askere yolcum var =(

cansuery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
545
0
46
Ankara
mrb akadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. burayı gördüm ve paylaşmak istedim..

canımdan çok sevdiğim sevgilim askere gidiyor. inşallah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip eder Mevlam. sizden bu duama amin demenizi istiyorum..
içimde korkular var, üzüntüsü bambaşka.

aralıkta gidecek inş. nerye gideceğinide paylaşmak isterim öğrendiğimde.
inşallah ankaradan uzaklara gitmez.. gene de hayırlısı olsun onun içinde benim içinde..
onu çok seviyorum Rabbim bize sabır güç versin inşallah.

şimdiden çok teşekkr ederim..

AMİN.
canım ALLAH kavustursun ,hayırlı teskereler şimdiden.Sana tavsiyem canım aklına kötü şeyler getirme vesvese bir kere girdimi daha kurtulamazsın bol bol dua et canım ALLAH a emanet sevdiğin tüm mehmetçiklerimiz gibi..

çok teşekkür ederim..
amin rabbim tüm mehmetciklerimizi korusun, düşmana kazanma fırsatı vermesin.

amin canım
sağ salim gitsin rabbim kılına dahi zarar gelmeden sana ve ailesine dönmesini nasip etsin
rabbim tüm asker ve polisimizi korusun ( canım biriciğimde içinde )
aminnn

amin canım
allah kavustursun uzakmıs yakınmıs düşünme rabim hayırlı bi yer nasip etsin rahat bi askerlik gecirsin inşallah.

çok teşekkrler arkadşlar..
amin aysen polislerimizi ve askerlerimizi rabbim başımızdn eksik etmesin korusun inşallah..

hayırlı teskereler canım
hayırlısı ıle gıdıp gelsın ınşşşşşşşşşş
bızımde askerımız var
allhım herkesın cocugunu korusunnnnnnn

AMİNNNNNNN.
Hyırlısyla gitsin gelsin inş. Tüm ordu mensuplarını korusun rabbim.
canım bu bir hurafedir ama paylaşmak istedim. bende yaşlı bi teyzemizden duymuş ve yapmıştım. giderken son kez burda kestirdiği saçından bir tutam Kuran-ı Kerim'in içine koy hem korur hemde çok ayrı bırakmaz demişti.
yardımı oldumu bilmem aslına bakarsan inanmıyorumda ama eşim askerdeyken askerlik 15 aya indi ve ben Bursa'dayım o askerliğini istanbul'da yapmıştı.
Allah tüm sevdiklerine bağışlasın memetçiğini.

Amin Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin Rabbim
Allah bütün askerlirimizi korusun işallah

hayırlı teskereler... sayılı gün çabuk geçer..göz açıp kapayana kadar dönsün inşallah..

Allah bütün askerlerimizi korusun

aynı şekilde canım benimde nişanlım aralıkta gidio ve 5 yıldr ilk defa ayrı kalacağız ve aynı zamanda kardeşimde bu ayın sonunda gidio benim 2 tane askerim var bu yıl çok boş geçicekk Allahım butun askerlerimizi korusun sağ salim sevdiklerine kavuştursun hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin hepsi ana evladı hepsini koru ya rabbim (AMİN) bütün askere gideceklere şimdiden hayırlıs teskereler diliyorum ve herkestende içten gelerek dualarını bekliyorum arkadaşlar

ayyy bende yapıcammm mutlakaa bunu duyduğum iyi oldu

Hayırlı teskereler dilerim.
Allah tüm askerlerimizi korusun

Hayırlı teskereler canım..Zamanın geçtiğini anlamaz kısa sürede kavuşursunuz inşallah..Şimdi iletişim kolay eskisi gibi değil..
Allah bütün askerlerimizi korusun..

Son düzenleme:
2 yıl önce dediğin tarihte gitmişti benimde sevgilim,o zamanlar geldi şimdi aklıma.

allah kavuştursun canım, geçer geçiyor, zor ama geçicek,
Kendini üzme, içini rahat tut, hayırlısıyla gider hayırlısıyla döner inşallah.

Hayırlı tezkereler olsun işallah güle güle gitsin güle güle gelsin
Allahım hepsini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…