How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Askerdeki sevgilim benden zaman istedi?

dogrubayan87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
16
0
1
26
Asker sevgilim izne gelene kadar ona zaman vermemi istedi bende o süreçte hiçbir şekilde onunla iletişim kurmayacağımı söyledim. Tam 1 senedir izne gelemiyor türkiyeden uzakta aşırı bunaldığını bu sebepten de beni farketmeden üzdüğünü söyledi zaten izne gelene kadar zaman istedi bende bu kararına saygı duydum.

Millet askerdeyken adam tavlıyor. Evet zor zamanlardan geçiyor ama aklıma başka kızlar var gibi geldi. Bakın kızlar diyorum çoğul konuşuyorum. Yine de siz yolunuza bakın. Çok dert etmeyin bence dönerse senindir

Asker sevgilim izne gelene kadar ona zaman vermemi istedi bende o süreçte hiçbir şekilde onunla iletişim kurmayacağımı söyledim. Tam 1 senedir izne gelemiyor türkiyeden uzakta aşırı bunaldığını bu sebepten de beni farketmeden üzdüğünü söyledi zaten izne gelene kadar zaman istedi bende bu kararına saygı duydum.
1 senedir gelmediğine göre mesleği askerlik olan biri, vatani görevini yapmak için gitmedi . Artık bu durum onun normali olmalı, hayatındaki kadına vakit ayırır hale gelebilmeli. Siz bekler dururken adamın evlendiği haberini almayın da..

Back