• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker ziyaretine gideceğim tavsiyelerinizi bekliyorumm

minna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
64
0
86
Ankara
Kızlar sevgilim askerde..haftasonu onu görmeye gidicem..sizce ne götüriyim neye ihtiyacı vardır yemek götürsem yiyebiliolarmı??kontörlü telefon kartı götüriyim diorm ama başka bişi gelmio aklıma..tavsiyeleriniz varmı yardım edin..

yemek götürebilirsin..ben vermiştim eşime ( yani o zaman evli değildik tabii :)) )
yiyebiliyorlar..
yemek götür bence
sevdiği bişi olsun

foto makinesi başta zaten bol bol resimm çekin snra geldikten snra elinde bi onlar kalıcak
sadece börrek çörek götürr bol bol yap snradanda yer
bizimki 3 gün yemişti hahaha :)

kış ayındayız güzel spor bir mont götür derim..ilişkiniz ne boyutta bilmiyorum ama bence kıyafet götürebilirsin..haftasonu izne çıktığında giyer ve giydikcede seni hatırlar..sigara kullanıyorsa sigara götür derim askerde pek fazla bulamayabilirler.parfüm götürebilirsin.:)benden bu kadar:))))

yemek götur kız..
cips götur abur cubur benımkı homur homur yioduu delüü:)
foto makineyi sölemıorum bıle o kesin..
çokta pahalıya patlatma canım benım..
senın gitmen onun için en büyük hediye zaten..

ve çokça pasta börek yap ki arkadaşlarına da ikram etsin :)
atkı örebilirsin ya da soğuk bi yerde ise içten giymesi için yünlü fanila al bence. bi arkadaşım bunları almıştı asker sevgilisne

ve çokça pasta börek yap ki arkadaşlarına da ikram etsin :)
atkı örebilirsin ya da soğuk bi yerde ise içten giymesi için yünlü fanila al bence. bi arkadaşım bunları almıştı asker sevgilisne

kız makine mi bu hafta sonu gıtcem dıo kız hihoyyyt 10 numara sısle örcekse bıter tabi :)-tatlicadiarzu-

canım pasta börek kesin yap orda çok özlüyorlar çünkü..
içine soğuk yerdeyse içlik al sonra asker çorabı al derim eşim acemilikte her gün giydiğini yıkayamadığı için atıyordu:) bilmiyorum seninki nasıl.. çünkü botun içinde durduğu için ayak hep değiştirmesse mantar yapıyormuş
fotoğraf makinasını sakın unutma.. önceden içtiği sigaradan al kışlada bulunmuyor her sigara..
telefon kartı götür onuda alabilmek için sırada bekliyorlarmış çünkü..
kücük birde hediye götürebilirsin:)

İçerik nedeniyle konunuz “ Ah! erkekler “bölümüne taşınmıştır

Aynı içerikler mevcuttur daha iyi paylaşımlar yapabilirsiniz

Editör arkadaşımın da bilgisine

Bende gidicem de alırlar dimi kizlarrr o kadar yol gidip kapıda kalmayayim acemilik te şuan

Back