Askerlik de tayin bekleyenler...

hayatcım kıbrısın neresındesınız cnm nasıl begenıyormusun tavsıye edıyormusun cnm.şimdi esimle konuştum 10 ay sonra bızde yazıcaz dıyor heyecanlanmış kuzum

lefkoşaya yakınız canım güzel yer ama yaşamak zor canım ya ben evlenip geldim çok zorlandım alışamadım bi türlü tayinimiz çıktığı için çok mutluyum açıkcası sevemedim burayı eşyalar yabancı eski gezecek yer yok tek başına hani çarşısı falan herşey müthiş pahalı zaten aradğın bişleyi bulmak zor sürekli türkiyeden getirtiyporuz herşeyimizi ama denizi süper tarihi yerleri çook terör yok sakin bi yer yaz gelince canlanıyor
arabasız hayat zor

hayatcım verdıgın bılgıler ıçın sagol cnm benım kardesımde kıbrısta yaptı askerlıgını cok begenmış oraları ama gercekten hersey pahalıymış gercı lojmanın ıçındekı kantınlerde ucuz oluyormuş hersey bız bu ay allah nasıp ederse araba alıyoruz cnm pekı oraya getırebılırmıyız.yolları fılen farklıymış oyonden sordum

bende kıbrıstayım canım
bizde türkiyeden getirmiştik arabamızı kıbrısta arabasız olmuyo trafik sağdan burda ama çok düzenli çok çabuk alışırsınız

bizde türkiyeden almıştık arabayı getirebilyorsun mersin taşucundan vapurla getiriliyo
trafik sağdan ama burdakiler çok saygılı yayalara hemen yol verirler herkes uyar trfik kurallarına çok rahat araç kullanmak benzinde çok ucuz 2 kuralı var sağ şeritten ayrılma çemberde sağdan gelene yol ver kaydirigubbakcemile3

sagolun kızlar ben yenı kullanmaya basladım eger kıbrıs cıkarsa ordada alışırız artık neyapalım verdıgınız bılgıler ıçın cok sagolun ön bılgı oldu bızım ıçın

tayinleriniz hayırlı olsun kızlar. allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
amin cnm sağol
sagolun kızlar ben yenı kullanmaya basladım eger kıbrıs cıkarsa ordada alışırız artık neyapalım verdıgınız bılgıler ıçın cok sagolun ön bılgı oldu bızım ıçın

evet rahat kullanırsınız burda szde sağolun

ayy bi ardahanlı arkadaş bulamadım yaa

haziranın ilk haftası diyolar ya canım ilk tayinimiz bizimde bu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah guzum agzına ve güzel yüregine saglıkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ay 82 iiiii çok şanslısıın..bizimde ilk tercihimizdi izmir..ikincide istanbuldu..

sağol canım hala şoku atamadım bizim son tercihimizde nasılsa çıkmaz ya ama yazalım demiştik delikafadulden:teytey:İZMİR diyince eşim konuşamadım şaşkınlıktan...hayırlısı bakalım ....

sağol canım evet hatırladım opuyorumnanaktan İZMİR NARLIDERE canım :teytey:karşıyada süper yer ....gelmiştik önceden yakınmı bilmiyorum narlıderekaydirigubbakcemile5

herkesin tayini hayırlı olsun umarım hepinizin gönlüne göre yerler olmuştur bizde ağrı merkeze gidiyoruz allah nasip ederse...

ay_82 çok yakın degıl ama ıncıraltına cok sık gıdıyoruz geldıkmı ızmıre ozellıkle balık yemege ızmıre temmuzun ortasıbda gıdıcez ınsallah göruşuruz cnm bırde ben bır ohhh cektım hadı dertlerındende kurtuldun darısı benım ve esımın basına

amin canım şükürler olsun Allah gördü bizi opuyorumnanaktan sağolasın inşallah sizin içinde hayırlısı olur çok sıkıntı çektik ama değdi......hakkari civarı bi tek bizim izmir miş herkes çok şaşırdı ....yarabbim yüzümüze baktı :teytey:

ay_82 gözün aydın seninde:)senin adına çok sevindim.diğer hanımlar hepinizin tayin yeri hayırlı olsun.umarım güzel günlerimiz olur

KIZLAAARRRR...TAYıNLER AÇIKLANDI DıYE BU KONUYU KADERıNE TERK ETMEYıııNN...DAHA HAZıRANI BEKLı,CEEZZ...DAHA GıDıP YERLEŞıCEEEZZ..ONDAN SONRA EVıMıZı GÖRDÜKLERıMıZı ANLATICAAAZZZ...

BıZDEN AYRILMAYIN..BıZı ıZLEMEYE DEVAM EDıN DERMıŞıııııMM....sempatiksalakcinnilülülülülül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…