Askerim 14 Şubat'ta yanımda...

HaaNDaaN

uğur'uuummm
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
582
1
96
İstanbul
ben hem yeni üyeyim hemde nişanlım askere gideli 65 gün oldu özledim onu senağlama ve bir hafta önce onun 14 şubatta yanımda olucağını öğrendim delikafadulden :sm_cool: içim içime sığmıyor kızlar şafak topikleri bunu biliyor ama burdada paylaşmak istedim...şafak 396 kızlar Allah tüm asker yolu bekleyenlere sabır askerlerimizide sağ salim dönmeyi nasip etsin :Saruboceq:

geçen sene bunları yazmışım a.s şimdi tam aksini sölemek öle güzel ki :1rolleyes: şafagım 11 başka yok :lepi: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: geçen sene 13 de dagıtıma gelmiş şimdi teskereye geliyor :asigim: allahın izniyle sevgilim bu sefer hiç ayrılmamak üzere en güzel sevgililer günüyle hediyesi ile gelicek :asigim: evet kızlar bir 14 şubat daha geldi ve ben yine 13 şubatta sevgilime kavuşucam ve bir 14 şubatta daha sevgililer gününü askerimle hiç ayrılmamak üzere kutlucam
kader diyorum şans diyorum sadece :) geçen sene dagıtıma geldiği 13 şubatta bu sefer allahın izniyle teskeresini alıp gelicek hiç izin kullanmadan kocaman 1 sene ona dokunmadan nefesini hissetmeden geçirdim ve bana en güzel sevgililer günü hediyesini getirio sevdiğim şans ya o gün ehliyet sınavınada giricem biliyorum ki şansıyla sevgisiyle gelicek bana rabbim kimseyi ayrılık acısıyla sınamasın :Saruboceq: kızlar heycanlıyım çok hemde tarifi yok hiç bir harf kelime bunu anlatamaz herkesin bu güzel duyguyu yaşaması dileğiyle herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: bir konu daha açmadım ama şu bir kesin 13 şubat benim ugurlu günüm ve uğurlu sayım olucak çünkü UĞURUMU :asigim: (sevgilimin adı ugur :) ) geri getiricek bana hayatımdaki en güzel tesadüf :asigim:

Son düzenleme:
canım yaa ne kadar mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum.bende geçen yıl asker bekliyodum.onun gelmesini bırak nette göreceği zaman insanın iç içine sığmıyor.en güzel günü geçirmeniz dileğimle.allah tez vakitte kavuştursun.bi gün şafakta biter.ama şafağı çekende biter : ((

canım yaa ne kadar mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum.bende geçen yıl asker bekliyodum.onun gelmesini bırak nette göreceği zaman insanın iç içine sığmıyor.en güzel günü geçirmeniz dileğimle.allah tez vakitte kavuştursun.bi gün şafakta biter.ama şafağı çekende biter : ((

sorma cnm bnm o kadar heycanlıyımki :teytey: yemekteyiz programındakilere taş çıkarıcak menüler sevdiği yemekler var yerimseniben aklımda hediyem süprizim ilginç bir duygu askerde olması sevgimi sanki daha çok büyülttü çok seviyorum ve özlüyorum :asigim: bütün dileklerin için çok çok teşekkür ederim a.s.

Allah kavuştursun canım .. bilirim bende o duyguyu çünkü bende iki yıl okul yolu bekledim hemde evli ve bir çocuğum varken .. ne tatlı olur o gelişler umut sevgi hiss dolu .. Allah tamamına erdirsin güzelim
Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Yollarını gözlerim(hasretin zor güzelim

Son düzenleme:
bütün güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar a.s. kimse asker yolu beklesin istemem ama diğer bir tarafdanda yaşamalı da çok ilginç ama güzel duygusal ve tuhaf bir duygu :asigim:

hadi bakalım handan son 12 gün kaldı hayırlısıyla bende eşimi 1 nisanda yolcu edecem inş ama bizim 5 ay yıl gibi gelecek 7 aylık evliyim 2 senedir hiç ayrılmadık bu kadar uzun geçer değilmi ama kızlar

sorma cnm bnm o kadar heycanlıyımki :teytey: yemekteyiz programındakilere taş çıkarıcak menüler sevdiği yemekler var yerimseniben aklımda hediyem süprizim ilginç bir duygu askerde olması sevgimi sanki daha çok büyülttü çok seviyorum ve özlüyorum :asigim: bütün dileklerin için çok çok teşekkür ederim a.s.

