Askeri lojmanda kalanlar yardım lutfen

Aslına bakarsanız bende istemiyorum lojmani ama erkek arkadaşım doğu olursa guvenlik acısından istiyor bugünde bu konu üzerine tartışıldı biraz :)
Kira aidat ve yakıt fiyatları pahalı lojmanda.yani lojmanın kirasına aidat ve yakıtına vericeniz parayla normal evde oturursunuz.

Kira aidat ve yakıt fiyatları pahalı lojmanda.yani lojmanın kirasına aidat ve yakıtına vericeniz parayla normal evde oturursunuz.
Arada yine de fark oluyor ya.Kira 450 aidat 200..650 mal oluyor.Ve 3+1 evler.Dışarda kiralar en az 1500.Ve ufak evler.Artı arabayla işyerine gidiş geliş parası,lojmandakiler bisiklet ile gidip geliyorlar.

Arada yine de fark oluyor ya.Kira 450 aidat 200..650 mal oluyor.Ve 3+1 evler.Dışarda kiralar en az 1500.Ve ufak evler.Artı arabayla işyerine gidiş geliş parası,lojmandakiler bisiklet ile gidip geliyorlar.
Yeni evler bin binbeşyüz.eski evlerin kirası aidatı merkezi sistem yine ucuz.lojmalarda eski zaten.yeni evlerle kıyaslamayın.eski binalarla kıyaslayınca aynı

Yeni evler bin binbeşyüz.eski evlerin kirası aidatı merkezi sistem yine ucuz.lojmalarda eski zaten.yeni evlerle kıyaslamayın.eski binalarla kıyaslayınca aynı
Eski binadayız biz 1200 liraya oturuyoruz.1+1 de.2+1 de oturan arkadaşlarımız 1500 E oturuyor şuan.

Lojmandaki evler de yenilendi kapıları parkeleri.Bir de Deniz manzaralı ve suları da bedava.

Gel gör ki dedikodu,süs yarışı gırla.Domuzu,yaban eşekleri :)

Eski binadayız biz 1200 liraya oturuyoruz.1+1 de.2+1 de oturan arkadaşlarımız 1500 E oturuyor şuan.

Lojmandaki evler de yenilendi kapıları parkeleri.Bir de Deniz manzaralı ve suları da bedava.

Eski eve 1200müü ooo hangi şehir.ben şu an yeni ve lüks bir evde kiradayim bine.Burada eski bi evde 500 600

Burdada heryer yeni bina çokta güzel evler yapıyorlar.müthaitler birbiriyle yarışıyo
Burda yasak yeni bina yapımı.Zaten ev de bulunmuyor.Lojmandakiler 650 lira verirken bizler 1.5 2 bin veriyoruz.Ama huzur var en azından.Askeri ortamdan uzaklaşmak en güzeli ama.

:KK48:

Allahım ne zaman sorulan sorulara cevap vermeyi öğreneceğiz?

Kadın lojman soruyor yok evlenince niye çalışmıyorsun yok şimdiden bunu mu düşünüyorsun?

Size ne kardeşiiiimmm size nee?

Allahım ne zaman sorulan sorulara cevap vermeyi öğreneceğiz?

Kadın lojman soruyor yok evlenince niye çalışmıyorsun yok şimdiden bunu mu düşünüyorsun?

Size ne kardeşiiiimmm size nee?

Yazmakta ozguruz size ne oluyor anlamadim ...

Arkadaş fikir almaya gelmiş. Evlenmiş olsa zaten kararınıda vermiştir çoktan ve bize sorma gereği duymaz. Neyse benim fikrm yok ama cevap vermeye geldim canı sıkılanlara

Sizin ne yaşayacağınız bilemem ama ben deneyimimi anlatayım.

Ben asker eşi değilim ama eşim memur ve lojmandayız. Onun için ast üst derdimiz yok.

Ben de sizin gibi çok korkuyordum. Ama çok şükür 3 komşum var ve ikisi çok iyiler. Pişirdiklerinden aldıklarında bile yollarlar. Muhabbetleri güzel. Bir tanesi mahalle kadını tarzında, dedikodu, açık arama vs... işlerine bayılıyor. Anlayınca karakterini onunla merhaba merhaba seviyesine düşürdüm. Ancak toplu görüşülünce yan yana geliyorum. Çok çabaladı gün yapalım diye. Ama ne ben ne diğerleri yüz vermeyince kaldı o iş, çok şükür.

Ben yalnızlığı, mesafeyi seven bir tipim. Bunun yanında birinin yanında diğerinin dedikodusunu yapmam. Yoksa işler karışır.

Çok özelimi ortaya dökmem. Kendimi bile çok çok tanıtmam. Her şeyimi bilmek zorunda değiller.

Bakalım bir seneyi geçti sorun yaşamadım ama dikkatliyim yani.

Özel sektorde oldugum için malesef atanamamis bir öğretmen olarak tayin olaylarida olacak illa da calismam diye bisey yok tabiki sadece biraz evliligime odaklanmak istiyorum. Lüzumsuz demissiniz bence degil ama bunlari düşünmek icin erken haklı olabilirsiniz sadece aklima takılmış bir konu cevabiniz icin teşekkür ederim
Canım allh aşkına evliliğe odaklanmak nedir yahu, sen tüm gün evde oturacaksın ev işi yapacaksın komşularla görüşmesen akşam birtek eşinin yüzünü göreceksin sohbetler birsüre sonra dırdır yapmaya dönüşecek! Eşin subay da hayat boyu gelir garantisi mi var, hadi çocuğun olur çalışmaya ara verirsin anlatım da böyle efteeenn püffteeen birşey için kendini eve hapsetme derim.

Back
X