Askere gidecek sevgilim için ne hazırlayabilirim ?

denge067

a$ığım a$ıkkk..!<3<3<3
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
232
1
46
34
Zonguldak
arkdaşlar sewgilim yakında askere gideceksenağlama we ben gitmeden onu mutlu edecek güzel bir kutu hazırlamak istiyorum ama içine neler koycağım konusunda kararsızım yardımcı olurmusunuz lütfensenağlama

Son düzenleme:
hyr askere götremz ztn.. bn gitmdn önce bikac gun once suprz yapmk istiorm guzel bi kutu hazrlcm ama içne kycklrm hakknda fikir almk isitorm:asigim:

ben eşim askere giderken hergününe 1 kart hazırlamıştım.renkli kartonlardan dikdörtgen kesmiştim.her ay için başka bir renk kullanmıştım.kartın üst kısmının soluna biten gün ortaya ogünün tarihi sağa şafak yani kalan günü yazmıştım.altınada güzel sözler yazıyordum hergün için ayrı ayrı.ama daha çok içimden gelen şeyler yazıyordum.hergün 1 tanesini okuyacaksın demiştim.bazen duygularımla alakalı komik şeylerde yazıyordum gülerek kahkaha atarak delisin sen diye arıyordu.yemin ettirmiştim bir sonraki günün kartını önceden okumayacaksın diye o yüzden heyecanla hergün hazırladığım kartaları okuyordu ve çok hoşuna gidiyordu.çok karışık anlattım galiba:)

Son düzenleme:

canım daha detylı alabilirmiyiz :) bende yapmayı istedim şimdiiihihoyyyt

ben bir benzerini hamile kaldığımda doğuma kadarki süreç ve sonrası için yapmayı düşünüyorum. lazım olduğunda çocuğuma benden hatıra olarak kalsın .
gerçi daha çocuk yapmayı düşünmüyoruz ama olduğunda böle bişey var aklımda :asigim:

ay bayıldımmm harikasın tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eskiden kadınlar sevdiği adama savaşa giderken küçük bir tüp şişenin içine gözyaşlarını akıtıp verirmiş şans getirsin diye.Bence sende öyle birşey yapabilirsin

değişik bişey olabilir aslında sewgilim zaten böyle ilginç şeyleri çok sewer bunuda düşüncem canım sağol

ben sacimdan bir parca vermistim daha dogrusu o kendi elleriyle kesmisti ucundan,ama askere giderken degil ben almanyada yasiyorum normalde türkiyeye tatile gitmistim o zaman vermistim mayista askere gitti 90/2 tertip ve her gün saclarmi oksuyormus öyle diyor,bir de her mektup yazdigimda icine kücük bir kart koyuyorum onada parfümümü sıkıp mektubun icine koymustum ama kokusu gitmesin diye iyice kagitlara sarmistim ne kadar cok sıktıysam artik ilk gönderdigim mektuptaki parfüm kokusu az da olsa hala varmis,bence sende böyle bir sey yapabilirsin inan onun cok hosuna gider,bir de bazilari tisörtüne parfüm sıkıp onu veriyor benim bi arkadasim öyle yapmisti askeride her gece orda onu koklayarak uyuyormus bunlari fikir olsun diye söyledim umarim isine yarar...

sağol tatlım saçımı werdim ztn geçenlerde kesip tshrtümü kargoyla yollamak istiyorum bkalım daha ne firkirler çıkcak

valla bende düsünüp duruorm.. bi künye yptrcam ben üstüne basharflerimizi alttarafinada tarihimizi yada Kalbim yazdircam.. ama bu az gelio bana .. bnm askmda subatda gtcek askere .. baska bi fikri olan söylesn ltfn.. netden sipars fln verlcek deglsde daha cok kendim alabilecegim yada yapabilecegm bse olsa cok sevinrm.. futbol asigidir kendisi, cimbom delisi boncuk gözlüm derim.. 19 yasnda .. biraz olsa anlatmaya calistm onu bunlarla ilgili bi hediye akliniza geliomu ? ltfn yardm :2:

eşim askere giderken bir paket verdim.içinde; ona uzun bir mektup yazdım, bir havlu kenarına baş harflerimizi işledim onu verdim.börek yapmıştım yolluk diye:) sonra bir resmimin arkasına saçımdan bir tutam yapıştırdım onu koydum.bir de mendil verdim üzerinde 2 kalp vardı sen ve ben yazıyordu.başka ne vardı hatırlayamadım ama hepsi çok hoşuna gitmişti.
o da bana günlük almıştı.o askerdeyken ne yapmışım yazayım diye yıllar sonra okuyup güldük tabi.
hımm bir de bir demet çiçek getirmişti.resimlerini çekmiştim çiçeğin.annem görmesin diye yatağın altına saklamıştım.odada böceklenmiş yazık.annem atmıştı çöpe sonra bana gelip söyledi tabi
ya bir de ayrılması çok zor gelmişti.vedalaştık.50 mt gitti.geri döndü sarıldık.ağlaştık.tekrar gitti tekrar döndü falan.off neyse geçti o günler çok şükür.şimdi 2,5 senelik evliyiz
Allah sağ salim gidip dönmesini nasip etsin inşallah.sevginiz daim olsun canım

sağol canım amin gerçekten çok güzel şeyler hazırlamışsın canım gitmesine bir aydan az zaman kaldı bir kutu hazırlayıp werdim ama busefer daha farklı bişeyler düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…