- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi meltemoncul
-
güle güle kullan canım ii günlerde eskitin
meltemcim ne zaman açtınız kız bu topici,nasıl kaçmış gözümden hayretbende yavaştan başlamalıyım bu hazırlık mevzularına.aşkım gelio 95 gün sonra askerden inşallah.hemn iş bulcak(tabi bulabilirse)ve hemen evlencez.hiç kolay değil ya bu çeyiz alma beğenme işleri.bide ladycim esracım liste yazmış gözüm korktu valla yaa:1shok:
saol canım ya yok bu sene böle geçicek 2010 kadar sürcek böle bende kısmet olursa 20,06,2010 da istiyorumbende acele ediyom vala insanların dili durmuyo aptal aptal konusuyolar bizde bi resmiyetde yok sizde varmı anacım
daha yeni canım bi kaç günlük falan bişey kaçırmadın yerimseniben
hemen evlenecekseniz geç bile kaldın şekerim hemen al eline listeyi dooooğru çeyizciye kaydirigubbakcemile3
o liste görüntüde kabarık ben de ilk gördüğümde dedim noluyoruss :1shok: her şeyi ayrı ayrı yazınca öyle olmuş yoksa aslında göründüğü gibi değil
bende senden bir ay sonrasını düşünüyorum 18.07.2010 ama tabi kesin değil bi fikir şakkıdı
ben nişanlıyım canım nişan tarihim 18.05.2008di düğünümde 18i olsun istedim :asigim:
Allah a çok şükür bizde sıkıntı yok. sizin durumunuz da çok çok güzel olur inşallah şu ilk ayı atlatsın oturur bişeyler yavaş yavaş :1hug:
güzelim iyi diyosun hoş diyosunda bunlar için para lazım-tatlicadiarzu-çalışmıyrm ailemede yüklenmek istemiyorum insan çekiniyor sıkılıyorALLAHIM bana bi iş ver sonrada aşkımı ver yanıma,evimiz olsun cicilerimiz olsun:Saruboceq:
güzelim iyi diyosun hoş diyosunda bunlar için para lazım-tatlicadiarzu-çalışmıyrm ailemede yüklenmek istemiyorum insan çekiniyor sıkılıyorALLAHIM bana bi iş ver sonrada aşkımı ver yanıma,evimiz olsun cicilerimiz olsun:Saruboceq:
tabi öyle canım hepimize lazım para ve iş bende çalışmıyorum ki :1no2:
doğru diyorsun insan kendi öz ailesinden çekiniyor konu bunlar olunca
o zaman napıyoruz damat tarafına yükleniyoruz sırnaşık şey :lepi:
şaka tabi şakkıdı
inş ALLAH sana iş ve sevdiğini verir
meltemcim ne zaman açtınız kız bu topici,nasıl kaçmış gözümden hayretbende yavaştan başlamalıyım bu hazırlık mevzularına.aşkım gelio 95 gün sonra askerden inşallah.hemn iş bulcak(tabi bulabilirse)ve hemen evlencez.hiç kolay değil ya bu çeyiz alma beğenme işleri.bide ladycim esracım liste yazmış gözüm korktu valla yaa:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?