• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki Sevgili

renesmesya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
34
15
8
30
Merhabalar, forumu sürekli takip ediyorum fakat yeni üye oldum.
danışmam gereken bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.
Erkek arkadaşım kıbrısta şafak 101. Ciddi bi ilişkimiz var kendi aramızda yüzük taktık. Ailesiyle tanıştırdı.
O da benim annemle tanıştı.
Benim de ünv.de son yılım kpss ye hazrlanıyorum. Bu aralar çok ilgi gösteremedim.Finallerim de başladı.
Bu sebeple büyük bi tartışma çıkardı daha önceden duymadığım bi sürü şeyden şikayetçiymiş meğer çok şaşırttı.
ayrılmaya getirdi konuyu çok ufak bi sebepten.
Mutlu olamadığını falan söyledi ben de sinirlendim fakat alttan almadım.
tartışırken birden seni bırakır mıyım dedi fakat dediğim gibi ben yumuşayamadım çok sinirlendiğim için basit bi sebep bu noktaya getirmemeliydi diye düşündüm.
Ertesi gün de mutlu değilsen yapabileceğim bi şey yok gbilerinden konuştum. Bu sefer o geri vites yaptı ben bir yere gitmiyorum falan yazdı.
konu bi yere gitmeden kapandı fakat 4 gündür ne o yazıyor ne ben.
hatalı bile olsam ilk mesajı ben atıyordum buna çok alıştırdım onu da belki benden bekliyor şuan ama bu sefer ben atmaycağım bu sefer değil..
Sizce ne yapmalıyım?

Asker psikolojisi çok değişik oluyor orda durmadan düşünemeye vakitleri oluyor inan benim hatırlamadığım herşeyi önüme getiriyordu ilk zamanlar askerdeyken bidaha geçmiişle alakalı konuşmamaya söz verdik sonra düzeldi aramız bide şuan ordada denetleme var çok psikolojileri bozuk benimde erkek arkadaşım kıbrısta dün ayrıldık :( alttan almak gerekiyor o büyük bi ihtimalle denetlemeden dolayı mesaj atamıyordur çok yoğunlar.. bide nasıl mesajlaşıyorsunuz siz biz mesajlaşamıyoruz türk hattı olduğu için bence aramalısın

Öncelikle askerde olduğunu unutma. Doğal olarak tek nazı geçecek kişi sen olacaksın. Bu süreçte ne olursa olsun erkek arkadaşını desteklemen ve alttan alman lazım. İlişkinizin sağlığı için gerekli. Destek olmaya devam et. :)

Asker psikolojisi çok değişik oluyor orda durmadan düşünemeye vakitleri oluyor inan benim hatırlamadığım herşeyi önüme getiriyordu ilk zamanlar askerdeyken bidaha geçmiişle alakalı konuşmamaya söz verdik sonra düzeldi aramız bide şuan ordada denetleme var çok psikolojileri bozuk benimde erkek arkadaşım kıbrısta dün ayrıldık :KK43: alttan almak gerekiyor o büyük bi ihtimalle denetlemeden dolayı mesaj atamıyordur çok yoğunlar.. bide nasıl mesajlaşıyorsunuz siz biz mesajlaşamıyoruz türk hattı olduğu için bence aramalısın
denetleme derken o nedir? :KK64:
Benimki de kıbrısta ama akşamları hep mesajlaşıyoruz, haftasonları da arıyor veya görüntülü konuşabiliyoruz ve çok şükür 5 gün sonra da olsa mesaj attı düzeldik yani şuan :KK68:
alttan alıyorum ben sıkıntı yok ama Kpss dönemimdeyim şuan kimse beni idare etmeyecek mi :KK61:
bir de Türk hattı değil yani yeni hat aldı ordan o arayabiliyor onun dışında hep whatsapp.
bu arada ayrıldık derken :KK61:
Öncelikle askerde olduğunu unutma. Doğal olarak tek nazı geçecek kişi sen olacaksın. Bu süreçte ne olursa olsun erkek arkadaşını desteklemen ve alttan alman lazım. İlişkinizin sağlığı için gerekli. Destek olmaya devam et. :)
teşekkür ederim görüşünüz için bu sefer fazla inat ettim mesaj falan atmadım ama neyse ki o attı düzeldik çok şükür :KK66:
Alttan almaya devam :sampiyon:

denetleme derken o nedir? :KK64:
Benimki de kıbrısta ama akşamları hep mesajlaşıyoruz, haftasonları da arıyor veya görüntülü konuşabiliyoruz ve çok şükür 5 gün sonra da olsa mesaj attı düzeldik yani şuan :KK68:
alttan alıyorum ben sıkıntı yok ama Kpss dönemimdeyim şuan kimse beni idare etmeyecek mi :KK61:
bir de Türk hattı değil yani yeni hat aldı ordan o arayabiliyor onun dışında hep whatsapp.
bu arada ayrıldık derken :KK61:

Yani en üst rütbeliler geliyor ordaki komutanları erleri çavuşları hepsini denetliyor eğitim yaptırıyor atış yaptırıyor falan filan.. :) yani çok ağır geçiyor :) valla ordaki psikolojiyi anlamadım 3 gün boyunca attığım adımı geri çevirdi çok takıntılı oluyorlar en sonunda ben atar gider yaptım ve bitti :( üzülüyormuyum düne kadar çok üzülüyordum ama onlar orda askerlik yapıyor bizde burda biz mesajlaşamıyorduk mesela sadece telefonda konuşabiliyorduk ve gıkım çıkmıyordu düne kadar :) ama şu gerçekki orda senden ve ailesinden baska kimsesi yok ve ilgi görmediğinde çıldırıyordur... 1 saatini ona ayırsan yeter bence uzakta ayrılık kırgınlık acı alıyor bidaha yaşatmasın Rabbim.

o komutanın yanında, komutanın işlerini hallediyor pek eğitime gitmiyor sanırım, yada gidiyor bana anlatmıyor da olabilir naptın anlat diyorum hep geçiştiriyor :110:
kesinlikle çok farklı bir psikoloji ya normalde söylemeyeceği şeyleri söylüyor bazen benim de zoruma gidiyor dediğin gibi biz de onlarla birlikte askerlik yapıyoruz burda, tek avantajımız bi yere kapalı değiliz..
bitmeseydi keşke böyle emeklerin bitmesini hiç sevmiyorum :KK43: düşünmeye vakitleri çok oluyormuş orda belki düşünür döner anlar biraz seninki de, Allah yardımcın olsun
K KRALTAC

o komutanın yanında, komutanın işlerini hallediyor pek eğitime gitmiyor sanırım, yada gidiyor bana anlatmıyor da olabilir naptın anlat diyorum hep geçiştiriyor :110:
kesinlikle çok farklı bir psikoloji ya normalde söylemeyeceği şeyleri söylüyor bazen benim de zoruma gidiyor dediğin gibi biz de onlarla birlikte askerlik yapıyoruz burda, tek avantajımız bi yere kapalı değiliz..
bitmeseydi keşke böyle emeklerin bitmesini hiç sevmiyorum :KK43: düşünmeye vakitleri çok oluyormuş orda belki düşünür döner anlar biraz seninki de, Allah yardımcın olsun
K KRALTAC

Sanmıyorum nasip böyleymiş illaki geçecek 9 yılımı vermiştim askerlik bekliyorduk oda olmadı beceremedik.s

Sanmıyorum nasip böyleymiş illaki geçecek 9 yılımı vermiştim askerlik bekliyorduk oda olmadı beceremedik.s
9 yılı bu kadar kolay çöpe atamaz canım üzme kendini elbet o da anlayacaktır. İnşallah en kısa zamanda düzelirsiniz :dua:

9 yılı bu kadar kolay çöpe atamaz canım üzme kendini elbet o da anlayacaktır. İnşallah en kısa zamanda düzelirsiniz :dua:

İnşallah biliyormusun iş yoğunluğundan siteye giremiyordum çalışamıyorum dün 7de uyumuşum gözlerim şişlikten açılmıyor.. hatalıyım evet ama çok büyük acı bıraktı sinirlendim bidana ararsam seni ne halin varsa gör diye kapattım telefonu yüzüne.. arkasından mesaj attı bu ne demek ben birtek kötü söz söylemiyorum hala seni kırmıyorum bide telefonu yüzüme kapatıyorsun son noktayı koydun yazmış... Bende konuştuklarının farkında değilsin iyiki affetmedin beni dedi tamam bu sondu kendimden nefret ettirdin ne kadar aciz bir insan yaptın beni söylenecek çok şey var ama sinirliyim yazdım.. oda mesaj attı bende sinirliyim ama senin yaptığını yapmıyorum hakkımıda helal etmiyorum yolunda açık olmasın mutluda olma benim olmadın kimseninde olma yazmış cevap vermedim zaten mesaj hakkım yok ücretli atıyorum atmak istemedim... ama delirmek üzereyim... geri döner dediklerinde inanmak istiyorum kendimi rahatlatmak istiyorum sanırım psikolojim alt üst oldu:(

İnşallah biliyormusun iş yoğunluğundan siteye giremiyordum çalışamıyorum dün 7de uyumuşum gözlerim şişlikten açılmıyor.. hatalıyım evet ama çok büyük acı bıraktı sinirlendim bidana ararsam seni ne halin varsa gör diye kapattım telefonu yüzüne.. arkasından mesaj attı bu ne demek ben birtek kötü söz söylemiyorum hala seni kırmıyorum bide telefonu yüzüme kapatıyorsun son noktayı koydun yazmış... Bende konuştuklarının farkında değilsin iyiki affetmedin beni dedi tamam bu sondu kendimden nefret ettirdin ne kadar aciz bir insan yaptın beni söylenecek çok şey var ama sinirliyim yazdım.. oda mesaj attı bende sinirliyim ama senin yaptığını yapmıyorum hakkımıda helal etmiyorum yolunda açık olmasın mutluda olma benim olmadın kimseninde olma yazmış cevap vermedim zaten mesaj hakkım yok ücretli atıyorum atmak istemedim... ama delirmek üzereyim... geri döner dediklerinde inanmak istiyorum kendimi rahatlatmak istiyorum sanırım psikolojim alt üst oldu:KK43:

Canım benim bu sözler sinirle söylenmiş biraz zaman geçsin o da bi düşünsün ki bol bol düşünme fırsatı olacak olay biraz soğusun tekrar konuşursunuz. Hala seni seviyor diyorum ya ayrılık kolay değil hele ki 9 yıllık bir ilişkiyi sonlandırmak. Birkaç gün geçsin ilk adımı sen at konuşmak istediğini söyle dinleyecektir seni :KK15:

Canım benim bu sözler sinirle söylenmiş biraz zaman geçsin o da bi düşünsün ki bol bol düşünme fırsatı olacak olay biraz soğusun tekrar konuşursunuz. Hala seni seviyor diyorum ya ayrılık kolay değil hele ki 9 yıllık bir ilişkiyi sonlandırmak. Birkaç gün geçsin ilk adımı sen at konuşmak istediğini söyle dinleyecektir seni :KK15:

Konuşmakta sıkıntı yok dinliyor beni ama diyor durmadan aynı şeyi söylüyorsun artık güvenmiyorum sana güvenmeden devam etmesini istersen tamam diyor.

