- 27 Ekim 2022
- 9
- 7
- 6
- 23
- Konu Sahibi Bubblesfire
Merhaba buraya sırf kimseye anlatamadığım ve anlatma ihtiyacı hissettiğim için geldim. Çok güzel bir ilişkim vardı üniversite son sene, İnstagram da tanıştık askerliği yeni başlamıştı. Uzak mesafe olmasına rağmen o kadar değeceğini hissettim ki çok ilgiliydi bana karşı alabildiği her izinde yanıma gelirdi bana şiirler yazardı, bazen o uyuyunca bile kapatmazdım telefonu bir çok kez adımı sayıklayıp gitme derdi. Geldiğinde beraber olmuştuk ilkim di o benim. 10 ay böyle geçti ve geleli bir hafta oldu , ilk gün buluştuk evine gittim çok güzeldi. Sonraki iki gün çok konuşamadık ama daha sonra arkadaşım dediği bir kızla tek buluştu ve yaklaşık 6 saat vakit geçirdiler. Çok kıskandım ve sinir oldum çünkü bu süreçte hiç arayıp sormadı. Aklıma hiç ayrılacağimız gelmiyordu o gece ayrılalım dedi sabah kapısına gittim konuştuk anlaştık bir sonraki gün arkadaşlarıyla tanıştım herşey güzeldi. O gecenin saat 4 ünde beni arayıp ayrılalım dedi bana olan hisleri değişmiş. İki gündür bunun nasıl olabilceğine dair arıyorum inanamıyorum bir türlü diyorum bitti diyor. O kadar kötüyüm ki , aklımda sadece verdiği sözler var , beni kaybetmekten çok korkan biri nasıl böyle oldu....