Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatcım verdıgın bılgıler ıçın sagol cnm benım kardesımde kıbrısta yaptı askerlıgını cok begenmış oraları ama gercekten hersey pahalıymış gercı lojmanın ıçındekı kantınlerde ucuz oluyormuş hersey bız bu ay allah nasıp ederse araba alıyoruz cnm pekı oraya getırebılırmıyız.yolları fılen farklıymış oyonden sordum
amin cnm sağoltayinleriniz hayırlı olsun kızlar. allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
sagolun kızlar ben yenı kullanmaya basladım eger kıbrıs cıkarsa ordada alışırız artık neyapalım verdıgınız bılgıler ıçın cok sagolun ön bılgı oldu bızım ıçın
eşim araştırmış lojman sorun olmuyormuş dedi ama ısınıyormu acaba evler bebeğim var küçük o yüzden endişe ediyorum hastane sağlık durumu nasıl acaba
kıbrısın sıcağından ardahanın soğuğuna gidiyoruz hadi hayırlısı :)))
inş sseninde istediin yer olur cnm ya dua edicem sizin için ne zaman sizin tayinler
polisler kalmış bi tek..biraz daha sabııırrrrboshayallersmile
ay 82 iiiii çok şanslısıın..bizimde ilk tercihimizdi izmir..ikincide istanbuldu..
AY_82 senın adına cok sevındım cnm hatırlıyormusun senınle dertlesmıştık bıkere eskı nıckım T&S kılıç opuyorum cnm senı ızmırın neresı bende ızmır karsıyakalıyım dogma buyume
herkesin tayini hayırlı olsun umarım hepinizin gönlüne göre yerler olmuştur bizde ağrı merkeze gidiyoruz allah nasip ederse...
ay_82 çok yakın degıl ama ıncıraltına cok sık gıdıyoruz geldıkmı ızmıre ozellıkle balık yemege ızmıre temmuzun ortasıbda gıdıcez ınsallah göruşuruz cnm bırde ben bır ohhh cektım hadı dertlerındende kurtuldun darısı benım ve esımın basına
herkesin tayini hayırlı olsun umarım hepinizin gönlüne göre yerler olmuştur bizde ağrı merkeze gidiyoruz allah nasip ederse...
ay_82 gözün aydın seninde:)senin adına çok sevindim.diğer hanımlar hepinizin tayin yeri hayırlı olsun.umarım güzel günlerimiz olur