Yazmakta ozguruz size ne oluyor anlamadim ...
Üzerinize vazife olmayan konulara yorum yaptığınız için banlanmışsınız zaten, fazla söze gerek yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmakta ozguruz size ne oluyor anlamadim ...
Bu çerçeve den bakinca dedikleriniz mantikli geldiCanım allh aşkına evliliğe odaklanmak nedir yahu, sen tüm gün evde oturacaksın ev işi yapacaksın komşularla görüşmesen akşam birtek eşinin yüzünü göreceksin sohbetler birsüre sonra dırdır yapmaya dönüşecek! Eşin subay da hayat boyu gelir garantisi mi var, hadi çocuğun olur çalışmaya ara verirsin anlatım da böyle efteeenn püffteeen birşey için kendini eve hapsetme derim.
Anladimm teşekkür ederimSizin ne yaşayacağınız bilemem ama ben deneyimimi anlatayım.
Ben asker eşi değilim ama eşim memur ve lojmandayız. Onun için ast üst derdimiz yok.
Ben de sizin gibi çok korkuyordum. Ama çok şükür 3 komşum var ve ikisi çok iyiler. Pişirdiklerinden aldıklarında bile yollarlar. Muhabbetleri güzel. Bir tanesi mahalle kadını tarzında, dedikodu, açık arama vs... işlerine bayılıyor. Anlayınca karakterini onunla merhaba merhaba seviyesine düşürdüm. Ancak toplu görüşülünce yan yana geliyorum. Çok çabaladı gün yapalım diye. Ama ne ben ne diğerleri yüz vermeyince kaldı o iş, çok şükür.
Ben yalnızlığı, mesafeyi seven bir tipim. Bunun yanında birinin yanında diğerinin dedikodusunu yapmam. Yoksa işler karışır.
Çok özelimi ortaya dökmem. Kendimi bile çok çok tanıtmam. Her şeyimi bilmek zorunda değiller.
Bakalım bir seneyi geçti sorun yaşamadım ama dikkatliyim yani.
Bencede kendini eve hapsetme özel sektörde olsa çalış.bende senin gibi düsünmüstüm ilk başlarda.evlilikle işi aynanda yürütemem çalişmayim gezeriz tozariz hayati yaşariz dedim ama akşama kadar bitek onun yüzünü görünce başka kimseyi görmeyince anlıyosun hata yaptiğiniBu çerçeve den bakinca dedikleriniz mantikli geldi
Hmmm anladimm bende zaten evde oturamam ama evliligin ilk yılı oyle dusunmustum sadeceBencede kendini eve hapsetme özel sektörde olsa çalış.bende senin gibi düsünmüstüm ilk başlarda.evlilikle işi aynanda yürütemem çalişmayim gezeriz tozariz hayati yaşariz dedim ama akşama kadar bitek onun yüzünü görünce başka kimseyi görmeyince anlıyosun hata yaptiğini