• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker sevgilisi olmak = deli olmakk !!

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar çok sinirlerim bozuldu
sevgilim askerde ama özel koruma olduğu için altında araba elinde telefon sürekli iletişim halindeyiz.Tabi normal askerler gibi erken yatıp erken kalkmıyor gece 2-3 de uyuduğunu hatta günlerce hiç uyumadan sürekli trafikte olduğunu ama her sabah 6da uyandığını biliyorum.Çok yoruluyor kısaca

Geleyim sıkıntıma...
Son zamanlarda sürekli ilgisizsin heyecanın yok seninki sevgi aşk değil alışkanlık (7 yıl olacak neredeyse) falan diye sürekli söylüyordu..Az önce kavga ettik kapattık telefonları.
Neymiş ben onun lafını dinlemiyormuşum..
Geçen hafta zehirlendim sabah kendim kalktım hastahaneye gittim (öğrenciyim yalnız yaşıyorum) kardeşi okulda öğle arasında yanıma geldi iyimiyim diye bakmaya.
Kendiside illa tutturdu annemler gelsinler alsınlar seni (20 dk lık mesafedeler) bizde kal gece diye.
Bende istemediğimi söyledim daha sonra zaten annesi babası aradı gelip alalım kızım seni diye bende teşekkür edip kibarca geri çevirdim anlayışla karşıladılar.
Akşam arkadaşım geldi bakmaya (sabah hastahaneden çıktıktan sonra haber verdim ona da sınava yetişemeyeceğim diye kızdı hatta geç haber verdim diye ) arkadaşım çok kötü görünüyosun ateşinde var gece daha kötü olursan araba bulamayız seni nasıl çıkarttılar hastahaneden bu halde diye tekrar hastahaneye götürdü.
Midem bulandığı ve istifra ettiğim için hiç bir şey yiyemiyordum inatla ye ye diyordu yiyemem deyince üstüne ne yaparsan yap diye trip attı ! Tekrar söyledi annemleri arayayım gelsin alsınlar seni diye hastayken rahat edemediğimi başkasının evinde üstelik çok fazla sigara içtikleri için rahatsız olduğumu söyledim yine aramış haber vermiş annesi tekrar aradı söyledi gelelim mi diye bende gerek olmadığını söyledim teşekkür ettim tekrar kapattık..

Birinci sıkıntısı bu neymiş ben hastayken o yemek ye demiş ben yememişim annesinde kalmamı istemiş ben gitmek istememişim ama neymiş arkadaşım gelmiş gidelim demiş onu dinlemeyip arkadaşımı dinlemişim.
Önemli olan benim hastayken benim istediğimin olmuş olması değil onun dediğinin olmamamış olması !

