• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki sevgilimden ayrıldım.. Acaba doğrumu yaptım

semba

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
21
1
288
merhaba sevgili k.k üyeleri

sizlere bir akıl danısmak istiyorum biraz uzunca sanırım sonuna kadar sıkılmadan okursunuz..
benim 2 yıl önce başlayan arada kavgalı ama sonuc olarak güzel giden bir birlikteliğim vardı ve zama ngeldi sevgilim askere gitti yalnız askere gitmedne önce ex aşkına faceden ileti yazmıs gitmeden son bir kez buluşaım diye tabi kız buluşmak istememiş ve bizim saf aşık da sen benim için değerlisin bu değerin hiç düşmedi aklına geldiğimde bu şarkıyı dinelrsen sevinirim diye bir not yazmıs ( soner kabadayı _buz ) neyse ben bunu o askere gittikten sonra gördüm asker pskolojisi deyip es gectim ama kalbime cok oturdu fakat moralde bozmak olmaz ve askerlik yaptığı yer cok zor 2 saatde bir nöbetde... canım acıyarak günler güneri kovalarken laf lafı actı ve konu doğum günlerine denk geldi ve o da hiç bir özel günü aklında tutmayı beceremz hatta kendi doğum günün bile ben hatırlatırım ve benim doğum günüm ne zama ndı diye cevabını bilemeyeceği bir soruyu sordum verdiği cevap ex aşkının doğum tarihi olmasınmı ...... dedim artık yeter senin demekki hala aklın eski sevgilinde beni neden oyaladın ve ayrıldım..Ayrıldığım için üzgün değilim saten ayrılacaktım sadece askerden gelmesini bekliyordum sırf morali bozulmasın diye ama doğum günü tuz biber oldu 9 mayısdan bugüne hiç görüşmedik sizin fikirlerinize ihtiyacım var sizce doğrumu yaptım yanlışmı

Kalbin güzelmis ki eski askina not birakan sevgilinin psikolojisini düsünüyorsun hala.
Bence haketmis. Ister askerde olsun, ister cölün ortasinda tek basina.
Buna ihanet denilmez ama ihanetin esigine kadar gelebilen, sevgilisi oldugu halde eski sevgiliyele bulusmak isteyen bir insan bunu hakediyor.
"Gitmeden son bir kez bulusalim?"
Ne yani simdi bu?
Eski sevgiliyle ne isi var?
Haketmis o. Bosver düsünme daha fazla, sag saglim gitsin gelsin diye dua et o kadar. Sonucta mehmetcik.

bence doğru olanı yapmışsın..Boşu boşuna güzelim zamanını harcamamışsın.Eski sevgilisini unutamamış ya da maymun iştahlılık yapan ne istediğini bilmeyen birine az bile.Zaten askerlik gerçekten aşık olanların ve sevenlerin belli olduğu bir dönem oluyor.Böyle yapan biri zaten oradayken kopardı senden.O yüzden hiç acaba hatamı yaptım diye düşünme ve istesede geri dönme

Zor bi karar aama aynı şey benim başıma gelse bende aynı şekilde davranırdım.
Zaten gemileri o yakmış yani ne demek askere gitmeden önce eski sevgiliye mesaj. :umursamaz:

haketmiş gerçektennn hiç vicdan yapma
herşeyde boyle asker pskolojısı altına sıgınamazlar

teşekkürler hanımlar bana dua edin inşalAllah yüreğimdede bitireyim :(

en doğrusunu yapmışsın canım sakın kararından da dönme nefret ederim bu tip erkeklerden kusura bakma sakız gibi geçmişe yapışan erkkek tipine alerjim var :umursamaz:

sen yapsan bak bakalım o anlayışla karşılarmıydı .. evet askerlik erkekler için psikolojinin tamamen çöktüğü bir yer ama hak edene kusura bakma üzülmeni de istemem buraya o kadar çok konu açıldıki askerdeki sevgilileri tarafından aldatılanlar vs vs yani bazılarına acımamak gerekiyo diye düşünüyorum

benımkıde askerdee boyle bısey yapsaydı asla hazmedemezdım ve asker falan dınlemezzz ayrılırdım bende kesin.

tabiikide çok doğru yapmissin..
askerde diye zor şartlarda diye buna goz yumacak degilsin..
sen onu düşünüyorsun ama belli ki o askere giderken bile seni değil eski sevgilisini düşünüyormuş..
2 senelik bir iliski..az da değil..nasıl hala o kızı unutamamış..hayret..
bu erkekler bir kalbe iki kisiyi nasıl sigdiriyorlar?benim aklım almıyor..

