ay çok güzel Allah gönlünüze göre vermiş opuyorumnanaktanbizimde İZMİR çıktı canım çok mutluyum hayırlısı olsun :lepi::teytey:turkbayragi
çok sağol canım bende çok sevindim senin adına hayırlı olsun:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok güzel Allah gönlünüze göre vermiş opuyorumnanaktanbizimde İZMİR çıktı canım çok mutluyum hayırlısı olsun :lepi::teytey:turkbayragi
patnosa arkadaşımın çıkmıştı lojman yoktu 2 yıl önce ev tutmuşlardı canım ama arkadaşım hiç gidemedi eşi orda soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti allah rahmet eylesin..eş gidiyo yani ama lojman yok die biliyorum cnm...kızlar bize ağrı patnos çıktı nasıl bir yerdirki?
patnosu hiç bilmiyorum bn
ardahan göle yi bilen varmı orda kalan
slm canım kaç yıldır siirtesin ?
biz ögrendik kars a gidiyoruz cok sevindim inşşaallah herkes hayırlı haberler alır
ardahan ayy üstümden yük kakltı hadi hayırlı olsun inş heeerkes istediği yere gder
kızlar bize ağrı patnos çıktı nasıl bir yerdirki?
kızlar 1 yıl daha kıbrıstayız :teytey:
bi sene daha adanadayız:)
aslında gelecek sene de aynı stresi yaşayacağım için üzülüyorum ama hayırlısııı...
herkese hayırlı olsunn
hanımlar kars merkez hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir yer
herkesin tayini hayırlıı olsun bizimde edirne sarayakpınar çıktı tercih dışı çok üzüldük hakkariden istemediğmiz yere yolluyorlar nie tercih hakkı veriyolar ozaman anlamıyorumm
inş hakkımızda hayırlısı olur
kızlarrrrrrrrrrrrrrr belli oldu........... ıZMıR !!!!!!!!!! ay çok mutluyum çok :) sizinkilerde sizi mutlu etmiştir inşallah hepimize hayırlı olsun !!!!!!!!!
ben iki yıldır siirtteyim canım seneye tayinciyiz allah kısmet ederse..
herkesin gözüaydın..sanırım şimdilik patnosu bilen yok
inşallah hayırlı olur hepimiz için..
ben iki yıldır siirtteyim canım seneye tayinciyiz allah kısmet ederse..
hanımlar kars merkez hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir yer
eşim araştırmış lojman sorun olmuyormuş dedi ama ısınıyormu acaba evler bebeğim var küçük o yüzden endişe ediyorum hastane sağlık durumu nasıl acabacanım benim bir arkadaşım gölede kalmıştı görüşebilirsem kendisiyle öğrenirim lojman durumunu
kıbrısın sıcağından ardahanın soğuğuna gidiyoruz hadi hayırlısı :)))patnosa arkadaşımın çıkmıştı lojman yoktu 2 yıl önce ev tutmuşlardı canım ama arkadaşım hiç gidemedi eşi orda soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti allah rahmet eylesin..eş gidiyo yani ama lojman yok die biliyorum cnm...
canım merkezinde arkadşım varlojmandan ve ortamdan çok memnun ama çokk sogukmuş sen şimdiden kışlıklarını bolca alda git...
inş sseninde istediin yer olur cnm ya dua edicem sizin için ne zaman sizin tayinlercanlarrrr tayinleri çıkan arkadaslar hayırlı ugurlu olsun kalanlarda haklarında neresi hayırlı olucaksa orası çıkar yeni yıla inşallahhh bi tek polislerin tayini kaldı bakalım bekliyoruz nolur banada dua edin olur mu hakkımızda neresi hayırlıysa orası olsun inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq:
kızlar tayınlerınız hayırlı ugurlu olsun umarım ıstedıgınız yerler gelmıştır benım ılkokul arkadasım cnm cıgerım sıırtte gelıyor beraber yatıp kalkardık okadar mutluyumkı ayrıca benım esım hep görevlere gıderdı buurda bölük ast kıbrısa cıkmış tayını onun yerıne esım boluk ast oldu cok cok mutluyum artık görev yok bızde seneye tayıncıyız ılk tercıh yerımız kıbrıs olucak sımdıden heyecan bastı