Gelelim heyecanın kalmadı ben alışkanlık oldum meselesine

Neymiş o sabah erkenden kalkıyormuş internet kafeye gidecek netten konuşacağız diye ben önemsemiyormuşum hiç yataktan bile kalkmıyormuşum o nete geldikten sonra ancak uyanıp geliyomuşum nete..
En son pazar günü kavga ettik o da son noktası olmuş onun..
Pazar günü sabah erken uyandım arayıp uyandırmak için.
Konuştuk uyuyorum dedi gelmeceyekmisin nete dedim biraz daha uyuyacağım dedi tama uyandığında ara uyandır beni de dedim (gecede uyanınca uyandır diye defalarca söylemiştim) uyandığında aramış telefon burada zor çekiyor kapalı demiş defalarca aradığı halde..
Ben kendim uyandım yine aradım dedim uyanmadın mı daha neymiş aramış ama çekmediği için telefon ulaşamamış.Benim hatam mış telefonu çeken yere koymamışım..
Neyse nete geldi iyi hoş konuştuk bi sorun yoktu.Telefonu çaldı telefonun ekranını kameraya gösterdi bi dk dedi telefonu açtı alo dedi mikrofon kapandı ! 5-10 dk konuştu bıraktım bende bilgisayarı başka şeylerle ilgilendimtelefonu kapattıktan sonra sesi açtı seslendi bana baktım dedim neden kapattın mikrofonu yok kapatmadım neyse kapattın kapatmadım 5 dk bunu tartıştık.
Tabi kavgaya döndü tartışma kapat dedi konuşmak istemiyorum bende kapattım çat diye.
Ertesi günde sınavım var notlar arkadaşımdaydı çamaşırları yıkamam gerekiyordu.
Kapattıktan sonra evi toparladım biraz çamaşırları ayırdım gidip çamaşırhaneye makineye attım eve dönerken de aradım napıyorsun diye o sırada babası aradı kapatıyorum babam arıyor dedi tamam ararsın dedim kapattım.
Bekledim ses yok arkadaşla haberleştik bekliyor beni diye tekrar aradım napıyosun dedim şöyle böyle dolaşıyoruz bişeyler bakıyorum dedi hani arayacaktın dedim tekrar ararsın diye bekledim dedi bana malum olmuyor telefonu kapattığın dedim arasaydın falan neyse ben üstümü değiştirip çıkacağım iyice geç olmadan notları alıp dönmem lazım dedim.
Tamam dedi 2 saat hazırlanırsın şimdi arkadaşına sen bana hazırlanmıyorsun ya dedi !
Yine birşey demedim kapattık telefonu mesaj attım gittiğimde.sende haber ver demiştim ne yaptığını tamam demişti hiç ses çıkmadı.
Ben gittim döndüm eve yolda aradım çekmiyor telefon metroda olunca çalmıyor bile hatta öyle oldu anladım geri döndüğünü.
Eve geldim hatta çamaşırları aldım ancak telefonu açıldı anlattım böyle böyle diye bir sıkıntı yok gibi konuştuk..
Dün yine normal ama soğuk konuştu o soğuk davrandıkça benimde içimden gelmedi sıcak davranmak..
Bugünde yine soğuk davranmaya devam edince ne oluyor soğuk davranıyorsun dedim yok öyle bir şey dedi ama zorlayınca sıkıntılarının bunlar olduğunu anlattı

Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum elimden geleni yapıyorum.Sırf askerim bahanesinin arkasına saklanıp sürekli ilgi istiyor ama bende insanım bende ilgi görmek istiyorum çok zor değil 2 güzel söz söylemek ama hep benden bekliyor.söyledim benim dedim kız olan ilgi isteyen duygusal olan sen değilsin..

haksız değil soğuyorum ondan uzaktayız elinde tutmaya çalışması gerekirken kaybetmekten korkup ilgi göstermesi gerekirken o sürekli benim ilgili olmamı bekliyor beni kendinden uzaklaştırıyor..

ne yapmalıyım bana yol gösterin

fazla uzun oldu kusura bakmayın kızlar artık içimi dökmezsem patlayacaktım

Durum zor...
Öncelikle sevgilinizin ailesiyle ilgili ısrarı, aklının sizde kalmaması ve içinin rahat etmesiyle alakalı olmalı.
Sonuçta sizi düşünmek, telaşlanmak durumunda kalmayacaktı onun mantığına göre.
Dİğer şeyler de klasik asker psikolojisi inanın.

Herkesin yaşadığından farklı bir şey yaşamıyorsunuz, ben size alttan alın demiyorum.
Sadece ciddiye almayın.
Size niye bunu bunu yaptın dediğinde uzatmak yerine tamam yapmam gibi bir söz alttan aldığınızı göstermez, sadece canınızı sıkmamak adına geçiştirmeniz olur.
Farkı anlatabildim umarım.

Bende elimden geldiğince alttan alıyorum.Bugün pazar günü olan durumu uzatıp konuyu açıp kavga çıkaran yine kendisiydi.Ben sen hala ordamısın kapattık konuyu sanıyordum deyince sen tabi önemsemediğin için senin haksız olduğun konu olduğun için kapattık hemen dimi dedi.Oradan başladık tekrar aynı şeyleri konuşmaya..

