Askerlik de tayin bekleyenler...

amin canım inşallahhh hayırlı bir ev hayırlı arkadaslar nasip etsin rabbim hepimizeeeolumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm

hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık

amin canım inşallahhh hayırlı bir ev hayırlı arkadaslar nasip etsin rabbim hepimizeeeolumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan
aminn :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım ya ahh onlar hasta olmasınlarda bizler olalım dimi ya off evlat ya kıyılmıyo canım mahvomuşsundur sende bak dün dikkatimi çekti koymuşsun buraya böyle yakışıklının resmini herkes bakıypo sen bilirsin tabi yinede maşallah diyen var demeyn var iyi göz var kötü göz var herkes yazmış çok tatlı falan diye nazaramı geldi acaba kuzucuk :sinifsinif::sinifsinif:
yuce rabbım ıyılerle karsılastırsınnnn
amin canım ya en başı o valla Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın
amin canım ama senle benm için o evler yerleştirmek zevk olcak ya :)) bnm bebeğim var birde nasıl olcak bakalım çok yorulucam şimdiden belli ama değer ya evim huzur ooh misss :)))

ayy bnde valla şimdiki aklım olsa dediğin gibi daha basit mobilyalar alırdım ama alırken insanın gözü kör oluyor işte ne varsa saldırıyoruz :))
bnm vitrinlerimde var onlar ve salon takımımı aldığımıza çok pişmanım ama annem ille alınsın demişti evlenirken bakalım nasıl gidecek o eşyalar Allah yardımcımız olsun
ne güzel o mobilyaları yollarsın yerine çoçuk odası bnde 5-6 yıl sonra yaparım ancak onu :))

geçmiş olsun ablacım...şu aralar denizden pek çıkmadınız güneş çarpmış olabilir ufaklığı çocuklar için dayanılmaz oluyo 2 gündür sıcaklar..afyonda bile kavruldum ben dün öğle saatlerinde...

hayatçım o günler gelsin yerleşiriz yavaş yavaş yaa ne olacak ..benimde kızm var 2,5 yaşında acelemiz yok nasılsa..içimize sine sine ..çiçek gibi yaparız evimizi..boshayallersmileopuyorumnanaktan

esmacım tekrar geçmiş olsun..böyle böyle büyüyecekler..çok üzme kendini..

çokkkkk ama çokkkk gecmiş olsun bitanemmmmm acil şifalar kuzusunaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

slm canım naber nasılsın bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm canım sen napıyosun naasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm tatlışım naber nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sagolun kızlarr ıyıkı varsınız valla kafamı dagıtamazdım yoksaa

oyle canım bısey yoktu denızden mıkrop kaptı sudan hıc cıkmıyodu cunku havuz aldık ona denıze gırmesın ama ne faydaaa yuce rabbım beterınden saklasınnn

elım kolum oynamıyooo o kadar halsızlestım kotu oldum

sende iyiki varsın tatlışım inşalah en kısa zamanda iyileşir kuzusunolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…