Askerlik de tayin bekleyenler...

az kaldı canım valla bende kendımı gectım senın ıcın safak saymaya basladım

hoşgeldin gezmecii.a.s..neler yaptın bakalım...ne çabuk tayin izni alıyosunuz yaa..malatyaya yolculuk ne zamanki sizin...bilmiyorumkismile

canımmmm evet öyle vallaaakaydirigubbakcemile3 inşallah haftaya felan cıkıcaz artık işte evi götürüp geliriz guzumm napim annemle eşimle kızkardesimle gezdik sositososito hadi darısıda sana bebişimmm hayırlısıyla eşin gelsinde inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

az kaldı canım valla bende kendımı gectım senın ıcın safak saymaya basladım

canım benim sağol..şafak sayma işi bitince..sizlerde kurtulacaksınız çenemden..sürekli ayrılıktan yakınmamdan..hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun....

canım benım olurmu ya ne cenenden kurtulmasıı canım benım arkadas degılmıyız bız burda

iyiyim canım ben de..
taşınma telaşı bende de war..çoğu gitti azı kaldı çok şükür..
yatak odası dolabıyla başım dertte..hiç götüresim yok..tam takım satalım diyorum ne uğraşacam yaa..kocaman bıkkınlık verdi bana toplarken

benim eşyalar 2 sendir derli toplu halde gitmeyi bekliyo gariplerim..çok merak ediyorum..ne haldeler..havasız bir odanın içindeler..2 sendir..hiç bişeyimi göremiyorum..kapı aralığından tek görünen buzdolabı...oooffff...çok özledim eşyalarımı..
o yüzden bende toplanma telaşı yok..onları götürüp açıp yerleştimek baenim için bir zevk artık..ben yatak odamı dört kapılı almıştım..taşımak kolay olsun diye..hantal bişey almadım sürekli taşıncamız için..şu an parçalarına ayrılmış biçimde kutularda..::hulya:

ay sorma canımcım hımm o halde nasıl istiyorsan öle yap bitanem benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım benim siz hayırlısı ile kavuşun inşallah ne büyük zevk olur eşya yerleştirmek..Allah ömür boyu mutlu etsin hiç ayırmasınolumunekankayizsmile
yatak odasını şimdiki aklımla küçücük ufacık tefecik birşey alırdım tek kapısını 2 kişi zor kaldırdık..oturma odasını da memlekete yollayacam tek oda takımı yeter bana..çocuk odası yapıcam daha iyi yaa..

Son düzenleme:
canım bende vandan gelırken yatak odamı sattımm ugrasamadım valla afyona gelınce aldım yenısı hem gonlumde gecmıstı :))

Allahım taşınırken yerleşirken hepimizin yardımcısı olsun..sağlığımız< yerinde olsunda bütün işler hallolur inş..eylül ekim ayları geldiğinde hepimiz yeni yerlerinde yeni evlerinde çoktan yerleşmiş.hatta alışmış olucaz inş..o günler çabucak gelsin..artık..anlatırız burda..evimizi çevremizi komşularımızı..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…