Ailesi konusunda bende aynı şeyi düşündüm seninle ama sonuçta benim rahatım değil mi önemli olan eğer rahat edemeyeceğimi düşünüp istemediysem tamam deyip kapatması gerekirken hasta halimle bir de trip attı.. :50:

Asker psikolojisi tamam da bana da burada 4 yıldır askerlik yaptırıyor bi de kendinden soğutuyor.
sevmiyorsun beni diyorum sen yoksa niye üzmek için elinden geleni yapasın ki düşmanın mıyım ben senin sürekli yarış halindesin sen yapmadın ben yapmam sen şöyle yaptın sana ceza böyle davranacağım...

ne yapmam lazım yarın elbet konuşacağız nasıl davranayım yine hiç bir şey yok gibi mi :50:

Kapattıktan sonra evi toparladım biraz çamaşırları ayırdım gidip çamaşırhaneye makineye attım eve dönerken de aradım napıyorsun diye o sırada babası aradı kapatıyorum babam arıyor dedi tamam ararsın dedim kapattım.

Şu yazdığınızı okurmusunuz bi Allah aşkına.
Ne gerek var bu kadar ince detaylara.

Yok çamaşır seçmişinizde yıkamışınızda bilmem ne bilmem ne!.

Aradım açmadı çamaşırlar bitti aldım bla bla bla...

Kısaca özetleseydiniz ya derdinizi..

Derdiniz;Asker sevgilinzzin ilgi beklemesi..hasta olduğunuz içn annesinde kalmanızı istemesi sizde kalmadığınız
için tartışmanız vs vs...

Benim yorumum; incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerle incitmeyin birbirinizi...

Gel teskere gel teskere
bitsin bu hasret...:10:

Bilemedim...
Ben de geçirdim bir askerlik dönemi, bu süreçleri yaşadım.
Ama asker kızı olduğumdan bana çok yakınamadı, hadi oradan bana anlatma, çalış yap paşam diyordum alınıyordu.
Üstelemedim bile.
O sebeple hafif atlattım sanırım durumu.
Nasıl davranmanız konusunda inanın sağlıklı bir fikre sahip değilim, erkek arkadaşınızın karakterini bilmemiz gerekli.
Fakat tek söyleyebileceğim orası bambaşka bir yer.
Bütün sevdiklerinizden, imkanlarınızdan, yatağınızdan uzak geçirdiğiniz bir dönem.
Dolayısıyla her şeyin 4-5 misli bile onlara az gelebiliyor.
Bu sürecin biteceğini ve hepsinin geçeceğini düşünürseniz biraz rahatlayabilirsiniz.
Belki ne kadar tartışmaya çalışsa da güzel bir şekilde 'ben seninle bu kadar uzak düşmüşken ve özlemişken tartışmak istemiyorum, bunu bize yakıştıramıyorum, sinirin geçtiğinde konuşalım mı' diye hafife indirgeyebilirsiniz durumu.
Allah sabırlar versin, onlar 1 dert çeker bizlere 3 çektirirler doğruya doğru...

Şu yazdığınızı okurmusunuz bi Allah aşkına.
Ne gerek var bu kadar ince detaylara.

Yok çamaşır seçmişinizde yıkamışınızda bilmem ne bilmem ne!.

Aradım açmadı çamaşırlar bitti aldım bla bla bla...

Kısaca özetleseydiniz ya derdinizi..

Derdiniz;Asker sevgilinzzin ilgi beklemesi..hasta olduğunuz içn annesinde kalmanızı istemesi sizde kalmadığınız
için tartışmanız vs vs...

Benim yorumum; incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerle incitmeyin birbirinizi...

Gel teskere gel teskere
bitsin bu hasret...:10:

fazla uzun oldu kusura bakmayın kızlar artık içimi dökmezsem patlayacaktım diye bu yüzden yazdım zaten hemde ne kadar kısa süre içerisinde olduğunu anlamanız açısından yazmıştım
neyse teşekkürler yorum için
benden ne istiyorsun ne yapmalıyım diye düzgünce soruyorum hiç bir şey yapma diyor.Bende farkındayım incir çekirdeğini doldurmayan şeyler ama onun için çok büyük meseleler bunlar
orada kafasında kuruyor kuruyor kendini de inandırıyor bunu yüzüne söylediğimde kabul etmeyip tartışıyor benimle..

ben ona nasıl davranayım arkadaşlar hiç bir şey yok gibi görmezden mi geleyim bugün konuşulanları yoksa soğuk davranıp artık gerçekten farkına varmasını mı isteyeyim..

