlerrrra.s.a.s.a.s.
regaib kandiliniz mübarek olsunnnnopuyorumnanaktan

oooonn
dokuuuuzz
sekiiizzz
yediiiiiiii
altııııııııı
beşşşşşş
dööööörrrtt... son 3 güünnnn..ollleyyyyy...boshayallersmilezemuszemus

kızlaaaaarr cetvelime bakıınnnn 1,5 ayım kaldıııı.......yaşasııııınnnnn...:Saruboceq:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…