Askerden gelir gelmez terk etti

Bubblesfire

Yıkılmadım , yatıyorum
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
9
7
6
23
Merhaba buraya sırf kimseye anlatamadığım ve anlatma ihtiyacı hissettiğim için geldim. Çok güzel bir ilişkim vardı üniversite son sene, İnstagram da tanıştık askerliği yeni başlamıştı. Uzak mesafe olmasına rağmen o kadar değeceğini hissettim ki çok ilgiliydi bana karşı alabildiği her izinde yanıma gelirdi bana şiirler yazardı, bazen o uyuyunca bile kapatmazdım telefonu bir çok kez adımı sayıklayıp gitme derdi. Geldiğinde beraber olmuştuk ilkim di o benim. 10 ay böyle geçti ve geleli bir hafta oldu , ilk gün buluştuk evine gittim çok güzeldi. Sonraki iki gün çok konuşamadık ama daha sonra arkadaşım dediği bir kızla tek buluştu ve yaklaşık 6 saat vakit geçirdiler. Çok kıskandım ve sinir oldum çünkü bu süreçte hiç arayıp sormadı. Aklıma hiç ayrılacağimız gelmiyordu o gece ayrılalım dedi sabah kapısına gittim konuştuk anlaştık bir sonraki gün arkadaşlarıyla tanıştım herşey güzeldi. O gecenin saat 4 ünde beni arayıp ayrılalım dedi bana olan hisleri değişmiş. İki gündür bunun nasıl olabilceğine dair arıyorum inanamıyorum bir türlü diyorum bitti diyor. O kadar kötüyüm ki , aklımda sadece verdiği sözler var , beni kaybetmekten çok korkan biri nasıl böyle oldu....

Klasik erkek milleti
istediğini almış yenisini bulmuş
arayıp yalvarma sakın
gelse yine gider
Kendini daha fazla kullandırma
yarın bir gün o kız bırakınca Özledim ayağıyla gelir bulur seni sakın kapını (kalbini) açma

Merhaba buraya sırf kimseye anlatamadığım ve anlatma ihtiyacı hissettiğim için geldim. Çok güzel bir ilişkim vardı üniversite son sene, İnstagram da tanıştık askerliği yeni başlamıştı. Uzak mesafe olmasına rağmen o kadar değeceğini hissettim ki çok ilgiliydi bana karşı alabildiği her izinde yanıma gelirdi bana şiirler yazardı, bazen o uyuyunca bile kapatmazdım telefonu bir çok kez adımı sayıklayıp gitme derdi. Geldiğinde beraber olmuştuk ilkim di o benim. 10 ay böyle geçti ve geleli bir hafta oldu , ilk gün buluştuk evine gittim çok güzeldi. Sonraki iki gün çok konuşamadık ama daha sonra arkadaşım dediği bir kızla tek buluştu ve yaklaşık 6 saat vakit geçirdiler. Çok kıskandım ve sinir oldum çünkü bu süreçte hiç arayıp sormadı. Aklıma hiç ayrılacağimız gelmiyordu o gece ayrılalım dedi sabah kapısına gittim konuştuk anlaştık bir sonraki gün arkadaşlarıyla tanıştım herşey güzeldi. O gecenin saat 4 ünde beni arayıp ayrılalım dedi bana olan hisleri değişmiş. İki gündür bunun nasıl olabilceğine dair arıyorum inanamıyorum bir türlü diyorum bitti diyor. O kadar kötüyüm ki , aklımda sadece verdiği sözler var , beni kaybetmekten çok korkan biri nasıl böyle oldu....
Size hisleri değiştiğini söylemiş ,bunun nasıl olabileceğine dair açıklama aramak yersiz,çünkü sebep ne olursa olsun sonuçta sizi sevmiyor? O yüzden zorlamayın lütfen…

Klasik erkek milleti
istediğini almış yenisini bulmuş
arayıp yalvarma sakın
gelse yine gider
Kendini daha fazla kullandırma
yarın bir gün o kız bırakınca Özledim ayağıyla gelir bulur seni sakın kapını (kalbini) açma
Sadece arkadaşımdı sen benim karakterime hakaret ettin diyor.. Ama bir günde silebilmesi imkansız ve saçma geliyor

Neden sebep arıyorsun ki ? Kabak gibi ortada. O görüştüğü kız arkadaşıyla ya da başka kızla beraber işte. Seni sevmemiş sadece askerlik sayende rahat bitmiş, can sıkıntısını gidermişsin. Karaktersizin tekiymiş .

Baristin mi bende askere gitmeden ayrıldı benden haftaya askere gidiyo

Deliricek gibiyim artık. Geçen hafta çocuktan ayrıldım. Yalvardı biraz her şey güzel olacak düzelteceğim inan yeter seni kaybetmek istemiyorum dedi konu da biz iki yıldır sevgiliyiz bir ay ayriyken arkadaş adı altinda kızla takıldı opusmus ben yeni öğrendim ayrıldım bu. Yok diyince pes etti ve bidaha sesi çıkmadı bugün ben yazdim biraz saydirdim uzun mesajlarla hkkim helal değil diye cevap dahi vermedi. Bu muydu sevgisi hani kaybetmek istemiyodu. Çok üzgünüm deliricek gibiyim kızla barıştı kesin yeniden instagraminida göremiyorum gizli iyice saplantı yaptım. Herkes kurtuldun toksik bı cocuktu diyor ama çok üzgünüm ayrılan zaten benim artık olmuyodu küfür kafi. Şimdi noldu bana boyle.
Bir şey dicem siz hala gelip buraya yorum mu yazıyorsunuz? D Deniiskisiii

Back
X