canım ya ne güzel.gerçektende askerlik çok farklıisevgşyş kat be kat güçlendiriyo 2 kez aşık oluyo.dilerimki allahım içinizden o sevgiyi umudu ve mutluluğu almasın.çok mutlu ol inş.ya merak ettim süprizin nedir.çünkü güya biz de ayrı şehirlerdeyiz eşimle ayda 2 kez görüşebiliyoruz.sende kopya çekeyim dedim :1rolleyes:

hadi bakalım handan son 12 gün kaldı hayırlısıyla bende eşimi 1 nisanda yolcu edecem inş ama bizim 5 ay yıl gibi gelecek 7 aylık evliyim 2 senedir hiç ayrılmadık bu kadar uzun geçer değilmi ama kızlar

ay canım ya gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok zor olacak.çümkü bizde o güne dek hiç ayrılmamıştık.1 gün bile aksatmadan görüşürdük.ama tabi bide şu yönüyle düşünmeli 460 değil şafak 160 ne güzel.dilerimki çok çabuk geçsin.ama handanın dediği gibi kimse yaşamasın demek haksızlık olur bence çok bayan yaşamalı.sevgini fazlasıyla güçlendiriyo.benim aklıma geldikçe hala sızlar yüreğim.görevi çıktığı geceler içime doğar uyuyamazdım.o açtır diye yiyemezdim yemek ve sınırda olması dolayısıyla çarşısı yok diye çıkmazdım dışarı.bunları yaşamak çok farklı çok heyecanlı.dilerimki güçlendirsin aşkınızı vatan borcu...şimdide hayırlı teskereler yerimseniben

canım ya ne güzel.gerçektende askerlik çok farklıisevgşyş kat be kat güçlendiriyo 2 kez aşık oluyo.dilerimki allahım içinizden o sevgiyi umudu ve mutluluğu almasın.çok mutlu ol inş.ya merak ettim süprizin nedir.çünkü güya biz de ayrı şehirlerdeyiz eşimle ayda 2 kez görüşebiliyoruz.sende kopya çekeyim dedim :1rolleyes:

cnm 13 şubatta öğlen biniyor otobüse ankaradan gelio arkadaşlarıyla o gelmeden sevdiği yemekleri yaparım bi kere cokacimcoook dolmamı ve yaşpastamı çok sever dün sipariş verdim asker oldugu için götürebileceği bişi olsun istedim resimlermizden takvim yaptırdım şafağı o takvimle saymak ona daha iyi gelir die düşündüm :sm_cool: rezervasyon yaptırdım ilk tanışıp yemek yediğimiz yerde :asigim: bide ipod alıcaktı gelince orda askerde dinlemek için ipod aldım beyenmeme lüksü yok kırarım kafasını :oklava: birde o güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm bnm a.s.

cnm 13 şubatta öğlen biniyor otobüse ankaradan gelio arkadaşlarıyla o gelmeden sevdiği yemekleri yaparım bi kere cokacimcoook dolmamı ve yaşpastamı çok sever dün sipariş verdim asker oldugu için götürebileceği bişi olsun istedim resimlermizden takvim yaptırdım şafağı o takvimle saymak ona daha iyi gelir die düşündüm :sm_cool: rezervasyon yaptırdım ilk tanışıp yemek yediğimiz yerde :asigim: bide ipod alıcaktı gelince orda askerde dinlemek için ipod aldım beyenmeme lüksü yok kırarım kafasını :oklava: birde o güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm bnm a.s.

bende teşekkür ederim canım bence çok güzel bi fikri seninki.resimli takviminizle şafak saymak kadar güzel ne olabilirki hasret çekerken.banada fikir verdin valla sağol.çok mutlu ol.kaydirigubbakcemile5

ne güzel yaa,hemde sevgililer günüdegüzel bir hediye olacak desenize.
hadi gözün aydın ,allah ayırmasın bir daha.

ne güzel yaa,hemde sevgililer günüdegüzel bir hediye olacak desenize.
hadi gözün aydın ,allah ayırmasın bir daha.

teşekkür ederim cnm o güzel dileklerin için a.s. keşke hep gelse cnm 13 şubatta dagıtıma geliyor :çok üzgünüm: olsun yedigün yanımda olcak şafak 396 :çok üzgünüm:

ya bana da yaedım edın esım 50 gun sonra gelıyo teskereye surprız hazırlamk ıstıyorum ona nasıl bısey yapsam

Back