- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kira aidat ve yakıt fiyatları pahalı lojmanda.yani lojmanın kirasına aidat ve yakıtına vericeniz parayla normal evde oturursunuz.Aslına bakarsanız bende istemiyorum lojmani ama erkek arkadaşım doğu olursa guvenlik acısından istiyor bugünde bu konu üzerine tartışıldı biraz :)
Geneli ucuz deniliyordu belkide bolgeden bolgeye mi degisiyor ki?Kira aidat ve yakıt fiyatları pahalı lojmanda.yani lojmanın kirasına aidat ve yakıtına vericeniz parayla normal evde oturursunuz.
Arada yine de fark oluyor ya.Kira 450 aidat 200..650 mal oluyor.Ve 3+1 evler.Dışarda kiralar en az 1500.Ve ufak evler.Artı arabayla işyerine gidiş geliş parası,lojmandakiler bisiklet ile gidip geliyorlar.Kira aidat ve yakıt fiyatları pahalı lojmanda.yani lojmanın kirasına aidat ve yakıtına vericeniz parayla normal evde oturursunuz.
Olabilir.büyük şehirlerde dısarının eski binalarıyla aynı bi fark yokGeneli ucuz deniliyordu belkide bolgeden bolgeye mi degisiyor ki?
Yeni evler bin binbeşyüz.eski evlerin kirası aidatı merkezi sistem yine ucuz.lojmalarda eski zaten.yeni evlerle kıyaslamayın.eski binalarla kıyaslayınca aynıArada yine de fark oluyor ya.Kira 450 aidat 200..650 mal oluyor.Ve 3+1 evler.Dışarda kiralar en az 1500.Ve ufak evler.Artı arabayla işyerine gidiş geliş parası,lojmandakiler bisiklet ile gidip geliyorlar.
Eski binadayız biz 1200 liraya oturuyoruz.1+1 de.2+1 de oturan arkadaşlarımız 1500 E oturuyor şuan.Yeni evler bin binbeşyüz.eski evlerin kirası aidatı merkezi sistem yine ucuz.lojmalarda eski zaten.yeni evlerle kıyaslamayın.eski binalarla kıyaslayınca aynı
Eski eve 1200müü ooo hangi şehir.ben şu an yeni ve lüks bir evde kiradayim bine.Burada eski bi evde 500 600Eski binadayız biz 1200 liraya oturuyoruz.1+1 de.2+1 de oturan arkadaşlarımız 1500 E oturuyor şuan.
Lojmandaki evler de yenilendi kapıları parkeleri.Bir de Deniz manzaralı ve suları da bedava.
Gel gör ki dedikodu,süs yarışı gırla.Domuzu,yaban eşekleri :)
Marmaristeyiz.20 yıllık binadayız.Zaten çok yeni bina yok buralarda.Eski eve 1200müü ooo hangi şehir.ben şu an yeni ve lüks bir evde kiradayim bine.Burada eski bi evde 500 600
Burdada heryer yeni bina çokta güzel evler yapıyorlar.müthaitler birbiriyle yarışıyoMarmaristeyiz.20 yıllık binadayız.Zaten çok yeni bina yok buralarda.
Burda yasak yeni bina yapımı.Zaten ev de bulunmuyor.Lojmandakiler 650 lira verirken bizler 1.5 2 bin veriyoruz.Ama huzur var en azından.Askeri ortamdan uzaklaşmak en güzeli ama.Burdada heryer yeni bina çokta güzel evler yapıyorlar.müthaitler birbiriyle yarışıyo
Eski binadayız biz 1200 liraya oturuyoruz.1+1 de.2+1 de oturan arkadaşlarımız 1500 E oturuyor şuan.
Lojmandaki evler de yenilendi kapıları parkeleri.Bir de Deniz manzaralı ve suları da bedava.
Gel gör ki dedikodu,süs yarışı gırla.Domuzu,yaban eşekleri :)
Ay sizene ya ailelerimiz biliyor hersey ortada ayrica mezun olunca evlenicez rabbim ayrimassa kimseden engel yok size mi düştü derdi? Ha ayrica soruma cevap vermiyorsaniz neden yazarsiniz ki hayret bisey ya
Ay ağzınıza sağlık yaAllahım ne zaman sorulan sorulara cevap vermeyi öğreneceğiz?
Kadın lojman soruyor yok evlenince niye çalışmıyorsun yok şimdiden bunu mu düşünüyorsun?
Size ne kardeşiiiimmm size nee?
Allahım ne zaman sorulan sorulara cevap vermeyi öğreneceğiz?
Kadın lojman soruyor yok evlenince niye çalışmıyorsun yok şimdiden bunu mu düşünüyorsun?
Allahım ne zaman sorulan sorulara cevap vermeyi öğreneceğiz?
Arkadaş fikir almaya gelmiş. Evlenmiş olsa zaten kararınıda vermiştir çoktan ve bize sorma gereği duymaz. Neyse benim fikrm yok ama cevap vermeye geldim canı sıkılanlara
Canım allh aşkına evliliğe odaklanmak nedir yahu, sen tüm gün evde oturacaksın ev işi yapacaksın komşularla görüşmesen akşam birtek eşinin yüzünü göreceksin sohbetler birsüre sonra dırdır yapmaya dönüşecek! Eşin subay da hayat boyu gelir garantisi mi var, hadi çocuğun olur çalışmaya ara verirsin anlatım da böyle efteeenn püffteeen birşey için kendini eve hapsetme derim.Özel sektorde oldugum için malesef atanamamis bir öğretmen olarak tayin olaylarida olacak illa da calismam diye bisey yok tabiki sadece biraz evliligime odaklanmak istiyorum. Lüzumsuz demissiniz bence degil ama bunlari düşünmek icin erken haklı olabilirsiniz sadece aklima takılmış bir konu cevabiniz icin teşekkür ederim