- Konu Sahibi meltemoncul
-
:kedi: şimdik şöle oluyo;
bi günlük kahvaltı takımım, bi günlük yemek takımım, baharatlıklarım, nişanda gelen bi dünya iç çamaşırım:roflol:, patiklerim, yazmalarım, havlularımi bir mikrofiber yorganım falan var canım o kadar eyvahedigeldismile olsun ben bi çalışmaya başlıyım hepsini yaparım bayanssulusmile yaparım dimi :kedi:
he bi de beyaz eşyalarımız alındı bizim ödeniyo ona çok seviniyoruz hihoyyyt
Yaparsın tabı canımcımbak esyalarınız alınmıs sende onun yerıne ev gereclerıne yönelirsinbuyrunnnnnnnnn ne guzel kız erkenden almıssınızhihoyyyt
mikrofiber yorganım dıyo :roflol: kıyamam alınır be ne olcekkaydirigubbakcemile2
saydıkca eksik cıkar ama olsundelikafadulden
aynen canım ben öğrenciyim diye bana bişey aldırmıyolarbeyaz eşyaların tümünü babişinin maaşıyla abisi ödüyo:roflol: şu an mağazadalar ama evlenirken üst modeli çıkarsa para ekleyip üstünü alcaz a.s
ayy çok eviyorum o yorganımı :dance:sositososito alınır alınır :hulya:delikafadulden
senin çeyiz ne alemde bakim :jeyyar:
:roflol: olsun ödesinler:dilcikar: anladım canım ama sonucta evlendikten sonradaa onların bi üst modeli cıkacak bence üstüne para vermeye gerek yok bıde resımlerını bulsana netten:jeyyar: benım buyuk esyalara hı baslamadık ama ceyız olarak cogu tamam ufak tefek erzaklar var kalanlarda sevdalım gelsın alıncak bı kerede ınsallaheyvahedigeldismile
kızlar burdamısınız yahuu nerelerdesiniz:roflol:
ödesinler valla kzı almak kolay mı hıh :dilcikar:
resimlerin bulmuştum canım kimbilir hangi dosyada kaldı, zaten bi ara onun için de fikirlerinizi alcam nasıldır bunlar diye bekodan aldık bakalım zamanı gelsin olmadı değişiklik yaparızboshayallersmile
ohh maallah canımaynen gelsinler de beraber yapalım alışverileri böyle canım da istemiyoohaoldumsmile
ohh sen de buldun bizi canım :roflol: hoşgeldin canımmmm yeni mekanımıza :roflol:
kızlar benim düğün daha belli deil şu tek tipe bağlıdelikafadulden eğer düşerse seneye 15 ay olursa 2012e kalıo ekimden sora bakıcaz çeyiz durumunaaklinialirimsmile
valla ben formasyonumu bitirmeden kılımı kıprıdatamam,,başka bi şehirde okuyorum zaten evde kalıyorum, formasyon ücreti de var, dershaneye de gitcem amaninnnsempatiksalakcinni seneye inşallah bir yılda yapcam herşeyi
hoşbuldukkkkkkkk canımmmmm uffff ya siz gibi bende herşeyimi kendim almak istiorum beğenipte ama yurt dışında olduğum için annem teyzeme göndericek parayı teyzem alıcak iki tezem teki kaynanam zaten
aynen canım düşerse düğünler öne çekilcek delikafadulden
çeyizi de seneye yaparım sempatiksalakcinni
senin düğün nezaman olcak cnm bellimi bilmiyorumkismile
inş canım inş valla ama kaynanamlara acıom benkaydirigubbakcemile3 şimdiki evlerini satıcaklar arsa felan varmış onu satıcaklar iki yeni daire satın alcaklar birisi bize birisi onlara aklinialirimsmile sora evi döşücekler anammmmmm yandılarrrr askerlik düşerse onlar 2 sene var die ağırdan alıolardısempatiksalakcinnisırnaşık şey
nasıl yani kuzeninle mi evlencen canım bilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
oyhh çok zor bu işler canım yaa, bizim de daha nerde oturcamız belli değil kısmet bakalım, e kız alıyolar ama olcak o kadar tabi
evt cnm delikafadulden aralıkta 5 yıl olcak inş 2006dan beri çıkıoruz 1 buçuk senedirde nişanlıyız zaten istda doğup büyüme o canım bense çorumda 6 sene olcak italyayada geleli zaten küçükken pek bilmioduk birbirimizi onlar 5 sende bir gelirdi çoruma birbirimizin kuzen olduğunu sevgili olmadan 1 sene önce bildik tanıdık yani kuzen olduğumuzu biliodukda küçüktük en son ben 6 yaşındayken gelmişler çoruma çok karışık valla bizimkiiiiiisırnaşık şey
evt cnm ama düğünler güzel geçio herşey birbirine karışıo o 3 gün içerisinde giren çıkan belli olmuo ağlayan gülen ayrı ayrı insanlar ne olduğunu anlamıosun bi anda bakmışsınki evlenmişssinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?