• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

kızlar bize ağrı patnos çıktı nasıl bir yerdirki?
patnosa arkadaşımın çıkmıştı lojman yoktu 2 yıl önce ev tutmuşlardı canım ama arkadaşım hiç gidemedi eşi orda soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti allah rahmet eylesin..eş gidiyo yani ama lojman yok die biliyorum cnm...
patnosu hiç bilmiyorum bn
ardahan göle yi bilen varmı orda kalan

canım merkezinde arkadşım varlojmandan ve ortamdan çok memnun ama çokk sogukmuş sen şimdiden kışlıklarını bolca alda git...

biz ögrendik kars a gidiyoruz cok sevindim inşşaallah herkes hayırlı haberler alır

ardahan ayy üstümden yük kakltı hadi hayırlı olsun inş heeerkes istediği yere gder

kızlar bize ağrı patnos çıktı nasıl bir yerdirki?

kızlar 1 yıl daha kıbrıstayız :teytey:

bi sene daha adanadayız:)

aslında gelecek sene de aynı stresi yaşayacağım için üzülüyorum ama hayırlısııı...

herkese hayırlı olsunn

hanımlar kars merkez hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir yer

herkesin tayini hayırlıı olsun bizimde edirne sarayakpınar çıktı tercih dışı çok üzüldük hakkariden istemediğmiz yere yolluyorlar nie tercih hakkı veriyolar ozaman anlamıyorumm
inş hakkımızda hayırlısı olur

kızlarrrrrrrrrrrrrrr belli oldu........... ıZMıR !!!!!!!!!! ay çok mutluyum çok :) sizinkilerde sizi mutlu etmiştir inşallah hepimize hayırlı olsun !!!!!!!!!

ben iki yıldır siirtteyim canım seneye tayinciyiz allah kısmet ederse..

canlarrrr tayinleri çıkan arkadaslar hayırlı ugurlu olsun kalanlarda haklarında neresi hayırlı olucaksa orası çıkar yeni yıla inşallahhh bi tek polislerin tayini kaldı bakalım bekliyoruz nolur banada dua edin olur mu hakkımızda neresi hayırlıysa orası olsun inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq:

kızlaaaaaarrrrrr..tayinleriniz hayırlı olsuuuunnn

hepimiz kurtulduk sonunda çok şükür beklemekten..zemuszemus

Agrı merkezde öğretmenlık yaptım pantos ıyı ılcelerınden bırı..Cok soguk oluyor kısları uzun suruyor..Cok Kucuk gelışmemiş bir ılcesı..

Kars merkez ıyı rahat bır yer orasıda cok soguk.....

ay 82 iiiii çok şanslısıın..bizimde ilk tercihimizdi izmir..ikincide istanbuldu..

hanımlar kars merkez hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir yer

karslı bir öğretmenizimizden ora hakkında en çok dinlediğimiz şey..tandırda pişmiş kaz ..üstüne kaz yağı gezdirilmiş bulgur pilavı

..bide soğuğunu anlatırdı bol bol..yolda yürürken donup kalacak gibi olur insan orda diyodu..eyvahedigeldismile

canım benim bir arkadaşım gölede kalmıştı görüşebilirsem kendisiyle öğrenirim lojman durumunu
eşim araştırmış lojman sorun olmuyormuş dedi ama ısınıyormu acaba evler bebeğim var küçük o yüzden endişe ediyorum hastane sağlık durumu nasıl acaba
patnosa arkadaşımın çıkmıştı lojman yoktu 2 yıl önce ev tutmuşlardı canım ama arkadaşım hiç gidemedi eşi orda soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti allah rahmet eylesin..eş gidiyo yani ama lojman yok die biliyorum cnm...

canım merkezinde arkadşım varlojmandan ve ortamdan çok memnun ama çokk sogukmuş sen şimdiden kışlıklarını bolca alda git...
kıbrısın sıcağından ardahanın soğuğuna gidiyoruz hadi hayırlısı :)))
canlarrrr tayinleri çıkan arkadaslar hayırlı ugurlu olsun kalanlarda haklarında neresi hayırlı olucaksa orası çıkar yeni yıla inşallahhh bi tek polislerin tayini kaldı bakalım bekliyoruz nolur banada dua edin olur mu hakkımızda neresi hayırlıysa orası olsun inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq:
inş sseninde istediin yer olur cnm ya dua edicem sizin için ne zaman sizin tayinler

kızlar tayınlerınız hayırlı ugurlu olsun umarım ıstedıgınız yerler gelmıştır benım ılkokul arkadasım cnm cıgerım sıırtte gelıyor beraber yatıp kalkardık okadar mutluyumkı ayrıca benım esım hep görevlere gıderdı buurda bölük ast kıbrısa cıkmış tayını onun yerıne esım boluk ast oldu cok cok mutluyum artık görev yok bızde seneye tayıncıyız ılk tercıh yerımız kıbrıs olucak sımdıden heyecan bastı

AY_82 senın adına cok sevındım cnm hatırlıyormusun senınle dertlesmıştık bıkere eskı nıckım T&S kılıç opuyorum cnm senı ızmırın neresı bende ızmır karsıyakalıyım dogma buyume

kızlar tayınlerınız hayırlı ugurlu olsun umarım ıstedıgınız yerler gelmıştır benım ılkokul arkadasım cnm cıgerım sıırtte gelıyor beraber yatıp kalkardık okadar mutluyumkı ayrıca benım esım hep görevlere gıderdı buurda bölük ast kıbrısa cıkmış tayını onun yerıne esım boluk ast oldu cok cok mutluyum artık görev yok bızde seneye tayıncıyız ılk tercıh yerımız kıbrıs olucak sımdıden heyecan bastı

sağolun bizde kıbrıstayız şuan inş sizinde gönlünüzden geçen olur

Back