- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
Kavuştuk canım şükür :) amin aminn :)Canım beniiiiiiiiim kavuştunuz he hadi gözün aydın Allah ayrılık vermesin
Ohhh bayram asıl size geldi :)
Erkek aradaşlarımızı/nişanlılarımızı/eşlerimizi askere göndermeden önce hepimiz birbirimizden habersizdik... Bu askerlik meselesi olmasaydı asla da yollarımız kesişmezdi... Lakin; birbirinden habersiz, farklı hayatlar süren bizler 2014 yılının Ocak ayında ortak bir heyecanı beklerken tanıştık...
Sonrasında da askerlerimizi beklerken, birbirimize yoldaş olduk... En yakın arkadaşlarımız anlattığımız "dert"lerimizi önemsizce dinlerken, biz birbirimizin ne hissettiğini daha ilk kelimesinde yüreğimizde anladık...
Asker yolu beklerken yaşadığımız mutluluklarımızı, heyecanlarımızı, üzüntülerimizi, sıkıntılarımızı paylaştık...
Şimdi ise birçoğunuz askerini aldıben de 4 gün sonra "asker yareni" sıfatından kurtulacağım hayırlısıyla
İstedim ki, asker beklerken oluşturduğumuz bu güzel arkadaşlık, şafakların bitmesiyle sona ermesin, devam etsin..
Bu yüzden bu konuyu açıyorum
Bundan sonra da hayata dair yarenlik yapalım
esmila, monark, sinre, luna, akayca, pis_prenses, pembe_dizi, dexter, bnnu, yekta (şu an aklıma gelmeyen varsa, affola :26:) hepinizi bekliyorum
edilmişim edilmişim soryhayırlı uğurlu olsun topiğimiz şekerler
davet edilmemişim ama geldim
herkese iyi bayramlarr
Oooooooh yandanbiz de artık "hürgeneral"iz
Oooooooh yandan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
YAŞASINNNNN SEVGİLIME GİDİYORUM [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Yaaa ben de buraya gelmek istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
wuhuhuuuh gozun aydın canımmmmmmmmYAŞASINNNNN SEVGİLIME GİDİYORUM [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Teşekkür ederim canım[emoji8] iki ikigun de olsa görebileceğim icin mutluyumOoo çok güzelhaydi gözün aydın
Ayy teşekkür ederim [emoji8][emoji8]wuhuhuuuh gozun aydın canımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?