hoşgeldin gezmecii.a.s..neler yaptın bakalım...ne çabuk tayin izni alıyosunuz yaa..malatyaya yolculuk ne zamanki sizin...bilmiyorumkismile
az kaldı canım valla bende kendımı gectım senın ıcın safak saymaya basladım
güzel bir gün diliyorum..
nasılsınız
güzel bir gün diliyorum..
nasılsınız
iyiyim canım ben de..
taşınma telaşı bende de war..çoğu gitti azı kaldı çok şükür..
yatak odası dolabıyla başım dertte..hiç götüresim yok..tam takım satalım diyorum ne uğraşacam yaa..kocaman bıkkınlık verdi bana toplarken
iyiyim canım ben de..
taşınma telaşı bende de war..çoğu gitti azı kaldı çok şükür..
yatak odası dolabıyla başım dertte..hiç götüresim yok..tam takım satalım diyorum ne uğraşacam yaa..kocaman bıkkınlık verdi bana toplarken
benim eşyalar 2 sendir derli toplu halde gitmeyi bekliyo gariplerim..çok merak ediyorum..ne haldeler..havasız bir odanın içindeler..2 sendir..hiç bişeyimi göremiyorum..kapı aralığından tek görünen buzdolabı...oooffff...çok özledim eşyalarımı..
o yüzden bende toplanma telaşı yok..onları götürüp açıp yerleştimek baenim için bir zevk artık..ben yatak odamı dört kapılı almıştım..taşımak kolay olsun diye..hantal bişey almadım sürekli taşıncamız için..şu an parçalarına ayrılmış biçimde kutularda..::hulya:
ay sorma canımcım hımm o halde nasıl istiyorsan öle yap bitanem benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
atasım war satasımkötükedihüso ama eşim pek sıcak bakmıyor:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?