Askerlik de tayin bekleyenler...

ardahan ayy üstümden yük kakltı hadi hayırlı olsun inş heeerkes istediği yere gder

bi sene daha adanadayız:)

aslında gelecek sene de aynı stresi yaşayacağım için üzülüyorum ama hayırlısııı...

herkese hayırlı olsunn

herkesin gözüaydın..sanırım şimdilik patnosu bilen yok
inşallah hayırlı olur hepimiz için..

ardahan için iyi diye duydum ben detay bilmiyorum ama öyle demişti eşimin bir arkadaşı hatta dün muhabbeti geçti

herkesin tayini hayırlıı olsun bizimde edirne sarayakpınar çıktı tercih dışı çok üzüldük hakkariden istemediğmiz yere yolluyorlar nie tercih hakkı veriyolar ozaman anlamıyorumm
inş hakkımızda hayırlısı olur

kızlarrrrrrrrrrrrrrr belli oldu........... İZMİR !!!!!!!!!! ay çok mutluyum çok :) sizinkilerde sizi mutlu etmiştir inşallah hepimize hayırlı olsun !!!!!!!!!

hayırlısı olsun canım ........inşallah huzurunuz olur gittiğiniz yerde önemli olan o yerimseniben

hayırlısı olsn bnm görümcem edirnede çok seviyor orayı inş snde seversin

merkez bilmiyorum hiç sarıkamış çok ii die duyduk hatta bzmde terchlerimiz arasındaydı

ardahan göleyi blen varmı kızlar lojmanlar faln nasıl acaba burda bıktım inş güğzeldr

canım benim bir arkadaşım gölede kalmıştı görüşebilirsem kendisiyle öğrenirim lojman durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…