canım yaa ne kadar mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum.bende geçen yıl asker bekliyodum.onun gelmesini bırak nette göreceği zaman insanın iç içine sığmıyor.en güzel günü geçirmeniz dileğimle.allah tez vakitte kavuştursun.bi gün şafakta biter.ama şafağı çekende biter : ((
sorma cnm bnm o kadar heycanlıyımki :teytey: yemekteyiz programındakilere taş çıkarıcak menüler sevdiği yemekler var yerimseniben aklımda hediyem süprizim ilginç bir duygu askerde olması sevgimi sanki daha çok büyülttü çok seviyorum ve özlüyorum :asigim: bütün dileklerin için çok çok teşekkür ederim a.s.
hadi bakalım handan son 12 gün kaldı hayırlısıyla bende eşimi 1 nisanda yolcu edecem inş ama bizim 5 ay yıl gibi gelecek 7 aylık evliyim 2 senedir hiç ayrılmadık bu kadar uzun geçer değilmi ama kızlar
canım ya ne güzel.gerçektende askerlik çok farklıisevgşyş kat be kat güçlendiriyo 2 kez aşık oluyo.dilerimki allahım içinizden o sevgiyi umudu ve mutluluğu almasın.çok mutlu ol inş.ya merak ettim süprizin nedir.çünkü güya biz de ayrı şehirlerdeyiz eşimle ayda 2 kez görüşebiliyoruz.sende kopya çekeyim dedim :1rolleyes:
cnm 13 şubatta öğlen biniyor otobüse ankaradan gelio arkadaşlarıyla o gelmeden sevdiği yemekleri yaparım bi kere cokacimcoook dolmamı ve yaşpastamı çok sever dün sipariş verdim asker oldugu için götürebileceği bişi olsun istedim resimlermizden takvim yaptırdım şafağı o takvimle saymak ona daha iyi gelir die düşündüm :sm_cool: rezervasyon yaptırdım ilk tanışıp yemek yediğimiz yerde :asigim: bide ipod alıcaktı gelince orda askerde dinlemek için ipod aldım beyenmeme lüksü yok kırarım kafasınıklava: birde o güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm bnm a.s.
ne güzel yaa,hemde sevgililer günüdegüzel bir hediye olacak desenize.
hadi gözün aydın ,allah ayırmasın bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?