Askerlik de tayin bekleyenler...

allahım hayırlı tayinler nasip etsin
bizimde burda süremiz doldu ama tayin istemdik allahdan cıkmadı ama tayinler acıklanana kadar cok stres olduk
allahım eşlerimize saglık kuvvet bizlerede sabır versin
kolay değil asker eşi olmak
dısardan cokkkk gibi görünsede cokkkk zorrrrrrrrrrrrrrrrrr ancak yasayan bilirrrrrrrrrrr

kızlarr bende sıze katıldım sınır oldum ya

burda alay komutanı uyuzun tekıydı herkez ıllahlah etmıstı artık afganıstane gıttı 4 ay once gecıcı goreve bızım tayınler oldu tabıı haber yollamıs kı tayınlerı ben yapıcam ızne gelıyomusss bızım merkezdı degıstırmıs herkezın yerını sımdı bellı degıll offf ya sımdı kım bılır hangı ılceye gıdıcezzzzzzz 25 de bellı olacakmıss

Neeee...ınanmıyoruumm..Şok bı gelıŞme gerÇekten...neden 25 sızın sınıfı ne eŞının...

canım jandarma 21 de sızınkıler bellı oluyo bızımkı sadece ılce tayını ya ondan aynı sehır olunca

biz karstayız tayin bekliyoruz 2 yıldır bakalım nasıl olucak tükendim burda yenide kızım var ne dr nede doğru dürüst hastane var....

ama ben sizin işi anlamadım bacım..tayinler açıklandı amaa..siz il içindemi bekliyonuz..tayin..yani send e 21 ini mi bekliyon ...

slm guzular naber nasılsınız bizim izin bitti geldik ama haftaya tayin izinimizi alıcaz galiba bu arada malatya merkez yerimizde sizler nasılsınız afffff su evi tasınma toplama işi beni mahvediyo yaa tasınalı daha 1 yıl olmadan teze gelindim yaaa ondan diyommm yaneee olumunekankayizsmile guclubacismile

taze gelınım beım hos geldınnnn :)))

sorma canım ya tasınma derdı benıde gerdıı sormaa ama sevındım ben cıkmasınııı :)))

hoşgeldin gezmecii.a.s..neler yaptın bakalım...ne çabuk tayin izni alıyosunuz yaa..malatyaya yolculuk ne zamanki sizin...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…