çok teşekkür ederimSeni çok iyi anlıyorum, ilk başta zor geliyor ama sonra alışıyorsun. Acemiden usta birliğine geçtiğinde iletişiminiz daha rahat olacaktır. Malatya çok güzel bir şehir aynı zamanda da güvenilir. İçin rahat olsun
teşekkür ederimDiğer doğu illerine nazaran daha rahattır Malatya da aklınız kalmasın zaten askerlik kısaldı bir süre ayrı kalmak ve özlemek bağları güçlendirir emin olun. Mutluluklar dilerim
teşekkur ederimAllah kavuştursun. artık 6 ay askerlik yapılıyor ve malatyada askerlik nasıl olabilir kibunu sözlünüze sorun bence. zaten korona zamanı, askerlere de herhangi bir şey yaptırmıyorlar kaynım da gidiyor. biraz özlemek insanların ilişkisine iyi gelir.
Evet gerçekten Allah yardımcıları olsunBende asker eşiyim bi günlük görevde bile özlüyorum biz sınırdayız bide aklım hep onda kalıyo, hepsi Allaha emanet
Allah sevenleri kavuştursunAsker eşi olarak 10 aydır kocam karantina da tutuluyor eve gelmesini geçtim yıllık izni bile kullandırmıyorlar. O özlemenin ne olduğu çok iyi bilirim. Çok zor ama mecburiyetten alışıyorsun
Biz malatyadayiz askeri lojmanda. Eşim assubay. 6.senemiz malatyada..Allah kavustursun..sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsinizMerhaba arkadaşlar ❤. Sözlüm askere gideli 10 gün oldu, zor bi süreçti benim için. Malatyada askerlik nasıldır bilen varsa yazarsa sevinirim. Ben çok alışmışım ona her gün konuşurduk çok bağlıydık birbirimize simdi gunde 10 dakika falan anca konuşabiliyoruz. Onu çok seviyor ve özlüyorum. Allah sevenleri kavuştursun. Belki dertleşmek isteyen olur bir gün diye bu konuyu açtım . İyi günleriniz olsun ❤.
Korkmaktan değil de yıllardır hep yanyana olmak, bir telefonla istendiğinde ulaşılabilir mesafede olması durumuna alışkanlık biraz sarsıyor insanı...Allah kavuştursun... Ama korkacağınız ya da endişe duyacağınız hiçbir şey yok. Normal askerlik sonuçta pandemiden dolayı çarşı izinleri bile yoktur onların. Savaşa gitmiyorlar, çarşıya çıkmıyolarlar yani tehlikede olabileceği bir durum yok.