Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

evet okadar çok iyi anlıyorum ki sizin suanki heyecanınızı ve sizle beraber bende mutlu oluyorum ALLAH çok mutlu etsin sizi ama ben buaralar baslayamıcam cunku işyerinde durumlarımız kritk cıkartma olayı var yane önümü göremiorum bilsemki maas alcam hemen gircem beyaz esyaya ufaklarada baslıcam ama önüm karanlık senağlamasenağlama

canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah öyle bişey olmaz atlatılır bu da :saruboceq:
kısmetse benim evlenmeme de var bi aksilik olmazsa 2010 yazı yani bi buçuk yılım var daha
bu acele neyse :uhm:

meltemcim ne zaman açtınız kız bu topici,nasıl kaçmış gözümden hayretbende yavaştan başlamalıyım bu hazırlık mevzularına.aşkım gelio 95 gün sonra askerden inşallah.hemn iş bulcak(tabi bulabilirse)ve hemen evlencez.hiç kolay değil ya bu çeyiz alma beğenme işleri.bide ladycim esracım liste yazmış gözüm korktu valla yaa:1shok:

saol canım ya yok bu sene böle geçicek 2010 kadar sürcek böle bende kısmet olursa 20,06,2010 da istiyorum bende acele ediyom vala insanların dili durmuyo aptal aptal konusuyolar bizde bi resmiyetde yok sizde varmı anacım

daha yeni canım bi kaç günlük falan bişey kaçırmadın yerimseniben
hemen evlenecekseniz geç bile kaldın şekerim hemen al eline listeyi dooooğru çeyizciye kaydirigubbakcemile3
o liste görüntüde kabarık ben de ilk gördüğümde dedim noluyoruss :1shok: her şeyi ayrı ayrı yazınca öyle olmuş yoksa aslında göründüğü gibi değil

kıslarr ben cıkıyorummmm hepiniciğinizi öpüyorum artıkın aksam evden görüşürüz a.s.

saol canım ya yok bu sene böle geçicek 2010 kadar sürcek böle bende kısmet olursa 20,06,2010 da istiyorum bende acele ediyom vala insanların dili durmuyo aptal aptal konusuyolar bizde bi resmiyetde yok sizde varmı anacım

bende senden bir ay sonrasını düşünüyorum 18.07.2010 ama tabi kesin değil bi fikir şakkıdı
ben nişanlıyım canım nişan tarihim 18.05.2008di düğünümde 18i olsun istedim :asigim:
Allah a çok şükür bizde sıkıntı yok. sizin durumunuz da çok çok güzel olur inşallah şu ilk ayı atlatsın oturur bişeyler yavaş yavaş :1hug:

güzelim iyi diyosun hoş diyosunda bunlar için para lazım-tatlicadiarzu-çalışmıyrm ailemede yüklenmek istemiyorum insan çekiniyor sıkılıyorALLAHIM bana bi iş ver sonrada aşkımı ver yanıma,evimiz olsun cicilerimiz olsun:Saruboceq:

canım cok tesekkürler ii dileklerin için inş ALLAH hepimizin gönlüne göre verir inş en kısa zamanda kavusuruz sevdiklerimize artık oturmasa bile öğretmenlik edecek baska bi caremiz yok

inş ALLAH sana iş ve sevdiğini verir

tabi öyle canım hepimize lazım para ve iş bende çalışmıyorum ki :1no2:
doğru diyorsun insan kendi öz ailesinden çekiniyor konu bunlar olunca
o zaman napıyoruz damat tarafına yükleniyoruz sırnaşık şey :lepi:

şaka tabi şakkıdı

Son düzenleme:
insan söylerken bile utanıyor ama gerçekten devir para devrine dönmüş gerisi boş pek çok kişi için :1no:

canım Allah rahatlık versin ben erkencikten yatayım uykum geldi

kız aslında hani yakınlar ya altın bilezik yada para veririler düğün hediyesi olarak,ama bizim burda adettir sorarlar bi eksiği varsa onu alalım derler.ben işte büyük ev aletlerini falan aldırrrım onlara gerisinide hallederim heralde ya pek bişey kalmıyo sanırım:))hani kolumda bileziğim olmasında evimin eşyası tamamlansın.ah ahhhhh aşkım bi gelsinde hepsi olur inşallah sırayla

ayh gece gece evlenmek istiyorum bide çocuk istiyorum :CüvCüv: böle takla atsın sırnaşık şey :ecrin_bebek: yaramazlık yapsın günicen teyzesine korkak korkak desin sırnaşık şey meltemablasına şişko desin kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey

canım benm sen takma kafana bak büyük eşyaları aldırırsınız,zaten listede çok ince ayrıntı yazmışlar hepsi gerekli ama ucuz şeyler,gözünüz korkmasın yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…