o teskere bi gelsee ahhh

Bilemedim...
Ben de geçirdim bir askerlik dönemi, bu süreçleri yaşadım.
Ama asker kızı olduğumdan bana çok yakınamadı, hadi oradan bana anlatma, çalış yap paşam diyordum alınıyordu.
Üstelemedim bile.
O sebeple hafif atlattım sanırım durumu.
Nasıl davranmanız konusunda inanın sağlıklı bir fikre sahip değilim, erkek arkadaşınızın karakterini bilmemiz gerekli.
Fakat tek söyleyebileceğim orası bambaşka bir yer.
Bütün sevdiklerinizden, imkanlarınızdan, yatağınızdan uzak geçirdiğiniz bir dönem.
Dolayısıyla her şeyin 4-5 misli bile onlara az gelebiliyor.
Bu sürecin biteceğini ve hepsinin geçeceğini düşünürseniz biraz rahatlayabilirsiniz.
Belki ne kadar tartışmaya çalışsa da güzel bir şekilde 'ben seninle bu kadar uzak düşmüşken ve özlemişken tartışmak istemiyorum, bunu bize yakıştıramıyorum, sinirin geçtiğinde konuşalım mı' diye hafife indirgeyebilirsiniz durumu.
Allah sabırlar versin, onlar 1 dert çeker bizlere 3 çektirirler doğruya doğru...

özlediği için yapıyor bunları eminim
kafasını karıştıran başka şeyler başka kişiler olduğunda nasıl davrandığını malesef biliyorum :50:
her seferinde kavga da etsek ben seninle kavgalı uyumak istemiyorum diyorum baştan alalım iyi geceler dileyip yatalım diyorum zor da olsa kabul ettirip sabaha ben düzeleceğim sende düzel lütfen diyerek uzlaşma sağlıyorum.ama hep daha fazlasını bekliyor
zor biliyorum ama bende okula ilk başladığımda kendi derdimden çok onun bana çektirdikleriyle uğraştım yine ben yıprandım kendimden ödün verdim..çok uzun zamandır hep benden bir şeyleri eksiltti artık son noktasında getiriyor ama farkında değil..çok seviyorum çok özlüyorum evet ama çok zorlanıyorum artık soğumamak için :50:

mesaj tekrarı..

Son düzenleme:
Nezaman alacak teskereyi Allah kısmet ederse.

Askerde olanlar çocuk gibidir.

Ana bağrından kopup geliyorlar bilmedikleri yere.

Tanımadıkları sonradan tanıdıkları bir ortam.

İllaki psikolojileri sarsıntılı olur.İlgi beklerler.

Biraz destek olabilrsiniz mesela.

Olduğunuzdan az fazla ilgili olabilirsiniz.

Tartışmaları uzatmayabilirsiniz.Bunlar işe yarayabilir.

Nezaman alacak teskereyi Allah kısmet ederse.

Askerde olanlar çocuk gibidir.

Ana bağrından kopup geliyorlar bilmedikleri yere.

Tanımadıkları sonradan tanıdıkları bir ortam.

İllaki psikolojileri sarsıntılı olur.İlgi beklerler.

Biraz destek olabilrsiniz mesela.

Olduğunuzdan az fazla ilgili olabilirsiniz.

Tartışmaları uzatmayabilirsiniz.Bunlar işe yarayabilir.

mayıs ta inşallah alacak teskeresini
ben elimdeki bütün imkanlarımla yanında olmaya çalışıyorum.
yazın 1 ay aynı şehirde kaldım haftasonları görebilmek için onu
daha geçen ay bin bir zorlukla yanına gittim
sevdiği pasta börekleri yaptım sürpriz kutu hazırladım hediye kutusu gibi içine tabaklar masa örtüleri bardaklar hazırladım piknik yapalım diye
okulum tatil olsun yine gideceğim 1 ay yanında olacağım
sürekli gün içinde mesajlar atıyorum her konuşmamızda ne kadar çok sevdiğimi anlatıyorum..planlar yapıyoruz hayaller kuruyoruz..yine yetmiyor ona..:50:

Back