tabiikide çok doğru yapmissin..
askerde diye zor şartlarda diye buna goz yumacak degilsin..
sen onu düşünüyorsun ama belli ki o askere giderken bile seni değil eski sevgilisini düşünüyormuş..
2 senelik bir iliski..az da değil..nasıl hala o kızı unutamamış..hayret..
bu erkekler bir kalbe iki kisiyi nasıl sigdiriyorlar?benim aklım almıyor..

sizin bu yorumuzun o kadar doğru bir tespitki bende aynene bu şekilde düşündüm sevgilisi onun buluşma teklifini kabul etse demekki devam edecekti sanırım benimle olduğunda çivi çiviyi söker mantığını kullanmış çünkü benimel tanıstığında sevgilisnden yeni ayrıldığı dönemmiş hem kendi unutamadı hem de benim msum duygularımal oynadı ben farkettiğimde cok gecti ondan kopmak o kadar kola ydeğil sonucda belli yasanmıslıklar var ama hiç kimse gibi oda vazgecilmez değil.... vee işin kötüsü bildiğim şey var kendimi kullanılmıs gibi hissediyorum ve bu his benim canımı cok acıtıyor:(:(

bardağın dolu tarafına bak; bunu ya daha geç öğrenseydin..
kendini kullanılmış hissetmekte haklisin ama zararın neresinden donersen kardir..
hersey daha da uzamadan öğrendiğin iyi oldu..
gelmiş gecmis olsun..
artık önüne bak sadece..

beynimde bitirdim daha olmaz bu işin sonu yok fakat ortak arkadaşlarımız o senden vazgecmez arar seni yine diyorlar ben ömür boyu kurtulamayacakmıyım :(

17 msja istinaden yazıyorum boş laflar bunlar canım kimseyi dinleme en doğru olanı yapmışsın sen ayrılmakla...
senin yerinde olsam belkide o yazıyı görür görmez ayrılırdım fevri bi kararla...
ama sen onun seni aldatmasına rağmen onu düşünüp beklemişsin bu da büyük bir başarı bence...
hiç düşünme yeni bir hayat kur kendine seven adam eskinin ardına bakmaz yanında onu seven elinin sımsıkı tutan biri varken...
aman diyim vicdan yapıp ararsa geri dönmeyi felan düşünme çünkü o seni düşünmemiş böyle bir saygısızlık yaparken...

17 msja istinaden yazıyorum boş laflar bunlar canım kimseyi dinleme en doğru olanı yapmışsın sen ayrılmakla...
senin yerinde olsam belkide o yazıyı görür görmez ayrılırdım fevri bi kararla...
ama sen onun seni aldatmasına rağmen onu düşünüp beklemişsin bu da büyük bir başarı bence...
hiç düşünme yeni bir hayat kur kendine seven adam eskinin ardına bakmaz yanında onu seven elinin sımsıkı tutan biri varken...
aman diyim vicdan yapıp ararsa geri dönmeyi felan düşünme çünkü o seni düşünmemiş böyle bir saygısızlık yaparken...

hemde hiç düşünmedi benim onu ne kadar cok sevdiğimi bildiği halde yaptı bunu bana... bazen düşünüyorumda ne kadar salkmısım diyorum keşke o kadar cok sevmeseydim.. aslında bilmem bu konuda bana katılırmısnız ama tanıdığım tüm koc burcu erkekleri böyle hiç elindeki ile yetinmezler hep başka bir aşk ararlar...(böyle olmayan koc burcu erkeklerini ayırıyorum sadece benim tanıdığım koçlar böyle)

hemde hiç düşünmedi benim onu ne kadar cok sevdiğimi bildiği halde yaptı bunu bana... bazen düşünüyorumda ne kadar salkmısım diyorum keşke o kadar cok sevmeseydim.. aslında bilmem bu konuda bana katılırmısnız ama tanıdığım tüm koc burcu erkekleri böyle hiç elindeki ile yetinmezler hep başka bir aşk ararlar...(böyle olmayan koc burcu erkeklerini ayırıyorum sadece benim tanıdığım koçlar böyle)

erkek milletinin genel özellikler bu canım elindekinin kıymetini bilmemek...
tabii istisnalar kaideyi bozmaz...

hiç koç burcu sevgilim olmadı şahsen ama babam koç burcu şu ana kadar annemi aldatmadı belkide yaptı biz bilmedik ama annemi sevdiğini sözcükleri ile ifade edemiyorsada hareketleri ile bunu çok iyi söylüyor....
umarım benim babam o koç burcu erkeklerinden değil sanırım o istisnalar gurubunda
:asigim:

Back