- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
Ne yaniiii bu sayfaya ben askerliğimiz bitince mi girebilirim
topik hayırlı olsun canım benim yarenliğim bi 6 ay daha devam edecek ama sizlerle konuşmak paylaşmak hep iyi geldi bana.en yakınım olan kişi bile ne hissettiğimi ne kadar özlediğimi acı çektiğimi anlamazken hic tanımadığım sizler çok iyi anladınız cok teşekkür ederim hepinize mutlu olun inşallahErkek aradaşlarımızı/nişanlılarımızı/eşlerimizi askere göndermeden önce hepimiz birbirimizden habersizdik... Bu askerlik meselesi olmasaydı asla da yollarımız kesişmezdi... Lakin; birbirinden habersiz, farklı hayatlar süren bizler 2014 yılının Ocak ayında ortak bir heyecanı beklerken tanıştık...
Sonrasında da askerlerimizi beklerken, birbirimize yoldaş olduk... En yakın arkadaşlarımız anlattığımız "dert"lerimizi önemsizce dinlerken, biz birbirimizin ne hissettiğini daha ilk kelimesinde yüreğimizde anladık...
Asker yolu beklerken yaşadığımız mutluluklarımızı, heyecanlarımızı, üzüntülerimizi, sıkıntılarımızı paylaştık...
Şimdi ise birçoğunuz askerini aldıben de 4 gün sonra "asker yareni" sıfatından kurtulacağım hayırlısıyla
İstedim ki, asker beklerken oluşturduğumuz bu güzel arkadaşlık, şafakların bitmesiyle sona ermesin, devam etsin..
Bu yüzden bu konuyu açıyorum
Bundan sonra da hayata dair yarenlik yapalım
esmila, monark, sinre, luna, akayca, pis_prenses, pembe_dizi, dexter, bnnu, yekta (şu an aklıma gelmeyen varsa, affola :26:) hepinizi bekliyorum
Delii olur mu oyleee hep gel buraya :)Ne yaniiii bu sayfaya ben askerliğimiz bitince mi girebilirim
Tabi kiii deGünaydın hayırlı olsun :) tabiki devam edecek dostluuğumuz
Bende seni seviyorum guzelimGünaydın fıstıklaaar yeni topiğimiz hayırlı olsunnnnSizleri seviyorummmm
Selam canim ruyamda seni gordumselam kızlar
topik hayırlı olsun canım benim yarenliğim bi 6 ay daha devam edecek ama sizlerle konuşmak paylaşmak hep iyi geldi bana.en yakınım olan kişi bile ne hissettiğimi ne kadar özlediğimi acı çektiğimi anlamazken hic tanımadığım sizler çok iyi anladınız cok teşekkür ederim hepinize mutlu olun inşallah
Delii olur mu oyleee hep gel buraya :)
Tabi kiii de
Bende seni seviyorum guzelim
Selam canim ruyamda seni gordum
Bu ne veda mesaji gibi. Kalan 6 ay ve sonrasinda da bizimlesin hep gel yaz
Günaydın hayırlı olsun :) tabiki devam edecek dostluuğumuz
Olfu o zamannnnnn :)
Hayırlı olsun canım.
Günaydınlarrrrr diliyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın fıstıklaaar yeni topiğimiz hayırlı olsunnnnSizleri seviyorummmm
selam kızlar
topik hayırlı olsun canım benim yarenliğim bi 6 ay daha devam edecek ama sizlerle konuşmak paylaşmak hep iyi geldi bana.en yakınım olan kişi bile ne hissettiğimi ne kadar özlediğimi acı çektiğimi anlamazken hic tanımadığım sizler çok iyi anladınız cok teşekkür ederim hepinize mutlu olun inşallah
Hayirli olsun gamzelim gerekti bize boyle temiz bi sayfa
Teşekkür ederim canım gelirim tabiiDelii olur mu oyleee hep gel buraya :)
Tabi kiii de
Bende seni seviyorum guzelim
Selam canim ruyamda seni gordum
Bu ne veda mesaji gibi. Kalan 6 ay ve sonrasinda da bizimlesin hep gel yaz
tanışmadıklarımız var galiba buralarda :26:
Bende geliyim mi :93:
Kim var tanışmadıgın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?