Konuşmakta sıkıntı yok dinliyor beni ama diyor durmadan aynı şeyi söylüyorsun artık güvenmiyorum sana güvenmeden devam etmesini istersen tamam diyor.
neye dayanarak güvenmiyormuş acaba? asker yolu beklemek ne kadar zor haberleri yok bir de güvenden bahsediyorlar..
aynı fikirdeyim düzelir bence öyle kolay kolay bitmez kaç yıllık emek sonuçta..
tahammülsüzlük oluyor sabır kalmıyor bazen, zaman gerekiyor sakinleşmek için bekle derim biraz o da sen de kafanızı toplayın

neye dayanarak güvenmiyormuş acaba? asker yolu beklemek ne kadar zor haberleri yok bir de güvenden bahsediyorlar..
aynı fikirdeyim düzelir bence öyle kolay kolay bitmez kaç yıllık emek sonuçta..
tahammülsüzlük oluyor sabır kalmıyor bazen, zaman gerekiyor sakinleşmek için bekle derim biraz o da sen de kafanızı toplayın

Canım ben orda üzülmesin kızmasın diye yalan söyledim ona ama yalan söylememin amacı bi başkasının hayatıydı alkol komasına girmişti bende vicdanıma yenik düşüp yanına gittim teyzemle geçmiş olsuna sonra ortaya çıktı işte olay bu ama bana sonsuz güvenir başkasına başka gözle asla bakmayacağıma onu çok sevdiğimi bilir. ilk başlarda burnumu sürtmek istedi sanırım sonrada olaylar büyüdü... diyorum helal etmiyor hakkını mutlu olma diyor kızgın hala sevmese demez unları bakalım zaman gösterecek.

Canım ben orda üzülmesin kızmasın diye yalan söyledim ona ama yalan söylememin amacı bi başkasının hayatıydı alkol komasına girmişti bende vicdanıma yenik düşüp yanına gittim teyzemle geçmiş olsuna sonra ortaya çıktı işte olay bu ama bana sonsuz güvenir başkasına başka gözle asla bakmayacağıma onu çok sevdiğimi bilir. ilk başlarda burnumu sürtmek istedi sanırım sonrada olaylar büyüdü... diyorum helal etmiyor hakkını mutlu olma diyor kızgın hala sevmese demez unları bakalım zaman gösterecek.
bence de kızgınlıkla kurulan cümleler bunlar canım, umrunda olmasa bu kadar kızmaz insan en çok sevdiğine kızarmış buna çok inanırım.. ama hikayeni duyunca bi şeyler kafamda oturdu şöyle söyleyim; senin açından yaptığın şey çok normal olabilir, başkalarının iyiliği için ve sevgilin üzülmesin diye ona yalan söyledin sonuçta haklı sebeplerimiz var ama eminim ki o öyle düşünmüyordur :) aynı duruma kendimi koydum da, neler getirmiştir aklına neler kurmuştur şimdi orda başka şeyler yaptığını başka yerlere gittiğini düşünmüştür sonuçta senden haber alamıyor eli kolu bağlı göremiyor edemiyor, o yüzden kızmakta haklı diye düşünüyorum, en azından tepkisi normal.. bence biraz zaman geçsin sen mesaj at güzelce açıkla durumu asla ona ihanet etmeyeceğinden falan bahset iki güzel cümle kur derim :)

Buna benzer çok şey yaşadık onun sayesinde ilk defa benim tarafımdan böyle birşey oldu ve defalarca affettim onu dedim düşünememiştir sevgisinden şüphe duymadığım için ama o yaktı gemileri ve en son kapatırken telefonu bidaha asla aramıcam diye kapattım telefonu seviyorsa gerçekten meraktaan olsa yine arayıp sormalı bağırıp çağırmak için bile olsa artık zaman gösterecek bazı şeyleri.

Buna benzer çok şey yaşadık onun sayesinde ilk defa benim tarafımdan böyle birşey oldu ve defalarca affettim onu dedim düşünememiştir sevgisinden şüphe duymadığım için ama o yaktı gemileri ve en son kapatırken telefonu bidaha asla aramıcam diye kapattım telefonu seviyorsa gerçekten meraktaan olsa yine arayıp sormalı bağırıp çağırmak için bile olsa artık zaman gösterecek bazı şeyleri.
:110::110:

hayırlısı olsun hakkımızda işimiz zor..

Back