askerdeki sözlüyü beklemek

Merhaba arkadaşlar ❤. Sözlüm askere gideli 10 gün oldu, zor bi süreçti benim için. Malatyada askerlik nasıldır bilen varsa yazarsa sevinirim. Ben çok alışmışım ona her gün konuşurduk çok bağlıydık birbirimize simdi gunde 10 dakika falan anca konuşabiliyoruz😭. Onu çok seviyor ve özlüyorum. Allah sevenleri kavuştursun. Belki dertleşmek isteyen olur bir gün diye bu konuyu açtım 😊. İyi günleriniz olsun ❤.
Acemilik bitsin gene konuşursunuz
Benim de kardeşim askerde hakkaride. Arayıp duruyor günde bi kaç sefer

2013 te de evliydim da eşim askere gitti 12 ay onu bekledim

Acemilik bitsin gene konuşursunuz
Benim de kardeşim askerde hakkaride. Arayıp duruyor günde bi kaç sefer

2013 te de evliydim da eşim askere gitti 12 ay onu bekledim
Hayırlı teskereler..benimde eşimin görev yeri hakkari şuanda. 2 senelik görev çıktı malesef biz malatyada lojmanda kaldık 2 cocugumla..Rabbim askerimizin polisimizin tırnağını taşa değdirmesin inşallah

Ben 6 ay bekledim. Gün saydım. İlk günler zordu ama sonradan alıştım. Merak etmeyin siz de alışacaksınız.
Yaşarken hızlı geçmiyor ama bitip de geriye dönüp baktığınızda çok çabuk geçmiş diyeceksiniz

Off... Çok üzüldüm ya:KK43: nasıl atlattiniz? Geçmiş olsun bu arada, Rabbim hayırlı vefalı adamlar çıkarsın karşınıza.
Konu acmistim buraya bir ay falan oluyor ayrilali:-) tesekkur ederim su an atlatma asamasindayim denebilir. Ilk haftalar cok daha zordu ama su an daha iyiyim. Hepimizin karsisina iyi adamlar ciksin insallah :-)

Allah kavuştursun önemli olan nerede askerlik yaptığı değil önemli olan kimlerle askerlik yaptığı. Benm kuzenim doğu da karakoldaydı dağın tepesi tek derdi soğuktu ama rahat yaptı ..

Konuyu asker bekleyen var mı diye aratırken buldum. Bugün 10 yıllık erkek arkadaşım askere gitti, perşembe gününden beri çok sancılı bir süreç geçirdim gerçekten duygusal anlamda gelgitler dolu bir dört gündü, yedek subay bekleyeceğim bir de... demin annesiyle konuştum telefonda ağlaştık biraz, tahminimden daha zor bir ilk gün oldu allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun kızlar şimdiden çok özledim valla
Amin kuzummm 🤲🤲

Merhaba arkadaşlar ❤. Sözlüm askere gideli 10 gün oldu, zor bi süreçti benim için. Malatyada askerlik nasıldır bilen varsa yazarsa sevinirim. Ben çok alışmışım ona her gün konuşurduk çok bağlıydık birbirimize simdi gunde 10 dakika falan anca konuşabiliyoruz😭. Onu çok seviyor ve özlüyorum. Allah sevenleri kavuştursun. Belki dertleşmek isteyen olur bir gün diye bu konuyu açtım 😊. İyi günleriniz olsun ❤.
Artik askerlik filmlerde izlediginiz gibi degil.
Malatya'da da yilanla dusman bogmuyorlardir muhtemelen.
Her gun konusabiliyorsan kendini sansli say bence :)

X