Askerlik Biter, Dostluk Devam Eder :)

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
10.762
1.987
448
38
Erkek aradaşlarımızı/nişanlılarımızı/eşlerimizi askere göndermeden önce hepimiz birbirimizden habersizdik... Bu askerlik meselesi olmasaydı asla da yollarımız kesişmezdi... Lakin; birbirinden habersiz, farklı hayatlar süren bizler 2014 yılının Ocak ayında ortak bir heyecanı beklerken tanıştık...

Sonrasında da askerlerimizi beklerken, birbirimize yoldaş olduk... En yakın arkadaşlarımız anlattığımız "dert"lerimizi önemsizce dinlerken, biz birbirimizin ne hissettiğini daha ilk kelimesinde yüreğimizde anladık...

Asker yolu beklerken yaşadığımız mutluluklarımızı, heyecanlarımızı, üzüntülerimizi, sıkıntılarımızı paylaştık...

Şimdi ise birçoğunuz askerini aldı ben de 4 gün sonra "asker yareni" sıfatından kurtulacağım hayırlısıyla

İstedim ki, asker beklerken oluşturduğumuz bu güzel arkadaşlık, şafakların bitmesiyle sona ermesin, devam etsin..

Bu yüzden bu konuyu açıyorum

Bundan sonra da hayata dair yarenlik yapalım

esmila, monark, sinre, luna, akayca, pis_prenses, pembe_dizi, dexter, bnnu, yekta (şu an aklıma gelmeyen varsa, affola :26:) hepinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Olfu o zamannnnnn :)
Hayırlı olsun canım.
Günaydınlarrrrr diliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın fıstıklaaar yeni topiğimiz hayırlı olsunnnn Sizleri seviyorummmm

topik hayırlı olsun canım benim yarenliğim bi 6 ay daha devam edecek ama sizlerle konuşmak paylaşmak hep iyi geldi bana.en yakınım olan kişi bile ne hissettiğimi ne kadar özlediğimi acı çektiğimi anlamazken hic tanımadığım sizler çok iyi anladınız cok teşekkür ederim hepinize mutlu olun inşallah

Ne yaniiii bu sayfaya ben askerliğimiz bitince mi girebilirim
Delii olur mu oyleee hep gel buraya :)
Günaydın hayırlı olsun :) tabiki devam edecek dostluuğumuz
Tabi kiii de
Bende seni seviyorum guzelim
Selam canim ruyamda seni gordum

Bu ne veda mesaji gibi. Kalan 6 ay ve sonrasinda da bizimlesin hep gel yaz

Günaydın hayırlı olsun :) tabiki devam edecek dostluuğumuz

Olfu o zamannnnnn :)
Hayırlı olsun canım.
Günaydınlarrrrr diliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun gamzelim gerekti bize boyle temiz bi sayfa

Hepiniz hoşgeldiniz :)

Yeni topigimiz hayırlı olsun :)

Güzel muhabetlerimiz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…