- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Allahım taşınırken yerleşirken hepimizin yardımcısı olsun..sağlığımız< yerinde olsunda bütün işler hallolur inş..eylül ekim ayları geldiğinde hepimiz yeni yerlerinde yeni evlerinde çoktan yerleşmiş.hatta alışmış olucaz inş..o günler çabucak gelsin..artık..anlatırız burda..evimizi çevremizi komşularımızı..:)))
aminn :Saruboceq:amin canım inşallahhh hayırlı bir ev hayırlı arkadaslar nasip etsin rabbim hepimizeeeolumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım ya ahh onlar hasta olmasınlarda bizler olalım dimi ya off evlat ya kıyılmıyo canım mahvomuşsundur sende bak dün dikkatimi çekti koymuşsun buraya böyle yakışıklının resmini herkes bakıypo sen bilirsin tabi yinede maşallah diyen var demeyn var iyi göz var kötü göz var herkes yazmış çok tatlı falan diye nazaramı geldi acaba kuzucuk :sinifsinif::sinifsinif:gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm
hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık
amin canım ya en başı o valla Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsınyuce rabbım ıyılerle karsılastırsınnnn
amin canım ama senle benm için o evler yerleştirmek zevk olcak ya :)) bnm bebeğim var birde nasıl olcak bakalım çok yorulucam şimdiden belli ama değer ya evim huzur ooh misss :)))Allahım taşınırken yerleşirken hepimizin yardımcısı olsun..sağlığımız< yerinde olsunda bütün işler hallolur inş..eylül ekim ayları geldiğinde hepimiz yeni yerlerinde yeni evlerinde çoktan yerleşmiş.hatta alışmış olucaz inş..o günler çabucak gelsin..artık..anlatırız burda..evimizi çevremizi komşularımızı..:)))
canım benim siz hayırlısı ile kavuşun inşallah ne büyük zevk olur eşya yerleştirmek..Allah ömür boyu mutlu etsin hiç ayırmasınolumunekankayizsmile
yatak odasını şimdiki aklımla küçücük ufacık tefecik birşey alırdımtek kapısını 2 kişi zor kaldırdık..oturma odasını da memlekete yollayacam tek oda takımı yeter bana..çocuk odası yapıcam daha iyi yaa..
gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm
hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık
gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm
yuce rabbım ıyılerle karsılastırsınnnn
aminn :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım ya ahh onlar hasta olmasınlarda bizler olalım dimi ya off evlat ya kıyılmıyo canım mahvomuşsundur sende bak dün dikkatimi çekti koymuşsun buraya böyle yakışıklının resmini herkes bakıypo sen bilirsin tabi yinede maşallah diyen var demeyn var iyi göz var kötü göz var herkes yazmış çok tatlı falan diye nazaramı geldi acaba kuzucuk :sinifsinif::sinifsinif:
amin canım ya en başı o valla Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın
amin canım ama senle benm için o evler yerleştirmek zevk olcak ya :)) bnm bebeğim var birde nasıl olcak bakalım çok yorulucam şimdiden belli ama değer ya evim huzur ooh misss :)))
ayy bnde valla şimdiki aklım olsa dediğin gibi daha basit mobilyalar alırdım ama alırken insanın gözü kör oluyor işte ne varsa saldırıyoruz :))
bnm vitrinlerimde var onlar ve salon takımımı aldığımıza çok pişmanım ama annem ille alınsın demişti evlenirken bakalım nasıl gidecek o eşyalar Allah yardımcımız olsun
ne güzel o mobilyaları yollarsın yerine çoçuk odası bnde 5-6 yıl sonra yaparım ancak onu :))
geçmiş olsun ablacım...şu aralar denizden pek çıkmadınız güneş çarpmış olabilir ufaklığı çocuklar için dayanılmaz oluyo 2 gündür sıcaklar..afyonda bile kavruldum ben dün öğle saatlerinde...
hayatçım o günler gelsin yerleşiriz yavaş yavaş yaa ne olacak ..benimde kızm var 2,5 yaşında acelemiz yok nasılsa..içimize sine sine ..çiçek gibi yaparız evimizi..boshayallersmileopuyorumnanaktan
esmacım tekrar geçmiş olsun..böyle böyle büyüyecekler..çok üzme kendini..
slm canım naber nasılsın bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sagolun kızlarr ıyıkı varsınız valla kafamı dagıtamazdım yoksaa
oyle canım bısey yoktu denızden mıkrop kaptı sudan hıc cıkmıyodu cunku havuz aldık ona denıze gırmesın ama ne faydaaa yuce rabbım beterınden saklasınnn
elım kolum oynamıyooo o kadar halsızlestım kotu oldum
günaydın güzeller..
gününüz huzurlu we güzel olsun..
esma geçmiş olsun oğluna..
iyi diyelim iyi olalım melike:)))
heryer heryerde darmadağıın amaan gidiom bn kociş toplasın gerisni
canlarım benım ya sagolunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?